Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

CoD Nowy

[ROZWIĄZANE] Klasa z tarczą

CoD Nowy

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gość_Sangre_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 03.10.2011 09:24

Może mi ktoś zrobic klasę z tarczą?
Nazwa: Druzyna Wsparcia
Broń: Tarcza , USP 1/8, HE z 1/3 szansy na 4x więcej dmg
Statystyki: Obojętne, sam ustawię

z góry dziękuje

#2 sharkowy

    Lokalna anomalia sejsmiczna o nieustalonej genezie.

  • Przyjaciel

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:1913
Offline

Napisano 03.10.2011 11:37

Wałkowane 1000 razy...

http://amxx.pl/topic...lasa-ma-tarcze/
  • +
  • -
  • 0

2011 - Admin FFA

2011 ~ 2012 - Support Team

2012 ~ 2014 - Moderator

2014 - Junior Admin

2015 - Przyjaciel  R.I.P. sharkowy :(

 


#3 Gość_Sangre_*

  • Autor tematu
  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 03.10.2011 12:20

ja sie pytam kto napisze całą klasę bo za cholerę nie moge ustawić tych 1/x

#4 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 931
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 03.10.2011 13:30

W silniku coda edytuj public ustawtarcze na taki:
public UstawTarcze(id, wartosc)
{
if(wartosc != 0)
{
  gracz_ma_tarcze[id] = true;
  fm_give_item(id, "weapon_shield");
}
else
{
  gracz_ma_tarcze[id] = false;
}
}

Kompilujesz CodMod'a i klasę, która jest w załączniku.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#5 Gość_Sangre_*

  • Autor tematu
  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 03.10.2011 14:00

dzięki za prace ale coś jest nie tak
klasa działa ale nie ma tarczy

#6 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 931
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 03.10.2011 14:30

A edytowałeś QTM_CodMod.sma i skompilowałeś go ?
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#7 Gość_Sangre_*

  • Autor tematu
  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 03.10.2011 14:34

takk radim edytowałem , skompilowałem, wgrałem, nawet serwer resetował ale nie działa. klasa ma USP i HE ale nie ma tarczy

ok wszystko już działa można zamknąć

Załączone pliki


Użytkownik Sangre edytował ten post 03.10.2011 16:04


#8 sharkowy

    Lokalna anomalia sejsmiczna o nieustalonej genezie.

  • Przyjaciel

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:1913
Offline

Napisano 03.10.2011 19:56

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0

2011 - Admin FFA

2011 ~ 2012 - Support Team

2012 ~ 2014 - Moderator

2014 - Junior Admin

2015 - Przyjaciel  R.I.P. sharkowy :(

 






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych