Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 27.09.2011 15:05
Drugie pytanie brzmi. Jak zrobić zeby poszczegolny team miał perk. Np 10 roznych perkow maja tylko TT a 10 innych maja CT.
Próbowałem sam ale nie wychodzilo.
Nie daje .sma chce zebyscie pokazali co dodac , co zmienić. Dziekuje.
Napisano 27.09.2011 15:27
Drugie pytanie brzmi. Jak zrobić zeby poszczegolny team miał perk. Np 10 roznych perkow maja tylko TT a 10 innych maja CT.
http://amxx.pl/dokum...s-get-user-team
Warunek.
Napisano 27.09.2011 15:35
new perkdamage[32];
w
public Damage(id)po tym
if(get_user_team(id) != get_user_team(attacker)) { while(damage>20) { damage-=20; doswiadczenie_gracza[attacker]++; } }Dodaj
perkdamage[attacker] + damage;
Potem dodaj
if(perkdamage[attacker] > 499){ DajPrzedmiot(attacker, random_num(1, sizeof nazwy_przedmiotow-1)); }
Nie wiem czy zadziała (na botach na 100% nie zadziała)[Tylko zboty]
Musisz zobaczyć na serwerze
Użytkownik HubertTM edytował ten post 27.09.2011 15:36
Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!
Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!
Napisano 28.09.2011 00:42
W prefix'ie dałeś CoD Stary, a mówisz o perkach - zdecyduj się.
W Starym CoD nie ma Twoim zdaniem Perków ? =_= Co do drugiej Twojej odpowiedzi to bez komentarza... Napisalem ze chce zeby ktos mi pokazał jak to zrobić BO PRÓBOWAŁEM. Troszkę bardziej przemyślane posty proszę. Tylko sie nie gniewaj i mi bana nie daj...
Dobra bledy wyskakuja. Ale najbardziej chce zeby Dla TT byly inne perki i dla CT też inne. Jak to zrobic?
A myslisz ze nie probowalem ?A gdybyś potrafił logicznie myśleć, to już dawno byś wiedział jak zrobić itemy tylko dla teamu.

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Stary
CoD Stary
Zmiana zapisu monet cod staryZmiana zapisu monet nie na klase ale jako ogół Napisany przez Jamdzam, 15.06.2019 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
CoD Stary
[ROZWIĄZANE] problem z klasą dostającą granat co 15 secNapisany przez Jamdzam, 10.06.2019 ![]() |
|
![]() |
||
CoD Stary
Dodanie int, wytrzymałości do perku przedmiotuNapisany przez WirtualnyFanatyk, 26.02.2019 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Stary
Zmiana huduCod nowy, cod stary, opisy klas HUD Napisany przez WirtualnyFanatyk, 20.10.2018 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Stary
CoD Nowy vs CoD StaryNapisany przez Zaaxel, 21.11.2017 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych