Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Stary

Nie czyta CODA

CoD Stary

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 23.09.2011 18:08

Witam

Mam problem (pierwszy raz się z takim czymś spotkałem)
Otóż, kompilacja COD MODA - pomyślna (0 błędów) po wgraniu na serwer nie czyta.
W amxmodmenu pisze : unknow
Wszystko dobrze dopisane.

Jakieś pomysły ?

#2 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 23.09.2011 18:10

Moduły ? Może jakieś logi, errory xD
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#3 naXe

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 23.09.2011 18:13

Ehh wiedziałem, że ktoś takiego posta walnie ..
Niestety, brak errorów a moduły odblokowane :>

#4 ^Grzyboo

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 239
Wszechwidzący

  • Postów:461
  • Imię:Grzyboo
  • Lokalizacja:Tak
Offline

Napisano 23.09.2011 18:16

To może wycinek z konsoli serwera po zmianie mapy? :D
Bo ciężko, żeby nic nie było...
  • +
  • -
  • 0

#5 naXe

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 23.09.2011 18:19

Brak

#6 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 23.09.2011 18:23

Widzę po Twojej reputacji, że masz jej dużo, to znaczy że jesteś ogar, ale muszę Ci takie pytania zadawać (podstawowe) bo przecież każdemu, nawet profesjonaliście może się przydarzyć jakiś błąd.
1. Pokaż plugins.ini
2. Czy mógłbyś udostępnić sma ?
3. Dodawałeś coś ostatnio do sma ?
Bo może być coś takiego, że coś dodajesz i to wpływa na całego moda i wtedy nie działa. Ale wtedy powinny być errory, a u Ciebie nie ma :/ Dziwna sytuacja.
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#7 naXe

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 23.09.2011 18:26

1. Nie jest potrzebne, bo przy wyłączenie wszystkich wgranych pluginów i zostawieniem coda tak nie działa,
2. Raczej nie, bo jest dużo edytowany,
3. Tak dodawałem, statystyki, pytania, klasy, itemy.

Wszystko się dobrze skompilowało bez blednie jak napisałem.

#8 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 23.09.2011 18:30

No komkpilować się może, ale działać to już nie musi dla wiadomości :)
To spróbuj powyłączać jakieś inne pluginy..
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#9 naXe

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 23.09.2011 18:33

1. Nie jest potrzebne, bo przy wyłączenie wszystkich wgranych pluginów i zostawieniem coda tak nie działa,



#10 Hajtowy

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:132
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 24.09.2011 17:49

Daj logi z serwera, też taki problem miałem ;)

#11 BaQStiC

    Supra Team

  • Power User

Reputacja: 108
Zaawansowany

  • Postów:628
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Ck / Wroc
Offline

Napisano 24.09.2011 18:04

Ehh wiedziałem, że ktoś takiego posta walnie ..
Niestety, brak errorów a moduły odblokowane :>

potrafisz czytac?
A zapis nvault czy sql?
  • +
  • -
  • 0

#12 naXe

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 25.09.2011 20:28

vault.





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Stary

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych