Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Stary

Przenoszenie Itemów

CoD Stary

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Micholekxd

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:277
  • Imię:Micholek
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 22.09.2011 14:29

Witajcie.
mam pytanko
jak moge przeniesc ITEMY
z 1 coda na 2 cod
Unikalne Serwery: www.StacjaFragow.pl

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 22.09.2011 16:50

Ale z CodMod'a starego na nowego czy ze starego na starego. Jeżeli, ze starego na starego to kopiuj wszystkie linijki z "informacje_przedmiotu_gracza[id][0] == xx" <--- xx - numer itemku jakiego potrzebujesz. To wydaje się "trudne" i chyba sobie nie poradzisz, więc ja bym Ci nie radził bo i jeszcze zepsujesz obecnego codmod'a

Użytkownik radim edytował ten post 22.09.2011 16:51

  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#3 Micholekxd

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:277
  • Imię:Micholek
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 22.09.2011 17:14

ze starego na stary :)

potrzebuje tylko troche info :)
Unikalne Serwery: www.StacjaFragow.pl

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#4 sharkowy

    Lokalna anomalia sejsmiczna o nieustalonej genezie.

  • Przyjaciel

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:1913
Offline

Napisano 22.09.2011 17:57

Kopiować kody itemów z jednego *.sma do drugiego?... ewentualnie możesz je przenieść siłą woli.
  • +
  • -
  • 0

2011 - Admin FFA

2011 ~ 2012 - Support Team

2012 ~ 2014 - Moderator

2014 - Junior Admin

2015 - Przyjaciel  R.I.P. sharkowy :(

 


#5 Micholekxd

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:277
  • Imię:Micholek
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 22.09.2011 21:26

no te itemki z 1 starego do 2 starego :)
Unikalne Serwery: www.StacjaFragow.pl

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#6 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 23.09.2011 06:23

No to Shark Ci napisał, musisz kopiować linijki kodu itemów !
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#7 Micholekxd

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:277
  • Imię:Micholek
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 23.09.2011 10:01

tylko co konkretnie :)
Unikalne Serwery: www.StacjaFragow.pl

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#8 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 23.09.2011 13:45

to kopiuj wszystkie linijki z "informacje_przedmiotu_gracza[id][0] == xx" <--- xx - numer itemku jakiego potrzebujesz.

Czytanie ze zrozumieniem !
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#9 Micholekxd

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:277
  • Imię:Micholek
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 23.09.2011 14:07

np:
    if(informacje_przedmiotu_gracza[id][0] == 10 || informacje_przedmiotu_gracza[id][0] == 9)<br>        give_item(id, "weapon_hegrenade");<br>    <br>    if(informacje_przedmiotu_gracza[id][0] == 9)<br>        ZmienUbranie(id, 0);<br>    <br>    if(informacje_przedmiotu_gracza[id][0] == 1)<br>        set_user_footsteps(id, 1);<br>    else<br>        set_user_footsteps(id, 0);<br>    <br>    if(informacje_przedmiotu_gracza[id][0] == 13)<br>        give_item(id, "weapon_awp");<br>    <br>    if(informacje_przedmiotu_gracza[id][0] == 19)<br>        informacje_przedmiotu_gracza[id][1] = 1;<br>    <br>    if(informacje_przedmiotu_gracza[id][0] == 27)<br>        informacje_przedmiotu_gracza[id][1] = 3;

Unikalne Serwery: www.StacjaFragow.pl

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#10 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 23.09.2011 15:20

Tak, tylko że co podałeś to te itemy są już od razu w codmodzie !
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Stary

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych