Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

klasa od klasy

CoD Nowy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
34 odpowiedzi w tym temacie

#21 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 20.09.2011 18:15

Wiem, bo nie masz tego natywu !!!
  • +
  • -
  • 1

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#22 kaliber231

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:182
  • Imię:adrian
  • Lokalizacja:częstochowa
Offline

Napisano 20.09.2011 18:21

aha a gdzie to mam dodać ?? bo ja kompiluje przez http://amxx.pl/kompilator/ to dodasz mi ten natyw ?

i co dodales juz do silnika to ??

Załączone pliki



#23 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 20.09.2011 18:31

Trzymaj, teraz tamta klasa powinna Ci się kompilować.
  • +
  • -
  • 1

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#24 kaliber231

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:182
  • Imię:adrian
  • Lokalizacja:częstochowa
Offline

Napisano 20.09.2011 18:42

thx lecą +++

ale dalej przy komplikacji jest

Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler.
Copyright © 1997-2006 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team

codawans_elitesnajper.sma(23) : error 017: undefined symbol "cod_register_advance"
codawans_elitesnajper.sma(54) : warning 203: symbol is never used: "bronie"
codawans_elitesnajper.sma(54) : warning 203: symbol is never used: "inteligencja"
codawans_elitesnajper.sma(54) : warning 203: symbol is never used: "kondycja"
codawans_elitesnajper.sma(54) : warning 203: symbol is never used: "wytrzymalosc"
codawans_elitesnajper.sma(54) : warning 203: symbol is never used: "zdrowie"

1 Error.
Could not locate output file codawans_elitesnajper.amxx (compile failed).


przy klasie

Załączone pliki



#25 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 20.09.2011 18:45

w codmod.inc tam na samym dole gdzie jest:
forward cod_register_advance
zmień "forward" na "native"
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#26 kaliber231

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:182
  • Imię:adrian
  • Lokalizacja:częstochowa
Offline

Napisano 20.09.2011 18:56

ale musze ten plik na serwer wgrać ? ?

ciagle to samo

a ogólnie klasa jest dobrze zrobiona?

com pomoze ktoś

#27 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 20.09.2011 19:01

Tak, musisz wgrać codmod.inc do amxmodx>scripting>include
A kompilujesz na stronie czy lokalnie ? Jak na stronie to Ci się nie skompiluje
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#28 kaliber231

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:182
  • Imię:adrian
  • Lokalizacja:częstochowa
Offline

Napisano 20.09.2011 19:02

na stronie

#29 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 20.09.2011 19:07

Na stronie nie skompilujesz, jeżeli masz u siebie codmod'a wgranego to wrzuć codmod.inc do amxmodx>scripting>include, następnie zainstaluj sobie AMX Studio, następnie szukasz na google jak skonfigurować ten program i potem ten kod sma wklejasz i kompilujesz przez ten program, ale uwaga - musisz wtedy mieć codmod.inc w folderze include. Ja bym Ci skompilował, ale przecież nie będę Ci każdej klasy kompilował. Sam musisz to ogarnąć
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#30 kaliber231

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:182
  • Imię:adrian
  • Lokalizacja:częstochowa
Offline

Napisano 20.09.2011 19:23

oki ide się z tym bawić a jak będe kompilował to przecież to nie jest zalezne czy mam ten plik czy nie tylko ze ma skompilować

hehe przeczytalem i nie ogarniam mam amxx studio wziąłem to co tam i nic

Użytkownik Hiroshima edytował ten post 20.09.2011 20:45
ortografia...


#31 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 20.09.2011 19:28

Musisz mieć ten plik ! Z konfiguracją i obsługą to na google są poradniki

Użytkownik radim edytował ten post 20.09.2011 19:28

  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#32 Goliath

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1227
Godlike

  • Postów:2334
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Maciej
  • Lokalizacja:Mońki
Offline

Napisano 20.09.2011 19:28

Nie musisz mieć AMXX Studio, żeby kompilować lokalnie pluginy. Szybciej będzie po prostu odpalić compile.exe i czekać :P. Radzę ci zajrzeć tutaj: http://amxx.pl/topic...lowac-pluginy/.
  • +
  • -
  • 0

#33 kaliber231

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:182
  • Imię:adrian
  • Lokalizacja:częstochowa
Offline

Napisano 20.09.2011 19:35

oki

zrobilem tak i ciagle mam blędy te same czyli takie same jak przez internetowy

to cos musi byc z klasą
przykładowa kalsa

Załączone pliki


Użytkownik kaliber231 edytował ten post 20.09.2011 19:37


#34 Goliath

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1227
Godlike

  • Postów:2334
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Maciej
  • Lokalizacja:Mońki
Offline

Napisano 20.09.2011 19:36

A masz wrzucony codmod.inc (z dodanym natywem, rzecz jasna) do folderu include kompilatora?
  • +
  • -
  • 0

#35 kaliber231

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:182
  • Imię:adrian
  • Lokalizacja:częstochowa
Offline

Napisano 20.09.2011 19:37

dziala thx





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych