Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nowa wersja IPB 3.2.3 - zgłaszanie bugów


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
311 odpowiedzi w tym temacie

#281 KariiO

    Super Hero

  • Power User

Reputacja: 395
Wszechpomocny

  • Postów:1133
  • GG:
  • Imię:Korneliusz
  • Lokalizacja:Cieszyn
Offline

Napisano 06.11.2011 00:33

[Dodatek] Funkcje nowych statystyk - AMXX.pl: Support AMX Mod X
funkcja od regeneracji...coś się dziwnego z nią porobiło głównie z ifami jak wcześniej dodawałem nie było tak...

Nieskończona ilość pieniędzy - inaczej.... - AMXX.pl: Support AMX Mod X
brak załączników

edit1@
W drugiem temacie nie było ?

Sygnatura w załączniku -> /orpheu/memory/

Wiadomość Ortegi oczywiście tego nie potwierdza...zapytaj go może Ci powiedzieć że załączniki były...

Co do pierwszego tematu to zmieniło kod...
jest taki:
public RegeneracjaThink(Bot)
{
        new iPlayers[32], iNum, id;
        get_players(iPlayers, iNum);
        for(new i; i<inum; i++)="" {="" id="iPlayers[i];" if="" (!is_user_alive(id))="" continue;="" (zmienna_tej_statystyki[id]="">0)
                
                change_health(id,ZMIENNA_TEJ_STATYSTYKI[id]/Y,0,"");
        }
        set_pev(Bot, pev_nextthink, get_gametime() + X.0);
}
for(new i; i<inum; i++)="" {="" id="iPlayers[i];" if="" (!is_user_alive(id))="" continue;="" (zmienna_tej_statystyki[id]="">0)
takie coś jest normalne ? na 100% nie dawałem czegoś takiego, ludzie od razu by pisali tam tym temacie...
Hiroshima (06.11.2011 00:52):
i że tak zapytam: gdzie tu widzisz bugi? nie widzę żadnego. Załączników w drugim temacie który podałeś nigdy nie było.

Użytkownik KariiO edytował ten post 06.11.2011 01:11

  • +
  • -
  • 0

#282 Drzanas

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 328
Wszechpomocny

  • Postów:1283
  • Steam:steam
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 06.11.2011 01:06

Może już ktoś to zgłosił a może to również nie jest bug, ale gdy chce skopiować z amxx studio kod pluginu to usuwają się wcięcia.
Niby to nie wpływa na działanie pluginu (tak mi się wydaję, ale mogę się mylić) ale kod staje się nie czytelny strasznie.
  • +
  • -
  • 0

graphic.png


#283 ToRRent

    Dirty Bomber

  • Power User

Reputacja: 227
Wszechwidzący

  • Postów:861
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 02.02.2012 12:04

Pozwolę sobie lekko odświeżyć ten temat bo myślę że nie ma sensu tworzyć kolejnego tematu skoro tutaj powinniśmy zgłaszać bugi związane z forum

Na stylu Luminous Wyświetlają się buttony z IP.Board (chyba xD)
Dołączona grafika

oraz zmiana koloru nie chce zachować zmian tzn. Zmieniłem sobie na zielony i wystarczy że zamknę kartę, i kolorystyka forum zmienia się na pomarańczowy
  • +
  • -
  • 0

ZdobywcyGier

YouTubeFacebook |  Twitch


#284 Profesjonalista

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:98
  • Imię:Rafi
  • Lokalizacja:Lbk
Offline

Napisano 02.02.2012 13:12

Na czerwonym także buttony się nie zmieniają ;/

#285 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 02.02.2012 18:59

Na czerwonym także buttony się nie zmieniają ;/

nie miałem jeszcze kiedy się tym zająć, żeby dostosować to jakoś pod styl luminous.

oraz zmiana koloru nie chce zachować zmian tzn. Zmieniłem sobie na zielony i wystarczy że zamknę kartę, i kolorystyka forum zmienia się na pomarańczowy

u mnie działa, u innych też, więc polecam standardowe rozwiązanie "problemu" czyli wyczyszczenie cache (pamięci podręcznej w przeglądarce).
  • +
  • -
  • 0

#286 ToRRent

    Dirty Bomber

  • Power User

Reputacja: 227
Wszechwidzący

  • Postów:861
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 02.02.2012 19:10

Już to zrobiłem i działa no nie powiem dziwnie, raz kolor jest zielony, raz pomarańczowy, raz niebieski itd. :)
  • +
  • -
  • 0

ZdobywcyGier

YouTubeFacebook |  Twitch


#287 G[o]Q

    I'm G[o]Q

  • Przyjaciel

Reputacja: 1339
Godlike

  • Postów:3556
  • Steam:steam
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:C: / program Files / Valve / Cstrike / G[o]Q.dem
Offline

Napisano 02.02.2012 23:33

moze nie wyłączyles trybu prywatnego po wizycie na redtube i ci nie zapisuje danych wiec caly czas przywraca domyslny kolor xD
  • +
  • -
  • 0
Manual ponad wszystko, konsola ponad manual :D :&

Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka

GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD) :D

#288 ToRRent

    Dirty Bomber

  • Power User

Reputacja: 227
Wszechwidzący

  • Postów:861
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 03.02.2012 12:07

Nie używam trybu prywatnego, i coś ci się ten żart nie udał

Kolejny błąd chyba że po prostu wprowadziliście taki fjuczer mianowicie po zmianie nazwy wyświetlanej nie mam przywilejów do edytowania własnych postów przez co nie mogę dokonać np. aktualizacji pluginów (pisałem raport)
  • +
  • -
  • 0

ZdobywcyGier

YouTubeFacebook |  Twitch


#289 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 03.02.2012 12:17

Kolejny błąd chyba że po prostu wprowadziliście taki fjuczer mianowicie po zmianie nazwy wyświetlanej nie mam przywilejów do edytowania własnych postów przez co nie mogę dokonać np. aktualizacji pluginów (pisałem raport)


dzięki takim tematom jak ten: http://amxx.pl/topic...ak-zalacznikow/ zrobiłem ograniczenie czasowe edycji własnych postów przez użytkowników. Na jego edycję masz 30 minut. Gdyby ten temat był jednorazowym przypadkiem to pewnie rozeszłoby się po kościach, ale widziałem już takich delikwentów, którzy po uzyskaniu pomocy specjalnie edytowali pierwszego posta kasując z niego wszystkie informacje i załączniki.

Jak teraz możesz edytować swój temat? Raportując go (moderator wstawi dokładnie to co będziesz chciał) lub możesz założyć nowy temat. Wybór należy do Ciebie.


A co do tematu:

Nie używam trybu prywatnego, i coś ci się ten żart nie udał

Może sprawdź na innej przeglądarce? IMHO używasz internet explorer'a lub opery.
  • +
  • -
  • 0

#290 ToRRent

    Dirty Bomber

  • Power User

Reputacja: 227
Wszechwidzący

  • Postów:861
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 03.02.2012 12:26

IE nigdy w życiu nie tknę :D
Używam Firefoxa czasem też skorzystam z Chrome

Czyli mam rozumieć że muszę czekać (już 2 dzień) na to aż któryś z zielonych się zgłosi lub założyć nowy temat tak ?

Użytkownik =ToRRent= edytował ten post 03.02.2012 12:26

  • +
  • -
  • 0

ZdobywcyGier

YouTubeFacebook |  Twitch


#291 Drzanas

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 328
Wszechpomocny

  • Postów:1283
  • Steam:steam
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 04.02.2012 16:14

ID tematów z przema jest inne niż ID tych samych tematów z ip.board i przekierowuje nas na inne.
Przykład:
plugin na /hsall - AMXX.pl: Support AMX Mod X w tym temacie jest podany link ->
http://amxx.pl/topics77/headshot-dealuxe-vt5527.htm
jak klikniemy w niego to przeniesie nas pod temat z tym samym id Szukam pluginu. - AMXX.pl: Support AMX Mod X a to są inne tematy.
  • +
  • -
  • 0

graphic.png


#292 ToRRent

    Dirty Bomber

  • Power User

Reputacja: 227
Wszechwidzący

  • Postów:861
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 04.02.2012 17:47

Licznik Postów pod avatarem wyświetla inne wartości w porównaniu z profilowym "całość postów". Jest to spowodowane tym że do niektórych działów ów licznik nie działa ? bo całość postów (według mnie) powinna zliczać wszystko, więc czemu są 2 liczniki ?
  • +
  • -
  • 0

ZdobywcyGier

YouTubeFacebook |  Twitch


#293 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 04.02.2012 18:21

Licznik Postów pod avatarem wyświetla inne wartości w porównaniu z profilowym "całość postów".

:facepalm: tyle razy o tym pisaliśmy
w profilu widać wszystkie posty czyli te z offtopicu i ukrytych działów też się liczą ten licznik pod postami nie liczy postów z offtopicu i ukrytych działów

Czyli mam rozumieć że muszę czekać (już 2 dzień) na to aż któryś z zielonych się zgłosi

to ty masz się zgłosić
  • +
  • -
  • 0

#294 ToRRent

    Dirty Bomber

  • Power User

Reputacja: 227
Wszechwidzący

  • Postów:861
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 04.02.2012 18:57

dobra dobra, już czaję wszystko
  • +
  • -
  • 0

ZdobywcyGier

YouTubeFacebook |  Twitch


#295 Jak się nazwać

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 170
Profesjonalista

  • Postów:617
  • Imię:a
  • Lokalizacja:a
Offline

Napisano 04.02.2012 19:11

@@UP było już przerabiane posty w dziale OFF-TOPIC się zliczają w profilu a wyświetlane w poście są tylko te z działów w których są zliczone. Ale namieszałem ;P mam nadzieję że zakapujesz. Prosto mówiąc te z off-top widać w profilu a w poście nie
  • +
  • -
  • 0
Pisze na zamówienie statystyki pod nvault. GG: 15600964

#296 ParadisO

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 128
Zaawansowany

  • Postów:689
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 02.05.2012 22:43

Gdy wchodzę w zawartość użytkownika (w tym przypadku moją) to nie wyświetla nowej zawartości postów
Chyba wiecie o co mi chodzi :P

Dołączona grafika
  • +
  • -
  • 0

#297 Kawon

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 884
Czempion

  • Postów:5165
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Dzierzgoń
Offline

Napisano 03.05.2012 08:19

Dołączona grafika
tak wygląda dół strony w każdym temacie :] jakby kto nie wiedział :P

@Hiroshima
coś google chrome się zepsuło bo na Mozilli jest dobrze.
@edit2:
rozszerzenie przeglądarki google chrome (DealPly3.0.7.2) robiło ów błąd
Hiroshima (03.05.2012 19:53):
chyba tylko u Ciebie :)

sprawdzałem na koncie zwykłego usera, będąc niezalogowanym a nawet mając range ST. Nie widzę tego w ten sposób co Ty

Użytkownik Kawon edytował ten post 04.05.2012 09:03

  • +
  • -
  • 0

DarkGL to mój autorytet.


#298 creepMP3

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 51
Pomocny

  • Postów:190
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 04.05.2012 22:38

Na GoogleChrome nie da się otwierać "spoilerów" a czasami gdy chcę dać odpowiedź w temacie to muszę specjalnie klikać "Więcej opcji" bo jak klikam "Napisz' to nic się nie dzieje. Dzieje się tak tylko w przeglądarce GoogleChrome
Perk Google - [||||||||||||||||||||] 100% - http://amxx.pl/topic...13-perk-google/

#299 Engi

    [EKSiD] playaz44

  • Power User

Reputacja: 236
Wszechwidzący

  • Postów:837
  • GG:
  • Imię:Seba
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 04.05.2012 22:39

Na GoogleChrome nie da się otwierać "spoilerów" a czasami gdy chcę dać odpowiedź w temacie to muszę specjalnie klikać "Więcej opcji" bo jak klikam "Napisz' to nic się nie dzieje. Dzieje się tak tylko w przeglądarce GoogleChrome


Nie mam takiego problemu na Chromie to u ciebie jest błąd
  • +
  • -
  • 0

Użytkowniku! Zanim napiszesz wiadomość wiedz, że:
 

W odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.

1:0 dla Benia :D
I pamiętaj, na GG i Steam pomagam tylko odpłatnie. Mój numer GG to: 6746210, a nazwa na Steam to: playaz44


#300 ParadisO

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 128
Zaawansowany

  • Postów:689
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 04.05.2012 22:41

ja również nie mam żadnych problemów ze spoilerami i pisaniem postów
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych