Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Widać tylko 200lvltylko200lvl


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rychu xD

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
  • GG:
  • Imię:Ernest
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 18.08.2011 17:36

Witam mam taki problem że powiększyłem lvl do 8001lvl i mi pokazuje ze jest do 200 i mam tam ten exp jak mam zmienic zeby mi sie zmienialy lvl
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/801/beztytuuymj.png/]ImageShack

Załączone pliki


Użytkownik Rychu xD edytował ten post 18.08.2011 17:40

  • +
  • -
  • 0

#2 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6034
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 18.08.2011 17:40

cvar cod_maxlevel ustaw na 8000
cod_maxlevel 8000

  • +
  • -
  • 0

#3 Rychu xD

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
  • GG:
  • Imię:Ernest
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 18.08.2011 17:46

nie mam nic tam takiego;/
  • +
  • -
  • 0

#4 A może sma?

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 539
Wszechwiedzący

  • Postów:1464
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 18.08.2011 18:10

Bo to jest stary CoD... Źle wybrałeś prefix

Co do tematu: kiedyś na stronie DarkGLa był generator expa do CoDa...
Możesz ewentualnie użyć tego: Generate Exp Table - AMXX.pl: Support AMX Mod X i zmodyfikować nazwy tabeli wzorując się na oryginalnym CoDzie

@Down: Nie zaglądałem do sma - po rozmiarze pliku stwierdziłem, że to stary CoD :P

Użytkownik A może sma? edytował ten post 18.08.2011 21:11

  • +
  • -
  • 0

#5 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6034
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 18.08.2011 19:34

to czyżbym ja ślepy był ;)
cvar_limit_poziomu = register_cvar("cod_maxlevel", "200");

public SprawdzPoziom(id)
{	
	new limit_poziomu = get_pcvar_num(cvar_limit_poziomu);
	
	new bool:zdobyl_poziom, bool:stracil_poziom;
	
	while(doswiadczenie_gracza[id] >= PobierzDoswiadczeniePoziomu(poziom_gracza[id]) && poziom_gracza[id] < limit_poziomu)
	{
		poziom_gracza[id]++;
		punkty_gracza[id] = (poziom_gracza[id]-1)*2-inteligencja_gracza[id]-zdrowie_gracza[id]-wytrzymalosc_gracza[id]-kondycja_gracza[id];
		zdobyl_poziom = true;
	}
	
	while(doswiadczenie_gracza[id] < PobierzDoswiadczeniePoziomu(poziom_gracza[id]-1))
	{
		poziom_gracza[id]--;
		stracil_poziom = true;
	}
	
	if(poziom_gracza[id] < 4001)
	{
		poziom_gracza[id] = limit_poziomu;
		ResetujPunkty(id);
	}
	
	if(stracil_poziom)
	{
		ResetujPunkty(id);
		set_hudmessage(212, 255, 85, 0.31, 0.32, 0, 6.0, 5.0);
		ShowSyncHudMsg(id, SyncHudObj2,"Spadles do %i poziomu!", poziom_gracza[id]);
	}
	else if(zdobyl_poziom)
	{
		set_hudmessage(212, 255, 85, 0.31, 0.32, 0, 6.0, 5.0);
		ShowSyncHudMsg(id, SyncHudObj2,"Awansowales do %i poziomu!", poziom_gracza[id]);
		client_cmd(id, "spk QTM_CodMod/levelup");
	}
	
	
	ZapiszDane(id);
}
to jest w twoim sma
  • +
  • -
  • 1

#6 Rychu xD

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
  • GG:
  • Imię:Ernest
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 18.08.2011 20:10

Dzięki leci + musze troche odejść od komputera;)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych