Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Stary

Error logi

CoD Stary

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 FiMeZ!s

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Imię:bbbb
  • Lokalizacja:bbbb
Offline

Napisano 02.08.2011 20:57

Witam,

W logach posiadam nastepujace bledy:

L 08/02/2011 - 20:56:25: [AMXX]    [0] codmod.sma::UzyjPrzedmiotu (line 2387)
L 08/02/2011 - 20:56:25: [AMXX]    [1] codmod.sma::EmitSound (line 2367) 

Linijki od bledow.

if(informacje_przedmiotu_gracza[id][0] == 48 && informacje_przedmiotu_gracza[id][1])
	{
		set_task(3.0, "Pusta", id+ZADANIE_ODBIJAJ);
		informacje_przedmiotu_gracza[id][1] = 0;
	}

public EmitSound(id, iChannel, szSound[], Float:fVol, Float:fAttn, iFlags, iPitch ) 
{
	if(equal(szSound, "common/wpn_denyselect.wav"))
	{
		UzyjPrzedmiotu(id);
		return FMRES_SUPERCEDE;
	}
	
	return FMRES_IGNORED;
}

Ktoś ma jakies pomysly jak to naprawic ?
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Stary

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych