Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Stary

Klasa od LVL

CoD Stary

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 rio fragusek

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:32
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Olsztyn
Offline

Napisano 31.07.2011 21:25

Witam pomoże ktoś poprawić mi ten kod?

Chodzi mi o to ze muszę Klasa 1 wbić 50 lvl aby móc odblokować klase 2 coś takiego jak awans w nowym cod da się zrobić coś takiego do starego? ;D

if(klasa_gracza[id] == Zolnierz && poziom_gracza[id] < 50)
        {
        if(item == Wytrenowany_Zolnierz)
	{
		client_print(id, print_chat, "Klasa zostanie zmieniona w nastepnej rundzie.");
                nowa_klasa_gracza[id] = item;
	}
   	else
        {
                client_print(id, print_chat, "Nabij co najmiej 50 lvl na klasie Zolnierz");
                WybierzKlase(id);
                return PLUGIN_CONTINUE;
        }
        }

Użytkownik rio fragusek edytował ten post 31.07.2011 21:29


#2 Jak się nazwać

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 170
Profesjonalista

  • Postów:617
  • Imię:a
  • Lokalizacja:a
Offline

Napisano 31.07.2011 21:37

nowa zmienna globalna
new moze_zolnierza[33]
w sprawdzpoziom(id)
if(klasa_gracza == Zolnierz)
moze_zolnierza[id] = 1


I do tego zrób zapis nvault bo mi się nie chce teraz

i oczywiscie warunek przy wyborze klasy
if(item == Wytrenowany Zolnierz && moze_zolnierza[id])
{
client_print(id, print_chat, "Klasa zostanie zmieniona w nastepnej rundzie.");
nowa_klasa_gracza[id] = item;
}
else
{
client_print(id, print_chat, "Nabij co najmiej 50 lvl na klasie Zolnierz");
WybierzKlase(id);
return PLUGIN_CONTINUE;
}
}

Użytkownik Jak się nazwać edytował ten post 31.07.2011 21:38

  • +
  • -
  • 1
Pisze na zamówienie statystyki pod nvault. GG: 15600964

#3 rio fragusek

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:32
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Olsztyn
Offline

Napisano 31.07.2011 21:50

Hmm jak bym potrafił to bym sam zrobił wszystko, ale nie potrafię więc was proszę.
Jak coś robić to robić wszystko ;)

#4 A może sma?

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 539
Wszechwiedzący

  • Postów:1464
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 31.07.2011 22:09

@Jak się nazwać: A wiesz co to są tagi BBCode?
Np.
[sma][/sma]
lub
[code][/code]

Użytkownik kisiel96 edytował ten post 31.07.2011 22:11

  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Stary

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych