Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
phpBB

templates subsilver

phpBB

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Maxiores

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:89
  • GG:
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 21.07.2011 16:09

Kiedy wchodzę na stronę pisze, w folderze templates jest subsilver, kiedy usuwam i jeszcze raz wgrywam to ciągle to pisze.
phpBB by Przemo : Critical Error

Could not open subSilver template config file
  • +
  • -
  • 0

#2 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 21.07.2011 16:12

CHMODy ustawione?
  • +
  • -
  • 0

#3 Maxiores

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:89
  • GG:
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 21.07.2011 16:12

Nie
  • +
  • -
  • 0

#4 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 21.07.2011 16:15

no to ustaw 777 na katalog templates i powinno dzialac.

Użytkownik hiroshima edytował ten post 21.07.2011 16:15

  • +
  • -
  • 0

#5 Maxiores

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:89
  • GG:
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 21.07.2011 16:21

Ustawiłem atrybuty w temaplates na 777 i nadal jest tak samo.
  • +
  • -
  • 0

#6 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 21.07.2011 16:33

na katalog, podkatalogi i pliki...
  • +
  • -
  • 0

#7 Maxiores

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:89
  • GG:
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 21.07.2011 16:37

Nadal...
  • +
  • -
  • 0

#8 G[o]Q

    I'm G[o]Q

  • Przyjaciel

Reputacja: 1339
Godlike

  • Postów:3556
  • Steam:steam
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:C: / program Files / Valve / Cstrike / G[o]Q.dem
Offline

Napisano 21.07.2011 17:18

jest tylko jeden sposob zeby rozwiązać twój problem
Spoiler

nie musisz dziekowac za rozwiazanie twojego problemu :D
  • +
  • -
  • 0
Manual ponad wszystko, konsola ponad manual :D :&

Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka

GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD) :D

#9 Wisnia18

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:227
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 21.07.2011 18:16

Wgraj od nowa paczke przema

phpBB modified by Przemo :: Choose your language

I nie zmieniaj nic w subsilver.
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#10 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 21.07.2011 18:36

Chłopaku najpierw zobacz czy pliki subSilver.cfg, subSilver.css i subSilver.tps zobacz czy masz tak zapisane pliki jak Ci napisałem.

#11 Maxiores

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:89
  • GG:
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 21.07.2011 19:47

Wrzuciłem jeszcze raz subsilver ale odznaczylem zmien litery na male i już działa. naXe nie specjalnie pomogłeś ale napisałeś co muszę zrobić. masz +



Do zamknięcia

Użytkownik Maxiores edytował ten post 21.07.2011 20:28

  • +
  • -
  • 0

#12 fdszpl0

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:69
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 21.07.2011 21:09

CHMODy ustawione?

możesz podać choć jeden powod dlaczego proponowales zmienic chmody? wiesz w ogole co to jest? na 90% nie wiesz ale teraz sprawdzisz w wikipedi i zagrasz hejtera.
  • +
  • -
  • 0

#13 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 21.07.2011 21:16

możesz podać choć jeden powod dlaczego proponowales zmienic chmody?


tak, mogę. Gdy plik nie ma praw do odczytu przez skrypt moze sie zachowac w bardzo podobny sposob.

wiesz w ogole co to jest? na 90% nie wiesz ale teraz sprawdzisz w wikipedi i zagrasz hejtera.


nie znam twojego jezyka i nie wiem co to hejter, nie rozumiem nawet sensu tresci twojego posta, ale wiem na pewno co to chmod.
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: phpBB

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych