Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
GmAMXBans

Problem z importem adminów z users.ini

GmAMXBans

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 V3ko

    Guru

  • Power User

Reputacja: 82
Zaawansowany

  • Postów:746
  • Lokalizacja:Stopnica
Offline

Napisano 15.07.2011 20:19

Witam, amxbans działa normalnie miałem wcześniej przypisywanie adminów w users.ini ale chce przezucić się na stronę i chciałem wykrozystać import, ale po imporcie stało się tak, że nie dodało haseł. Ta modyfikacja działa tylko przy flagach "de" ? Bo jakoś miałem wszystkich przypisanych na nick i nic ;/. Na SS co dokładnie się stało

Dołączona grafika

albo mi się wydaję, albo tak pokazuję tylko na stronie a w PHPMYADMINIE już normalnie bez pokazania, że SID jest wypełnione, pole na hasło zakodowane i nick. Więc teraz tylko wyjaśnienie co pokazuję dobrze ?

Użytkownik V3ko edytował ten post 15.07.2011 20:26

  • +
  • -
  • 0

#2 V3ko

    Guru

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 82
Zaawansowany

  • Postów:746
  • Lokalizacja:Stopnica
Offline

Napisano 16.07.2011 08:06

^up aby na pewno ? Dziwi mnie to, że PHPMYADMIN pokazuję co innego, a strona co innego.
  • +
  • -
  • 0

#3 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 16.07.2011 10:03

nawet gdy masz wpisane hasło to Ci go nie pokazuje na www .
Mozliwe że jest jakiś błąd przy przenoszeniu haseł.

Pokaż ss'a z phpmyadmin

musisz wklepać ręcznie bo nie działa w ogóle import z users.ini


a ty nie klep takich bzdur
  • +
  • -
  • 0

#4 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 16.07.2011 10:28

Podeślij mi to users.ini na PW (zawartość). Jestem pewien co do tego modułu, tylko plik musi być poprawnie zapisany. Filtruję znaki specjalne, więc to raczej nie tutaj problem. Tak jak mówię, podeślij mi users.ini i sprawdzimy - bo tak to sobie mogę gdybać :)
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#5 V3ko

    Guru

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 82
Zaawansowany

  • Postów:746
  • Lokalizacja:Stopnica
Offline

Napisano 16.07.2011 12:34

Poszło

Użytkownik V3ko edytował ten post 16.07.2011 13:21

  • +
  • -
  • 0

#6 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 16.07.2011 14:10

import_admins_1.2.1.rar - proszę bardzo. Ktoś przy pisaniu / przepisywaniu GM amxbans chyba nie wie co to poprawne nazwy komórek w bazie ;x Mamy 3 komórki: username, steamid i nickname - co się okazuje, wydawało by się że username = nickname, a tu gucio ^^ Przy adminie na nick i hasło wypełniane są komórki steamid i nickname (w obu mamy nick), a pusta komórka to username. W przypadku SIDU username i steamid zawierają SteamID, a w nickname jest nick - bez sensu.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#7 V3ko

    Guru

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 82
Zaawansowany

  • Postów:746
  • Lokalizacja:Stopnica
Offline

Napisano 16.07.2011 14:13

Niestety nie mogę tego pobrać. Piszę, że nie znaleziono załącznika.

// pobrałem z tematu, bo tam też aktualizowałeś.

Użytkownik V3ko edytował ten post 16.07.2011 14:15

  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: GmAMXBans

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych