Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie wyswietla wlasciwych modeli


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 VirusX

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 75
Zaawansowany

  • Postów:48
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Zabrze
Offline

Napisano 17.06.2011 15:09

Witam, mam potezny problem z pewnym pluginem, ktory probuje rozgryzc juz trzeci dzien z rzedu.

Dany jest taki oto plugin do zombimoda
Wklejka 130832014012018 - AMXX.pl: Support AMX Mod X

Generalnie plugin ma za zadanie podmienic granat smoke na granat odrzucajacy. Problem polega na tym, ze nie wyswietla wlasciwych modeli, tzn w momencie gdy user kupi takowy granat nie podmienia modeli rak. WHY ?

Z gory bardzo dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam.

Użytkownik VirusX edytował ten post 17.06.2011 15:16

  • +
  • -
  • 0

#2 GOH4n

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:213
  • GG:
  • Lokalizacja:Kobiór
Offline

Napisano 17.06.2011 16:44

Nie podmienia TYLKO modeli rak? Model granatu jest podmieniony? Nie jestem pewien, ale wydaje mi sie, ze wyglad rak i granatu(broni) to jeden model...
  • +
  • -
  • 0

#3 VirusX

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 75
Zaawansowany

  • Postów:48
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Zabrze
Offline

Napisano 17.06.2011 16:47

nie podmienia modeli p,w,v wymienionych w naglowku pluginu.

Dodano 17 czerwiec 2011 - 17:47:
albo inaczej - wjaki sposob moge ustawiac modele?

Dodano 17 czerwiec 2011 - 19:40:
problem solved. mozna zamknac.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych