Paczka Speedrun v1.0
Hiroshima
21.10.2011
Hiroshima zrobisz paczke pod windows??
sam możesz to zrobić. Instalując najpierw u siebie amx'a pod windowsa i z mojej paczki nie podmieniasz po prostu liblist.gam i katalogu /addons/metamod
Hiroshima
22.10.2011
Nie ma czegoś takiego. Po prostu w tej paczce nie ma dproto, gdyż nie jestem miłośnikiem NonSteam'a. Chcesz to sobie doinstaluj dproto. (na forum znajdziesz opis jak to zrobić, wystarczy użyć wyszukiwarki)
Pozdrawiam
22.10.2011
Mam prośbę wrzuć mi forlder z mapami waszego speedruna, i cstrike tego serwera z wgranymi juz drtimer i drstats i wszystkimi innymi waszymi pluginami bo to cstrike co dałeś to ściągniecia to niby bh można robic ale przy skrętach on gwałtownie się zmniejsza do 0 nie można robić stref .
Hiroshima
22.10.2011
żartujesz chyba... same mapy to ponad 2.5GB z modelami i innymi rzeczami. Mapy są na gamebanana, pościągaj sobie jakie chcesz.
a to o czym mówisz to kwestia ustawienia cvaru sv_airaccelerate 1000 w server.cfg
a to o czym mówisz to kwestia ustawienia cvaru sv_airaccelerate 1000 w server.cfg
Hiroshima
05.11.2011
ponieważ nie przeczytałeś całego tematu. to nie jest paczka pod windowsa. Ale o tym dowiesz się jak przeczytasz temat
adis
05.01.2012
Mam serwer MojeSerwery.pl ( LINUX) Jak wgralem ta paczke to nic mi nie dziala ;/ Tylko buyfix , bh nic nie dziala .
Hiroshima
06.01.2012
to znaczy, że źle wrzuciłeś pliki... paczka była testowana i działa na pewno
Gummy
16.01.2012
Hiroshima mogłbyś edytować download albo dać mi speedrun.amxx ? bo niema ...
Hajdo
30.01.2012
Host_Error: Couldn't get DLL API from c:\program files (x86)\STEAM\steamapps\----------\counter-strike\cstrike\addons\metamod\dlls\metamod.dll
Witam , otóż mi wyskakuję , taki 'Error' , Dlaczego tak sie dzieje . ? Może jakieś zmiany trzeba wprowadzić ? proszę o pomoc. Jak próbuję wejść , na new game . To new game mi się nie odpala tylko wyskakuje taki error w consoli.
Użytkownik Hajdo edytował ten post 30.01.2012 22:08
Witam , otóż mi wyskakuję , taki 'Error' , Dlaczego tak sie dzieje . ? Może jakieś zmiany trzeba wprowadzić ? proszę o pomoc. Jak próbuję wejść , na new game . To new game mi się nie odpala tylko wyskakuje taki error w consoli.
Użytkownik Hajdo edytował ten post 30.01.2012 22:08
Lumik
25.02.2012
Przepraszam, że odkopuję ten temat ale może mi ktoś wyjaśnić co to jest
"round drew"
"round drew"
Rodzyn
04.03.2012
Bardzo fajna paczka:D A czy ktoś mi wytłumaczy czym się różni speedrun od deathruna? czy tylko mapami?
a i + leci

Hiroshima
04.03.2012
Bardzo fajna paczka:D A czy ktoś mi wytłumaczy czym się różni speedrun od deathruna? czy tylko mapami? a i + leci
np tym, że jest autorespawn i nie ma terrorysty, który uruchamia pułapki a głównym celem jest uzyskanie jak najlepszego czasu na danej mapie.
NaYk
03.05.2012
w plugins.ini jest wpisany speedrun.amxx
ale jak wchodze w folder plugins to tego pluginu tam nie ma.
a ja mysallem czemu nie dziala. prosilbym o ten Plugin:)
najlepiej gg 37644005
ale jak wchodze w folder plugins to tego pluginu tam nie ma.
a ja mysallem czemu nie dziala. prosilbym o ten Plugin:)
najlepiej gg 37644005