Mam pytanie czy jest na tym forum knife dm?? Proszę się ze mnie nie śmiać ja dopiera zaczynam swoją przygodę z servermai.
Dodano 04 czerwiec 2011 - 18:27:
REFRESH
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04.06.2011 15:58
Napisano 04.06.2011 18:32
Można użyć CSDM ale czy chcesz używać go na mapach typu 1hp, ka_matrix itp? Jeżeli tak to mogę napisać plugin.
Napisano 04.06.2011 18:50
Tak 1hp, 35hp itp.
Napisano 04.06.2011 19:01
Wystarczy tylko plugin do respawnu.
Oraz Infinite_Round (Aby nie kończyło rundy gdy będzie 1 gracz żywy)- działa na steam jak i nonsteam (w temacie jest źle napisane)
Infinite Round - AMXX.pl: Support AMX Mod X
1.Plik respawn.amxx wrzucasz do folderu plugins
2.Zawartość Infinite Round wrzucasz aby podmieniło foldery.
3.Do plugins.ini wpisujesz
/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <hamsandwich> #define PLUGIN "Respawn" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "Harsay" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_event("DeathMsg", "resp", "a"); } public Respawn(id){ if( !is_user_alive( id ) ){ ExecuteHamB( Ham_CS_RoundRespawn, id ); } return PLUGIN_HANDLED; }Amxx: http://amxx.pl/kompi...ame=respawn.sma
Oraz Infinite_Round (Aby nie kończyło rundy gdy będzie 1 gracz żywy)- działa na steam jak i nonsteam (w temacie jest źle napisane)
Infinite Round - AMXX.pl: Support AMX Mod X
1.Plik respawn.amxx wrzucasz do folderu plugins
2.Zawartość Infinite Round wrzucasz aby podmieniło foldery.
3.Do plugins.ini wpisujesz
respawn.amxx infinite_round.amxx
Użytkownik Harsay edytował ten post 04.06.2011 19:04
Napisano 05.06.2011 16:35
Niby wszystko dobrze zrobiłem ale i tak nie działa ;/
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: DeathMatch
DeathMatch
Problem z respawnemNapisany przez Vakos, 12.05.2018 ![]() |
|
![]() |
|||
DeathMatch
Paczka Deathmatch by FitneSSka. aktualizacjaNapisany przez Nelkaa, 13.02.2017 ![]() |
|
![]() |
|||
DeathMatch
Paczka DeathMatch [DM] by Nelka.Napisany przez Nelkaa, 28.08.2016 ![]() |
|
![]() |
|||
DeathMatch
Dodanie bonusów do rangDodanie różnych bonus do pluginu z rangami Napisany przez DealWithNick, 18.11.2015 ![]() |
|
![]() |
|||
DeathMatch
Poszukuje map na serwer DM ( Propozycje )Napisany przez DoT3goFrytki, 01.05.2015 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych