Witam zainstalowalem dzisaj amxbans z tej strony [GmAMXBans] GmAMXBans 1.5.1 - FINAL - AMXX.pl: Support AMX Mod X i zainstalowalo sie dobrze zadnych bledow podczas instalacji. Dodalem serwer i wszystko smiga pokazuje go lecz gdy chce dodac admina to pisze Unknown column 'icq' in 'field list' Moz mi ktos z tym pomóc a jesli nie da sie tego ta zrobic to proszę o 2 rzecz jak mozna dac admin manualnie po przez otworzenie pliki np user.ini i dodania
Za udzielenie pomocy daje rep+
Z gory dziekuje
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01.06.2011 07:08
Napisano 01.06.2011 07:51
W mysql wykonaj:
ALTER TABLE `amx_amxadmins` ADD `icq` INT( 9 ) NULL DEFAULT NULL AFTER `steamid`;
Napisano 01.06.2011 07:56
jak wchodze w php admin bazy to wchodze w tabele amx_admins i pokazuje ze admin jest na stem id przezd wpisaniem po wpisaniu tego twojego nic sie nie stalo
Dodano 01 czerwiec 2011 - 09:23:
Dokladnie to mi chodzi oto ze dodaje admina na stronce jest dodany wchodze w php my admin i tak w zakladkae od adminow jest pokazany ze jest ale nie czyta mi go an serwerze proszę pomóżcie
Dodano 01 czerwiec 2011 - 09:23:
Dokladnie to mi chodzi oto ze dodaje admina na stronce jest dodany wchodze w php my admin i tak w zakladkae od adminow jest pokazany ze jest ale nie czyta mi go an serwerze proszę pomóżcie
Napisano 01.06.2011 10:58
Zdecyduj się, z czym ty masz problem ?gdy chce dodac admina to pisze Unknown column 'icq' in 'field list' Moz mi ktos z tym pomóc
Opisujesz błąd, ja Ci daje rozwiązanie, nagle okazuje się , że admina możesz dodać, a to co Ci wysłałem nic nie zmieniło...
Koleś ..., wgraj lepiej na nowo te gmamxbans , bo skopałeś coś, same od siebie takie błędy się nie robią.
Daj adres www i opisz jak najlepiej potrafisz jeden problem, a nie , że piszesz o jednym, ja Ci daje rozwiązanie, ty mi odpisujesz, że nie pomogło, piszesz dalej, że masz inny problem , a co ze starym? Zdecydowania więcej...
Napisano 02.06.2011 07:19
Wiec jeszcze raz pisze wgralem amxbans z [GmAMXBans] GmAMXBans 1.5.1 - FINAL - AMXX.pl: Support AMX Mod X wszystko sie dobrze zainstalowalo baza danych czyta serwer i wszystkie inne zeczy na stronie to pokazuje ale jak dodam admina to wyskakuje mi Unknown column 'icq' in 'field list' ale gdy wejde w Strefe Admina > serwery > Przypisywanie Administratorów to pokazuje ze tan admin tam jest gdy zaznacze goi klikne dopisz do serwera to on przypisze i pokazuje jak by byl na ale jak wejde na liste adminow to niema go i na serwie jak jestem na nim zalogowany to tez niema a w bazie danych pokazuje ze jest. Teraz zmienilem zeyb mi czytal z user.ini i czyta ale wolalbym zeby czytaze strony bo mozna tam dawac na okreslony czas pozatym pokazuje na liscie adminow. Bany ktore dalem na serwie pokazuje na stronie oto link www.cs-aro.xaa.pl i tam kiliknij w amxbans zobacz samemu jak to dziala
Do moderatorow
Nietraktujcie tego jako reklamy
Do moderatorow
Nietraktujcie tego jako reklamy
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: GmAMXBans
GmAMXBans
Amxbans www? freshbansgmAMXBans 1.6 Napisany przez skArp, 04.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
Problem z AmxBans PHP 8Napisany przez Adriann, 23.10.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
AMX Bans GM 1.6 (WEB) - PHP 8Przerobiona wersja skryptu AmxBans z PHP 5 na PHP 8 Napisany przez l3szcz, 04.10.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
Pomocy AMXBANSpomoc w instalacji Napisany przez Hiero, 23.07.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
GmAMXBans
[KOSZ] cheaterNapisany przez Anonimowy09, 29.03.2024 ![]() |
|