Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Inny

FASTDL prywatny.

Inny

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 DjThomaseven

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:171
  • GG:
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Rybnik
Offline

Napisano 27.05.2011 13:29

witam.
a wiec mam taki problem.
chodzi o fastdl.
a wiec tak.
mam fastdl strone bez limitu. subdomen bez limitu. ale nie odbiegam od teamtu.

i chce zrobic fastdl z osobna dla kazdego serwera.

wiec ze ma byc sv_downloadurl "http://twojastrona.pl/cstrike/"


ale mi chodzi o to ze np sponsoruje komus fastdl i chce zrobic wlasnie dla nich prywatny fastdl na kazdy serwer z osobna ktos poradzi jak ?

zalozyc subdomeny ? w subdomenie dac folder cstrike czyli link bedzie wygladał tak
sv_downloadurl "http://subdomena.two...na.pl/cstrike/"

czekam na rozwiazanie mojego problemu.

#2 Emixx.

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 54
Pomocny

  • Postów:209
  • Steam:steam
  • Imię:Wojtek
  • Lokalizacja:Przytkowice
Offline

Napisano 27.05.2011 14:41

Mógłbyś dla każdego fasta założyć osobne konto Ftp.
  • +
  • -
  • 0

#3 DjThomaseven

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:171
  • GG:
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Rybnik
Offline

Napisano 27.05.2011 15:25

Napisano 39 minut temu
Mógłbyś dla każdego fasta założyć osobne konto Ftp.
Dołączona grafika


no tak. tylko mozesz to napisac jasniej ?

bo zeby zalozyc konto kazdemu serwerowi. musze utworzyc subdomene czy cos prawda ?

#4 Divic

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:326
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 27.05.2011 15:57

a nie możesz zrobić zamiast folderu "cstrike" robić
cstrikeffa
cstrikediablo
i tak dalej?
bo chodzi o to tylko żeby się foldery w środku zgadzały i zmienić tylko folder ściągania z FDL w server.cfg

na moje chyba najszybciej o ile w ogóle poleci w taka stronę xD
  • +
  • -
  • 1

#5 Emixx.

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 54
Pomocny

  • Postów:209
  • Steam:steam
  • Imię:Wojtek
  • Lokalizacja:Przytkowice
Offline

Napisano 27.05.2011 16:04

@up a po cholere jakieś nazwy cstrike ?
Jak ustawisz dobrą scieżkę, to nazwa nie ma nic do tego.

@ topic.

Konta są najlepszym sposobem, bo powiedzmy, że kogoś sponsorujesz.
W twoim panelu powinieneś mieć opcje Konta FTP, lub użytkownicy FTP.
Tam sobie ustalasz folder docelowy, haslo i te duperele... Powinieneś sb poradzić.
  • +
  • -
  • 0

#6 Divic

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:326
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 27.05.2011 16:22

i chce zrobic fastdl z osobna dla każdego serwera.

czyli pliki do każdego serwera oddzielnie

i jak ty na jednego fastDl chcesz założyć kilka kont?
  • +
  • -
  • 0

#7 DjThomaseven

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:171
  • GG:
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Rybnik
Offline

Napisano 27.05.2011 16:52

Emixx. czyli nie musi miec nazwy cstrike ?



czyli np daje subdomene ffa.cs-zoone.pl
dodaje pliki w subdomenie i link wyglda np tak : sv_downloadurl "http://ffa.cs-zoone.pl/cstrike/"

zgadza sie ?
i nie musi zawierac nazwy cstrike ? bo jak czytalem taka naze musi miec.

Użytkownik DjThomaseven edytował ten post 27.05.2011 16:53


#8 Apple()

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 128
Zaawansowany

  • Postów:398
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Długość geo. 22.632246 szerokość 51.221584
Offline

Napisano 27.05.2011 16:57

Rozróżniam dwie opcje:
1) robisz osobne subdomeny i robisz po standardzie
lub
2) robisz foldery np xxxyyyzzz.pl/ffa/cstrike itd. itp.
  • +
  • -
  • 0

#9 Kawon

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 884
Czempion

  • Postów:5165
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Dzierzgoń
Offline

Napisano 27.05.2011 20:48

musisz mieć folder cstrike
http://twojastrona/ffa/cstrike

  • +
  • -
  • 0

DarkGL to mój autorytet.


#10 Leihto

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 150
Profesjonalista

  • Postów:452
  • Lokalizacja:Rabka
Offline

Napisano 27.05.2011 21:56

musisz mieć folder cstrike

http://twojastrona/ffa/cstrike

***** prawda.
Wystarczy tak:
http://mojastrona.pl/serwer1
I wtedy wrzucasz pliku do glownego katlogu, bez cstrike.
  • +
  • -
  • 0
Portek: Za 20zł, to ja nawet notatnika nie otworze..

Nowe portfolio. Ciekawe artykuły, ciekawe przykłady: WojtusDEV.pl

#11 DjThomaseven

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:171
  • GG:
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Rybnik
Offline

Napisano 27.05.2011 22:43

to ku*** musi byc cstrike czy nie musi...

czytam po google i pisze ze musi byc a ty ze nie musi. wiec nie wiem o co chodzi juz.

#12 Fixiu

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:95
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:KNW TEAM
Offline

Napisano 27.05.2011 23:06

Jezęli masz np powiedzmy już folder cstrike, robisz np. i tam robisz foldery cstrike, i dalej wiesz co robic
mapy, modele, etc.

a link będzie

http://twojastrona/f...astrony/cstrike

myślę iż pomogłem bo to jest banalne.

#13 Leihto

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 150
Profesjonalista

  • Postów:452
  • Lokalizacja:Rabka
Offline

Napisano 27.05.2011 23:06

Nie musi byc folderu cstrike -_-
Jezeli w sv_downloadurl dasz "http://mojastrona.pl/serwer1" to wtedy serwer1 dziala jako folder cstrike -_-
A jezeli w sv_downloadurl dasz "http://mojastrona.pl...erwer1/cstrike" to musisz stwozyc folder cstrike.
Czy to takie trudne do zrozumienia?
  • +
  • -
  • 0
Portek: Za 20zł, to ja nawet notatnika nie otworze..

Nowe portfolio. Ciekawe artykuły, ciekawe przykłady: WojtusDEV.pl

#14 DjThomaseven

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:171
  • GG:
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Rybnik
Offline

Napisano 27.05.2011 23:12

dziekowac i elko ;)

#15 Divic

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:326
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.05.2011 08:37

no to napisaliście to co ja mu mówiłem od razu ...:]
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Inny

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych