Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
phpBB

Styl na forum ?phpbb by przemo.

phpBB

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 MatisyaHu

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 47
Pomocny

  • Postów:296
  • Imię:MatisyaHu
  • Lokalizacja:Melbern
Offline

Napisano 06.05.2011 22:45

Siemka mam styl na forum wrzuciłem go do public_html/templates
wchodze w panel style instaluj styla a go nie ma wie moze ktos o co chodzi ?
z góry dzięki za pomoc .
  • +
  • -
  • 0

#2 Ojciec Dyrektor

    papa smerf.

  • Przyjaciel

Reputacja: 476
Wszechobecny

  • Postów:3035
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 06.05.2011 23:33

sprawdź czy nie wgrałeś stylu z katalogiem nadrzędnym o takiej samej nazwie.
  • +
  • -
  • 0

#3 MatisyaHu

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 47
Pomocny

  • Postów:296
  • Imię:MatisyaHu
  • Lokalizacja:Melbern
Offline

Napisano 07.05.2011 08:40

włanie nie wgrałem styl o nazwie stylcs bez pod folderów jak wszystkie
wrzucam inny normalnie działa a tem co chcę nie ma go ?

Dodano 07 maj 2011 - 08:45:
pisało ze styl jest pod skryp phpbb by przemo posiadam to moze cos innego niewiem ? nie znam sie na tym az tak dobrze.
  • +
  • -
  • 0

#4 Optymalny193

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 30
Życzliwy

  • Postów:294
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Europa
Offline

Napisano 07.05.2011 09:20

moze styl jest zakodowany pod inna nazwa a inna nazwa folderu i dlatego nie szuka.

@@EDIT
Jaki styl?

Użytkownik Optymalny193 edytował ten post 07.05.2011 09:20


#5 MatisyaHu

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 47
Pomocny

  • Postów:296
  • Imię:MatisyaHu
  • Lokalizacja:Melbern
Offline

Napisano 07.05.2011 09:39

wrzuciłem w orginalnej postaci nic nie zmieniałem nie działa :(

Dodano 07 maj 2011 - 09:41:
Załączony plik  styl(ZIP).zip   859 KB  22 Ilość pobrań

  • +
  • -
  • 0

#6 Optymalny193

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 30
Życzliwy

  • Postów:294
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Europa
Offline

Napisano 07.05.2011 10:23

Ma być tak:
public_html/templates/nazwa_stylu/i tutaj pliki typu overal_header, overal_footer i foldery takie jak admin etc.

#7 MatisyaHu

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 47
Pomocny

  • Postów:296
  • Imię:MatisyaHu
  • Lokalizacja:Melbern
Offline

Napisano 07.05.2011 10:26

sciagnełeś ten styl to jest tak jak wstawiłem .

Dodano 07 maj 2011 - 10:27:
to tak wrzucam jeszcze to potrafie .

Użytkownik MatisyaHu edytował ten post 07.05.2011 10:27

  • +
  • -
  • 0

#8 tomi93

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:132
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Bytom
Offline

Napisano 07.05.2011 11:03

Sprawdź sobie nazwy plików typu .css/.cfg/.tps/theme_info.cfg., szczególnie ten ostatni.
  • +
  • -
  • 0

#9 Optymalny193

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 30
Życzliwy

  • Postów:294
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Europa
Offline

Napisano 07.05.2011 11:17

theme_info sprawdzałem ja i nic.

#10 tomi93

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:132
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Bytom
Offline

Napisano 07.05.2011 11:40

A może jest zainstalowany? Sprawdź..., u mnie na Forum ładnie się zainstalował, styl sobie ustawiłem w profilu i też dobrze.
  • +
  • -
  • 0

#11 MatisyaHu

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 47
Pomocny

  • Postów:296
  • Imię:MatisyaHu
  • Lokalizacja:Melbern
Offline

Napisano 07.05.2011 12:06

juz zrobiłem poprostu w TotalCo. była zaznaczona opcja zmniejsz na małe litery dtaego nie czytało do zamkniecia dzięki all.
albo proszę nie zamykac mam jeszcze 1 problem nie będę zakładał nastepnych tematów
chodzi mi jak usunać z menu sklep oto foto ?
http://img854.images...4199/forumb.jpg

Użytkownik MatisyaHu edytował ten post 07.05.2011 12:52

  • +
  • -
  • 0

#12 Grzegorz93

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 62
Pomocny

  • Postów:311
  • GG:
  • Imię:Grzegorz
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 07.05.2011 13:11

juz zrobiłem poprostu w TotalCo. była zaznaczona opcja zmniejsz na małe litery dtaego nie czytało do zamkniecia dzięki all.
albo proszę nie zamykac mam jeszcze 1 problem nie będę zakładał nastepnych tematów
chodzi mi jak usunać z menu sklep oto foto ?
http://img854.images...4199/forumb.jpg


W overall_header.tpl edytujesz 88 linijkę.
&nbsp;<a href="http://reklama tu byla ; d.pl/formularz.php"  class="loginlinki">Sklepik</a> <br>

Użytkownik Mustafa Jihad edytował ten post 07.05.2011 13:12

  • +
  • -
  • 1

#13 MatisyaHu

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 47
Pomocny

  • Postów:296
  • Imię:MatisyaHu
  • Lokalizacja:Melbern
Offline

Napisano 07.05.2011 13:35

dzięki // close
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: phpBB

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych