GmAMXBans 1.6
Hiroshima
02.05.2011
czy komus jeszcze ta wersja gmamxbans crashuje serwer? raz na jakis czas gdy probuje zabijac proces hldsa i ponownie go uruchamiac od biedy wstanie a przy zmianie mapy znow crash... ktos ma jakis pomysl dlaczego tak sie dzieje? dodam ze nie ma zadnych error logow poza "naruszeniem ochrony pamieci" nawet komenda -debug w poleceniu startowym nic nie wykazuje...
Misiaczek ;c
02.05.2011
czy komus jeszcze ta wersja gmamxbans crashuje serwer? raz na jakis czas gdy probuje zabijac proces hldsa i ponownie go uruchamiac od biedy wstanie a przy zmianie mapy znow crash... ktos ma jakis pomysl dlaczego tak sie dzieje? dodam ze nie ma zadnych error logow poza "naruszeniem ochrony pamieci" nawet komenda -debug w poleceniu startowym nic nie wykazuje...
amxbans_core.sma
#define SYNC_SQL
na:
//#define SYNC_SQL
Hiroshima
02.05.2011
amxbans_core.sma
#define SYNC_SQL
na:
//#define SYNC_SQL
dzięki Ci bardzo
Arthemjusz
04.05.2011
Crashuje mi serwer (na 4 modyfikacje crashuje tylko CODa) ...
Wszystkie prawa które zostały dodane NSom nie działą (Invalid password)
Każdy gracz który wchodzi na serwer ma taką samą historie banów (liczbe) w wyświetlaniu zmienia się tylko nick i IP danego gracza
Wszystkie prawa które zostały dodane NSom nie działą (Invalid password)
Każdy gracz który wchodzi na serwer ma taką samą historie banów (liczbe) w wyświetlaniu zmienia się tylko nick i IP danego gracza
nEgativ
07.05.2011
W jaki sposób przekompilować pliki sma ? We wszystkich są błędy i się nie da, jakieś propozycje?
GoldeN
07.05.2011
W jaki sposób przekompilować pliki sma ? We wszystkich są błędy i się nie da, jakieś propozycje?
Może po prostu wrzuć pliki biblioteczne w odpowiedni folder?
Użytkownik GoldeN edytował ten post 07.05.2011 22:39
nEgativ
08.05.2011
Napisałem że mam problem z błędami próbowałem na stronie AMX Mod X - Half-Life Scripting for Pros! i na kompie u siebie. Oto efekt
Proszę o jakaś normalną odpowiedz, a nie jak wyżej.
Użytkownik nEgativ edytował ten post 08.05.2011 11:27
Użytkownik nEgativ edytował ten post 08.05.2011 11:27
Szyfrant
08.05.2011
No to uzyskałeś !!
Pliki biblioteczne do folderu include i bedzie działać
Przeczytaj trochę o kompilacji lokalnej.
Pozdrawiam
Rascik
08.05.2011
Czy mógł by ktoś wrzucić już skompilowane pliki .sma ? I najlepiej żeby wcześniej były edytowane tak jak jest napisane w 1 poście.
DjThomaseven
08.05.2011
tez wlasnie czekam na takie pliki juz gotowe lecz brak reackji.
i jest to prawda iz pluginy z 1.6 craszuja serwery ?
i jest to prawda iz pluginy z 1.6 craszuja serwery ?
Szyfrant
08.05.2011
Ludzie nie umiejący skompilować pluginów biorą się za instalowanie amxbansa....
Załączone pliki
Change
15.05.2011
Czy tylko mnie nie działa Panel>Strona>Ustawienia ? Przekierowuje na banliste, po przeinstalowaniu to samo.
LucKy_skiLL
15.05.2011
Hmmm u mnie działa tylko na dwóch serwerach, a na dwóch pozostałych nie ;] Mam te same pliki, te same hostingi ...
L0rdS^P0l4K
16.05.2011
Powiem tak.. Więcej tutaj bugów niż w 1.5.1 patrząc po tematach
Są to jednak proste błędy raczej nie wpływające na główną funkcję jaką ma spełniać system banów.