Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Stary

Mam problem z frakcjami ^^

CoD Stary

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ginek

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:34
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 28.04.2011 20:02

Witam
Otóż wgrywałem frekcje przy komplikowaniu pliku żadnego błędu nie było.
Ale gdy wgrałem na serwer to wyświetlały się e frekcje ale jak się je wybrało
to nie było żadnej klasy nie wiem gdzie błąd popełniłem może mi ktoś pomoże daje sma.
Oczywiście ++

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 Grzesiek

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 96
Zaawansowany

  • Postów:343
  • GG:
  • Imię:Grzesiek
  • Lokalizacja:z daleka
Offline

Napisano 29.04.2011 13:02

zobacz teraz

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#3 Ginek

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:34
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 29.04.2011 14:19

Nadal to samo

Dodano 01 maj 2011 - 12:17:
Juz poradziłem sobie
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Stary

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych