Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

11 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24.04.2011 22:33
zrob tak zostaw sobie folder data i później wrzuc go
ponownie i tyle !
ponownie i tyle !
Napisano 24.04.2011 23:00
hmm to było tak że każda klasa ma swoje id rambo ma powiedzmy Komandos ma powiedzmy 1, Snajper 2
Jeżeli w nowym codzie powiedzmy SAPER ma id 1 to Saperem ma się lvl-e komandosa.
Jeżeli w nowym codzie powiedzmy SAPER ma id 1 to Saperem ma się lvl-e komandosa.
Co oferuje?
Pisanie pluginów amxx/modow itd
Skryptow php
Kontakt na PW LUB GG
Pisanie pluginów amxx/modow itd
Skryptow php
Kontakt na PW LUB GG
Napisano 24.04.2011 23:10
Pewnie ze zostana bo ja wgrywałem z nowego na stary i miałem all lvl'e
Napisano 25.04.2011 08:58
Lvl powinny zostać utracone ponieważ CoD Beta (stary) ma zapis na id czyli. 0 Brak 1 Sniper itp itd. Natomiast New Cod ma zapis na nazwę klasy. Czyli np mamy Frajera to jeżeli frajerowi zmienimy nick na Super Frajer lvl się utracą natomiast jak znowu damy na Frajer to będzie lvl który tam mieliśmy to jest dowód na to że jest inna odmiana zapisu.
[Aktualizacja 22.01.2015] GunXpMod 2.7.4
Napisano 25.04.2011 10:00
Powinny ale zostaną, wrazie czego skopiuj sobie pliczek od cod .nvault 
Mi się nie usunęły tylko musisz mieć taką samą kolejność klas

Mi się nie usunęły tylko musisz mieć taką samą kolejność klas

Napisano 25.04.2011 10:44
Spróbuj zachować tą samą kolejność tak żeby id się zgadzało. Klasy również powinny być te same jeśli nie chcesz mieć problemów. Bo jeśli np teraz masz Rambo a na nowym nie bedziesz miał to levele chyba przypisze tej klasie która ma jego id. Przynajmniej tak myslę. A jeśli w nowym zapisuje na nazwę klasy, a tak jest na 98% bo sam u siebie zmieniałem kolejność, to problemów większych nie powinno być. Dasz nazwy tych co chcesz żeby zostały i tyle a Rambo usuniesz.
Napisano 25.04.2011 11:43
Tak. Zmień kolejność klas w plugins-codmod.ini, na taką, jaką miałeś na starej wersji.
Napisano 25.04.2011 11:45
Yhym. A później plik cod .nvault(ze starego Coda) gdzie mam wkleic do Nowego ?
Dodano 25 kwiecień 2011 - 19:24:
Czy nie muszę tego pliku nigdzie wklejać? Ale wydaje mi się że muszę
Pomocy! 
Dodano 25 kwiecień 2011 - 21:45:
Kolejne pytanie. W Nowym Cod Modzie zamiast Rambo jest Admirał. A chce z powrotem Rambo
Gdzie zmienić nazwe?
Dodano 26 kwiecień 2011 - 19:46:
Panowie dziękuje Wam wszystkim bardzo
Każdemu reputka! 
Okazało się ze zapis jest na ID
Levele zostały
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
Dodano 25 kwiecień 2011 - 19:24:
Czy nie muszę tego pliku nigdzie wklejać? Ale wydaje mi się że muszę

Dodano 25 kwiecień 2011 - 21:45:
Kolejne pytanie. W Nowym Cod Modzie zamiast Rambo jest Admirał. A chce z powrotem Rambo

Dodano 26 kwiecień 2011 - 19:46:
Panowie dziękuje Wam wszystkim bardzo

Okazało się ze zapis jest na ID

Levele zostały

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Stary
CoD Stary
Zmiana zapisu monet cod staryZmiana zapisu monet nie na klase ale jako ogół Napisany przez Jamdzam, 15.06.2019 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
CoD Stary
[ROZWIĄZANE] problem z klasą dostającą granat co 15 secNapisany przez Jamdzam, 10.06.2019 ![]() |
|
![]() |
||
CoD Stary
Dodanie int, wytrzymałości do perku przedmiotuNapisany przez WirtualnyFanatyk, 26.02.2019 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Stary
Zmiana huduCod nowy, cod stary, opisy klas HUD Napisany przez WirtualnyFanatyk, 20.10.2018 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Stary
CoD Nowy vs CoD StaryNapisany przez Zaaxel, 21.11.2017 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych