Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Stary

Crash na serwerzenie wiem jak to zrobic

CoD Stary

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Grzesiek

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 96
Zaawansowany

  • Postów:343
  • GG:
  • Imię:Grzesiek
  • Lokalizacja:z daleka
Offline

Napisano 16.04.2011 16:14

Witam.
Co godzine serwer się wylacza.
Denerwuje to nie tylko mnie ale też inncyh graczy.
Mam Dproto v0.9.87

Ostatnie logi:

Spoiler


plugins.ini:

Spoiler


modules.ini

Spoiler


sql.cfg

Spoiler


nie mam pojecia co sie dzieje wylacza mi serwer co godzine nie ma nic w logach co by powodowało jego wyłączenie :confused:

pomocy :'( :unsure:

Użytkownik Grzesiek edytował ten post 16.04.2011 16:25

  • +
  • -
  • 0

#2 Na 5tyk

    Godlike

  • Użytkownik

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:1712
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 16.04.2011 16:33

L 04/15/2011 - 22:11:32: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).


Dopisz debug przed ultimate_ss.amxx i sprawdź czy masz odblokowane wszystkie moduły.
  • +
  • -
  • 0

#3 Grzesiek

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 96
Zaawansowany

  • Postów:343
  • GG:
  • Imię:Grzesiek
  • Lokalizacja:z daleka
Offline

Napisano 16.04.2011 16:39

dopisałem a z tymi modułami ocb?
  • +
  • -
  • 0

#4 Na 5tyk

    Godlike

  • Użytkownik

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:1712
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 16.04.2011 16:44

pokaz teraz logi. Usun ; (średnik) z przed modulow w modules.ini
  • +
  • -
  • 0

#5 Grzesiek

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 96
Zaawansowany

  • Postów:343
  • GG:
  • Imię:Grzesiek
  • Lokalizacja:z daleka
Offline

Napisano 16.04.2011 16:48

wszystkie moduly mam wlaczyć? czy któreś konkretne?
  • +
  • -
  • 0

#6 Na 5tyk

    Godlike

  • Użytkownik

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:1712
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 16.04.2011 16:51

moduly masz dobre. Daj logi po debugu
  • +
  • -
  • 0

#7 Grzesiek

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 96
Zaawansowany

  • Postów:343
  • GG:
  • Imię:Grzesiek
  • Lokalizacja:z daleka
Offline

Napisano 16.04.2011 16:52

nie pokazały mi się nowe logi mam te które już wrzuciłem.
  • +
  • -
  • 0

#8 Na 5tyk

    Godlike

  • Użytkownik

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:1712
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 16.04.2011 17:10

To nie wiem co będzię :[
  • +
  • -
  • 0

#9 Grzegorz93

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 62
Pomocny

  • Postów:311
  • GG:
  • Imię:Grzegorz
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 16.04.2011 18:12

Może ktoś z graczy crash-uje serwer? <_<

Może to pomoże:

autobuy i rebuy fix bug
  • +
  • -
  • 0

#10 Qski

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:72
  • GG:
  • Lokalizacja:Lubichowo
Offline

Napisano 16.04.2011 18:41

Wiesz zależy też od hostingu :D
  • +
  • -
  • 0

#11 Grzesiek

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 96
Zaawansowany

  • Postów:343
  • GG:
  • Imię:Grzesiek
  • Lokalizacja:z daleka
Offline

Napisano 17.04.2011 10:11

nie wiem co się dzieje wcześniej nie wyłączało go tak często umie ktoś mi pomóc? :confused:
  • +
  • -
  • 0

#12 V3ko

    Guru

  • Power User

Reputacja: 82
Zaawansowany

  • Postów:746
  • Lokalizacja:Stopnica
Offline

Napisano 17.04.2011 10:31

Debug się dopisuję po nazwie pluginu np. ultimate_ss.amxx debug
  • +
  • -
  • 0

#13 Grzesiek

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 96
Zaawansowany

  • Postów:343
  • GG:
  • Imię:Grzesiek
  • Lokalizacja:z daleka
Offline

Napisano 17.04.2011 13:15

dopisałem debug ale żadnych nowych logów nie ma a serwer nadal się wyłącza
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Stary

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych