Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Inny

Jak zrobic tabele z lista serwerow na forum ?

Inny

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 b1eDa

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:18
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Kalety
Offline

Napisano 11.04.2011 13:33

Witam.

Jak zrobic taka tabele lista serwerow na forum ?

Chodzi mi o cos takiego

#2 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 11.04.2011 13:44

Dodaj to do overal_header gdzieś na końcu jeżeli to Ci pasuje możesz usunąć co Ci nie pasuje... ;]

<!-- POCZATEK tabelka serwerow -->
<div id="hm_serwery" style="position: relative;">
<table width="100%" class="forumline" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0" align="center">
<tr>
<th class="thCornerL" height="25" nowrap="nowrap" onclick="javascript:ShowHide('hm_serwery','hm_serwery2','hm_serwery3');" style="cursor: pointer" title="{L_VHIDE}">Nazwa</th>
</tr>
<tr>
<td class="row1"><span class="gen">

<table width="100%" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0" align="center">
<table class="ogloszenie"><table width="100%"class="forumline">
<tr>
<td align="center" class="row2"><b>Nazwa</b></td>
<td width="360" align="center" class="row2"><b>Status</b></td>
<td align="center" class="row2"><b>Rodzaj</b></td>
<td align="center" class="row2"><b>Sloty</b></td>
<td align="center" class="row2"><b>Stan</b></td>
<td align="center" class="row2"><b>HLSW</b></td>
<td align="center" class="row2"><b>Polacz</b></td>
</tr>
<!-- Tutaj zaczyna się część dla jednego serwera -->
<tr>
<td align="center" class="row1"><b>Nazwa serwera</b></td>
<td align="center" class="row1">Monitor serwera</td>
<td align="center" class="row1">Rodzaj</td>
<td align="center" class="row1"> Ilość slot</td>
<td class="row1" align="center"> Stan serwa</td>
<td class="row1" align="center"><a href="hlsw://IP"><img src="http://twojobrazek.pl" border="0" /></a></td>
<td class="row1" align="center"><a href="steam://IP"><img src="http://twojobrazek.pl" border="0" /></a></td>
</tr>
<!-- a tutaj kończy -->
</tbody>
</table>

</span></td>
</tr>
</table>
</div>
<div id="hm_serwery2" style="display:none; position: relative;">
<table width="100%" class="forumline" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0" align="center">
<tr>
<th class="thCornerL" height="25" nowrap="nowrap" onclick="javascript:ShowHide('hm_serwery','hm_serwery2','hm_serwery3');" style="cursor: pointer">&nbsp;Publiczne serwery Counter Strike 1.6 - Twoja Sieć&nbsp;</th>
</tr>
</table>
</div>
<script language="javascript" type="text/javascript">
<!--
if(GetCookie('hm_serwery3') == '2') ShowHide('hm_serwery', 'hm_serwery2', 'hm_serwery3');
//-->
</script>
<!-- KONIEC tabelka serwerow -->

  • +
  • -
  • 1

#3 b1eDa

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:18
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Kalety
Offline

Napisano 11.04.2011 14:00

Jestem zielony w tych sprawach. Moglbys napisac cos wiecej np. gdzie te overal_header sie znajduje ?

#4 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 11.04.2011 14:30

Na FTP serwera gdzie trzymasz swoje forum.
  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#5 Change

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 11.04.2011 14:31

W katalogu stylu którego używasz :>
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Inny

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych