Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Plugin gunexpmod


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 fsdgfssgsdg

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:13
  • Imię:wqrwqrwqr
  • Lokalizacja:watwrwqr
Offline

Napisano 07.04.2011 21:56

Szukam pluginu Gunxpmod. Kiedyś ściągnąłem go i po zainstalowaniu działało jak należy teraz d*pa. Mam serwer bez żadnego moda i chciałem zrobić DeathMach + Gunxpmod wgrałem wszystko jak należy i patrzę że terro nie ma broni, CT wybiera a TT nie. Zacząłem szukać 3 godziny szukałem dowiedziałem się z jakiejś ruskiej strony że trzeba zamienić w gunxpmod.cfg linijkę i jak ją zamieniłem dalej nic nie działa. A pliki sma nie chcą się skompilować w żadnym kompilatorze który oferował internet online. Wyskakuje błąd culdnt find gungame.cfg czy coś takiego i dla tego pewnie ta broń nie działa w TT bo ktoś skompilował na chama czy jak to tam, Proszę o pomoc!
  • +
  • -
  • 0

#2 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 07.04.2011 21:59

Gun Xp Mod 2.0 PL - Zapis na nick - AMXX.pl: Support AMX Mod X
  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#3 fsdgfssgsdg

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:13
  • Imię:wqrwqrwqr
  • Lokalizacja:watwrwqr
Offline

Napisano 07.04.2011 23:15

To nie działa, Tylko CT ma broń, Zmieniam te gungame.cfg i dalej to samo, HELP
  • +
  • -
  • 0

#4 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 08.04.2011 05:56

A czytałeś ten temat ?

To nie jest bug mądralo..
Jeżeli wybrałeś tryb Zombie_Swarm to nie pograsz w TT.

#define ZOMBIE_INFECTION

Tylko TT

#define NORMAL_MOD

TT i CT


  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#5 fsdgfssgsdg

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:13
  • Imię:wqrwqrwqr
  • Lokalizacja:watwrwqr
Offline

Napisano 08.04.2011 07:12

MÓWIĘ ŻE ZMIENIŁEM TO I DALEJ JEST TO SAMO! NAPISAŁEM W PIERWSZYM POŚCIE ŻE NA RUSKIEJ STRONIE ZNALAZŁEM ŻE TRZEBA ZMIENIĆ I NIC TO NIE DAJĘ TA ZMIANA!

Użytkownik fsdgfssgsdg edytował ten post 08.04.2011 11:14

  • +
  • -
  • -1

#6 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 08.04.2011 10:55

A pliki sma nie chcą się skompilować w żadnym kompilatorze który oferował internet online


To kompiluj lokalnie ?
2. chcesz od nas pomocy, a wywalasz to z wielkimi pretensjami. Nie nasza wina że jesteś kaleczny i każdemu działa tylko nie Ci.
  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#7 fsdgfssgsdg

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:13
  • Imię:wqrwqrwqr
  • Lokalizacja:watwrwqr
Offline

Napisano 08.04.2011 11:13

Słuchaj, mam wgrane to na 2 różnych serwerach i na obu terroryści nie mają broni. jest plik gunexpmod.cfg w folderze scripting i zmieniłem //*define normal_mod na *define normal_mod a *define zombie_plague zmieniłem na
//*define zombie plague i nie działa. Tak jak by plugin nie czytał tego pliku. Nie wiem co mam zrobić i nie mam pretensji do was, tylko proszę o pomoc. Bądź zrobienie tego pluginu i poprzerabianie tych cfg tak aby działało i umieszczenie w załączniku, Bardzo o to proszę. Będzie plus na 100%
  • +
  • -
  • 0

#8 fsdgfssgsdg

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:13
  • Imię:wqrwqrwqr
  • Lokalizacja:watwrwqr
Offline

Napisano 16.04.2011 21:19

Pomoże ktoś ?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych