Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
GmAMXBans

Kilka problemów związanych z tym pluginemi jak je rozwiązac?

GmAMXBans

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 T1000

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:66
  • Lokalizacja:Świat
Offline

Napisano 30.03.2011 18:41

Witam!

Mam kilka prioblemów które opiszę w pnktach... Prosiłbym tez o taką odpiweidz:

1. Czemu jeden z PODBotów świeci mi się na czerwono?? To na 100% JEST BOT (pacz screen)
Dołączona grafika
2. Czemu nie moge wejśc do: Serwer, Wybsites, modules? Nie da sie na to wogólę kliknąc! (pacz screen)
Dołączona grafika
3. Jak zmienić język GmAMXBans (na stornie) z angielskiego na polski?

4. Czy istnieją jakieś zkiny do GmAMXBans??

5. Mam zainstalowanego anjnowszego GmAMXBans czy istnieją jakieś łatki czy bugfixxy?? Chce być peny na 1005 że wszystko ejst ebzpiczne

6. Czemu nie wyśietla mi serwera? (pacz screen)
Dołączona grafika

Z góry dzięki!
T1000!
  • +
  • -
  • 0

#2 kojot06

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:237
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:przemko.
  • Lokalizacja:Żywiec
Offline

Napisano 30.03.2011 22:19

3. wchodzisz do strefy adminów --> strona --> ustawienia. i tam ustawiasz język

4. chodzi ci o jakieś style? to tak proszę: >>KLIK<<

6. Ja też miałem taki problem. Musisz napisać do administratora hostingu strony i żeby odblokował twoje IP. Podajesz IP serwera i port z tego co pamiętam.
  • +
  • -
  • 0

#3 T1000

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:66
  • Lokalizacja:Świat
Offline

Napisano 31.03.2011 14:34

Po paru ptaniach an gg odpowiadam:

1. ktoś mi napisał abym zainstalwoał amxsuper uzył amx_glow i odinstalował plugina... Pomoże to?

2. Jest mi to bardzo potrzbne bo niemogę zażądzac serwem!

3. wchodzisz do strefy adminów --> strona --> ustawienia. i tam ustawiasz język

4. chodzi ci o jakieś style? to tak proszę: >>KLIK<<

6. Ja też miałem taki problem. Musisz napisać do administratora hostingu strony i żeby odblokował twoje IP. Podajesz IP serwera i port z tego co pamiętam.


3. Jak amm to zrobić ja pkt 2 nie działa??

4. wilkie dzięki

5. Znalazłem. pobrałem

6. Na CBA.pl chyba nie odblokują...
  • +
  • -
  • 0

#4 Milek

    Powracam..

  • Power User

Reputacja: 96
Zaawansowany

  • Postów:528
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Anglia
Offline

Napisano 31.03.2011 15:14

blagam..

[(pacz screen)

patrz screen

Wybsites

Pisze sie Website

prioblemów

wyśietla

Chce być peny na 1005 że wszystko ejst ebzpiczne

W pewnie nie masz W na klawiaturze :)

5. Tu masz wszystkie aktualizacje
http://amxx.pl/forum/109-nowosci/
  • +
  • -
  • 0

#5 T1000

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:66
  • Lokalizacja:Świat
Offline

Napisano 31.03.2011 17:08

na razie TO TRZEBA NAPRAWIĆ TO: 2. Czemu nie moge wejśc do: Serwer, Wybsites, modules? Nie da sie na to wogólę kliknąc!
  • +
  • -
  • 0

#6 muvek

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
  • Imię:Marek
  • Lokalizacja:Uszew
Offline

Napisano 31.03.2011 19:27

Spróbuj w innej przeglądarce, instalacja przebiegła bez problemów ?
  • +
  • -
  • 0

#7 T1000

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:66
  • Lokalizacja:Świat
Offline

Napisano 31.03.2011 19:40

Instalacja no-problem... Wszystko gites... A na IE też niedziała... tylko jak anjade to sie kolor zmienia napisu ale sie kliknąć nie da...

Może obejść system??
Daj mi to co ma być po linku np dodaj admina to jest "admin.php?site=ban_add"

Zabaczymy czy w ogóle to działa...
  • +
  • -
  • 0

#8 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 31.03.2011 21:16

reinstall www
  • +
  • -
  • 0

#9 T1000

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:66
  • Lokalizacja:Świat
Offline

Napisano 01.04.2011 05:36

W jaki sposób zrobic reinstal??

wywalić z ftop cały folder od amxbans?
A co z baza danych?

Poza tym czy do najnowszego GMamxbans moge doinstalować mini modyfikacjie? i czy sie opłaca

Użytkownik T1000 edytował ten post 01.04.2011 05:37

  • +
  • -
  • 0

#10 Milek

    Powracam..

  • Power User

Reputacja: 96
Zaawansowany

  • Postów:528
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Anglia
Offline

Napisano 01.04.2011 10:50

i czy sie opłaca


it's up to you :)

Użytkownik Milek edytował ten post 01.04.2011 10:51

  • +
  • -
  • 0

#11 T1000

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:66
  • Lokalizacja:Świat
Offline

Napisano 01.04.2011 14:59

?No wiem że to zalezy odemnie ale jak poprawinie odinstalwoać amxbans??
  • +
  • -
  • 0

#12 Milek

    Powracam..

  • Power User

Reputacja: 96
Zaawansowany

  • Postów:528
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Anglia
Offline

Napisano 01.04.2011 15:44

usun folder z FTP i bazy mysql :)
  • +
  • -
  • 0

#13 T1000

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:66
  • Lokalizacja:Świat
Offline

Napisano 02.04.2011 06:33

Po reinstalu i wgraniu Mini Modyfikacji.... wszystko się posypało:
AMXBans: Gm 1.5.1 - Live server status

Zaobaczcie....
A liki jak nie diząłąły tak nie działają!!
  • +
  • -
  • 0

#14 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 02.04.2011 13:02

nawet plików wgrać nie umiesz .....
  • +
  • -
  • 0

#15 T1000

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:66
  • Lokalizacja:Świat
Offline

Napisano 02.04.2011 14:33

No to tak mam 4 czynności:

- Instalacja AMXBans # Gm 1.5.1
- "Rejsestracjia" pluginu
- Instalowanie bugfixów
- Instalowanie Mini Modyfikiacji (muliti language najnowsza)

W jakiej kolejności to zrobić??
  • +
  • -
  • 0

#16 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 02.04.2011 14:35

Mini modyfikacja nie działa pod 1.5.1

Dział nowości i masz tam Final gm'a i jest opisane co i jak.
  • +
  • -
  • 0

#17 T1000

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:66
  • Lokalizacja:Świat
Offline

Napisano 02.04.2011 16:15

Dobra wgrałem czystego AMXBans # Gm 1.5.1 , "zarejestrowałem", wgrałem bugfixy i wgrałem nowe MOTD...

Ale jak linki nie dziąłały tak nei działają... ;(
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: GmAMXBans

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych