Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Stary

Bron z 1 magazynkiem

CoD Stary

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 ptk.

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:248
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 19.03.2011 23:00

Witam

Mam pytanie jak dodać klasie np. Deagle z 1 magazynkiem ?

#2 Goliath

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1227
Godlike

  • Postów:2334
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Maciej
  • Lokalizacja:Mońki
Offline

Napisano 19.03.2011 23:21

cs_set_user_bpammo(id, CSW_DEAGLE, 0);

?
  • +
  • -
  • 0

#3 ptk.

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:248
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 20.03.2011 12:37

Nie działa .

#4 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 20.03.2011 18:43

a gdzie to dodajesz? Dodaj na koncu public odrodzenie coś w ten deseń

if(Klasa_gracza[id]==Deaglowiec)
{
cs_set_user_bpammo(id, CSW_DEAGLE, 0);
}

może tak zadziała
  • +
  • -
  • 1

b_560_95_1.png


#5 ptk.

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:248
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 22.03.2011 15:29

znaczy jest błąd zamiast if(Klasa_gracza[id]==Deaglowiec) to if(klasa_gracza[id]== Deaglowiec) :rolleyes:

Użytkownik DJPTK edytował ten post 22.03.2011 15:29






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Stary

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych