Mam taki problem otóż gdy się zaloguje na web jako admin to po kliknięciu Stefa Adminów wywala mi taki error:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@cs-gts.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10.03.2011 22:28
Napisano 10.03.2011 23:12
nie wgrałeś jakiegoś pliku który odpowiada za strefę adminów (admin.php jak mi się zdaje)404 Not Found error
Napisano 10.03.2011 23:29
Zapewniam Cię że wgrał... ![:]](http://img.amxx.pl/public/style_emoticons/default/cwaniak.gif)
[GmAMXBans] (1.5.1) strefa admina - AMXX.pl: Support AMX Mod X
![:]](http://img.amxx.pl/public/style_emoticons/default/cwaniak.gif)
[GmAMXBans] (1.5.1) strefa admina - AMXX.pl: Support AMX Mod X
Użytkownik Kawon edytował ten post 10.03.2011 23:29
DarkGL to mój autorytet.
Napisano 11.03.2011 08:31
jak nie zadziała co dał kawon to wywal plik .htaccess z folderu amxbansa (uprzednio robiąc backup)
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: GmAMXBans
GmAMXBans
Amxbans www? freshbansgmAMXBans 1.6 Napisany przez skArp, 04.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
Problem z AmxBans PHP 8Napisany przez Adriann, 23.10.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
AMX Bans GM 1.6 (WEB) - PHP 8Przerobiona wersja skryptu AmxBans z PHP 5 na PHP 8 Napisany przez l3szcz, 04.10.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
Pomocy AMXBANSpomoc w instalacji Napisany przez Hiero, 23.07.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
GmAMXBans
[KOSZ] cheaterNapisany przez Anonimowy09, 29.03.2024 ![]() |
|