Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
phpBB

Okno przypominajace o rejestracji

phpBB

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Manniak

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:127
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 27.02.2011 10:31

Da rade ktos przerobic ten kod:
begin_logged_out
<style type="text/css">
    #oknologowania {
      margin: auto;
      z-index: 999;
     
      position: fixed;
      left: 30%;
    }
    * html #oknologowania { position: absolute; top: expression(parseInt(this.offsetHeight) + ((document.body.scrollTop||documentElement.scrollTop))+'px') }
  </style>

 <![endif]>
<script language="Javascript" type="text/javascript">

if (1 == 1)
{
    function hide(){
        document.getElementById("oknologowania").style.visibility= "hidden";
    }
    if(window.navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer"){
    document.write('<div id="oknologowania"><table style="opacity: 0.8; -moz-opacity: 0.8; -khtml-opacity: 0.8; filter:alpha(opacity=80);" width="500" class="forumline" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0"><tr><th class="thCornerL" width="100%" height="25" nowrap="nowrap">Uwaga!</th><div id="zamykanie"></div></tr><tr><td height="40" class="row1" align="center"><br />Aby w pełni korzystać z forum musisz być zalogowany!<br /><br /><form method="post" action="/login.php">&nbsp;Login:&nbsp;<input class="post" type="text" name="username" size="15" value=""/>&nbsp;Hasło:&nbsp;<input class="post" type="password" name="password" value="" size="15" /><br />&nbsp;Zaloguj mnie za każdym razem&nbsp;<input class="text" type="checkbox" name="autologin" /><br /><input type="submit" class="liteoption" name="login" value="Zaloguj" /></form><br />Nie masz jeszcze konta? <a href="profile.htm?mode=register&amp;sid=05a1235ab5f202920c7864c880f0b31b">Zarejestruj się!</a><br /><br /><span class="gensmall">Okno zostanie zamknięte za: <span id="czas"></span></td></tr></table><br /></div>');

    }
    else
    {
    document.write('<div id="oknologowania" style="position: fixed; left: 30%; top: 40%; z-index: 999; opacity: 0.8; -moz-opacity: 0.8; -khtml-opacity: 0.8; filter:alpha(opacity=80);"><table width="500" class="forumline" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0"><tr><th class="thCornerL" width="100%" height="25" nowrap="nowrap">Informacja</th><th align="right" class="thCornerL" width="100%" height="25"><div id="zamykanie"></div></th></tr><tr><td height="40" class="row1" colspan="2" align="center"><br />Aby w pełni korzystać z forum musisz być zalogowany!<br /><br /><form method="post" action="/login.php">&nbsp;Login:&nbsp;<input class="post" type="text" name="username" size="15" value=""/>&nbsp;Hasło:&nbsp;<input class="post" type="password" name="password" value="" size="15" /><br />&nbsp;Zaloguj mnie za każdym razem&nbsp;<input class="text" type="checkbox" name="autologin" /><br /><input type="submit" class="liteoption" name="login" value="Zaloguj" /></form><br />Nie masz jeszcze konta? <a href="/profile.php?mode=register&sid=0b605ea3acaef9cd14e64e4e4afbcdce">Zarejestruj się!</a><br /><br /><span class="gensmall">Okno zostanie zamknięte za: <span id="czas"></span></td></tr></table><br /></div>');
    }
}
cz = document.getElementById('czas')
function timer(cz,sk)
{
    cz.innerHTML=sk
    if(sk > 0)
    {
        set = setTimeout(function(){timer(cz,--sk)},1000)
    }
    if(1 == 1)
    {
        if ((60 - sk) >= 5)
        {
        document.getElementById("zamykanie").innerHTML = '<a href="#" onclick="hide()"><img src="templates/subSilver/images/icon_delete.gif"border="0"></a>';
        }

    }   
    if (sk == 0)
    {
        hide()
    }
}
   
timer(document.getElementById('czas'), 20);
</script> end_logged_out

tak by tutaj, pod tym adresem te okienko nie bylo pokazywane?
http://mojastrona.pl/profile.php?mode=register

Użytkownik Manniak edytował ten post 27.02.2011 10:32






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: phpBB

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych