CoD - "Stary" czy "Nowy"
radek_b11
15.04.2011
a ja nie jestem pewny co do nowego bo niby klasa demilitions robiła crashe i troszkę boję się ruszyć za nową wersję...
alc0
23.07.2011
Wolę starego, wszystko w jednym pluginie, prosty, wygodny, a większość bugów można naprawić.
manipers
23.07.2011
Ja osobiście polecam Nowy gdyż jest mniej bugów, gdy chcemy dodać klasę nie trzeba edytować całego silnika, Łatwo sprawdzić która klasa buguje, Bardzo łatwo można zrobić unikalne klasy
Droso
27.07.2011
Hmmm ja oferuję support tylko dla starego za nowego się na razie nie biorę bo mi się nie chce uczyć tych forwardów itp. 
Stary jest fajny bo wszystko jest w jednym plugu możemy sobie cofnąć skopiować itp... Lecz stary przyspiesza pracę przy klasach i perkach takie moje zdanie . A co do bugów to nowy i stary ma bugi . Stary ma więcej bo to BETA lecz są łatki i wszystko chodzi jak należy
Ocenka ? (Wg mnie oczywiście )
Cod Mod nowy :
+ optymalność
+ mniej bugów
+ duperele
- (dla mnie na minus) wszystko w oddzielnych plugach chociaż (zawalanie plugins.ini)
Ocena : 8+/10
CodMod Stary:
+ łatwa edycja wg mnie
+ wszystko w jednym plugu
+ support ode mnie
-BUGI !!! (na szczęście są łatki
)
Ocena 8/10

Stary jest fajny bo wszystko jest w jednym plugu możemy sobie cofnąć skopiować itp... Lecz stary przyspiesza pracę przy klasach i perkach takie moje zdanie . A co do bugów to nowy i stary ma bugi . Stary ma więcej bo to BETA lecz są łatki i wszystko chodzi jak należy

Ocenka ? (Wg mnie oczywiście )
Cod Mod nowy :
+ optymalność
+ mniej bugów
+ duperele

- (dla mnie na minus) wszystko w oddzielnych plugach chociaż (zawalanie plugins.ini)
Ocena : 8+/10
CodMod Stary:
+ łatwa edycja wg mnie
+ wszystko w jednym plugu

+ support ode mnie

-BUGI !!! (na szczęście są łatki

Ocena 8/10
mas22
27.07.2011
Ja pracuje cały czas ze starym cod'em, a jak chciałem przejść na nowy to od razu się zniechęciłem, ponieważ wszystko jest w oddzielnych pluginach, a w starym jest wszystko w jednym i mi się łatwiej pracuje i szybciej.

A może sma?
27.07.2011
Nowy ma ogromne możliwości integracji z innymi pluginami i modyfikacji ![:]](http://img.amxx.pl/public/style_emoticons/default/cwaniak.gif)
A to, że wszystko jest rozbite to dla mnie również plus, bo nie trzeba grzebać w kodzie, żeby coś wyłączyć
![:]](http://img.amxx.pl/public/style_emoticons/default/cwaniak.gif)
A to, że wszystko jest rozbite to dla mnie również plus, bo nie trzeba grzebać w kodzie, żeby coś wyłączyć
![:]](http://img.amxx.pl/public/style_emoticons/default/cwaniak.gif)
*EviL.
07.08.2011
Według mnie stary jak i nowy ma zalety i minusy. W Nowym łatwiej sie polapac co i jak oraz szybciej mozna edytowac klase / item, a jak cos nie wypali to tylko usuwamy z plugins-cod.ini (czy jakos tak, do nowego jest osobne plugins.ini) ale za to stary ma to do siebie ze jest wszytko w 1 pliku i dzięki temu szybciej czyta.
Kolar`.
02.09.2011
CoD Nowy, lepiej wszystko widoczne, oraz łatwiejsza obsłoga moim zdaniem
kondork
02.09.2011
Nowu zdecydowanie łatwiejszy w obsłudze- nie ma takiego chaosu, łatwiej wszystkim zarządzać, dodawać pluginy itp, więcej możliwości z nowym jest, zdecydowanie NOWY górą
misiecki2
03.09.2011
zgadzam się, na start miałem problem z nowym, ale wytłumaczyliście mi i wg i juz tworze własne klasy, jak dla mnie nowy wymiata, więcej bajerów i wg.
radek_b11
04.09.2011
ja jestem za nowym cod mw2 bo łatwiej tworzyć klasy / perki
Mam serwer z unikalnymi klasami / perkami i ciągle full
Mam serwer z unikalnymi klasami / perkami i ciągle full