Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
GmAMXBans

Raz banuje a raz nie

GmAMXBans

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Arthemjusz

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:67
  • Lokalizacja:Kobiór
Offline

Napisano 18.02.2011 22:30

Pare dni temu postanowiłem wgrać AmxBans Gm 1.5 i można powiedzieć że już bardzo przywiązałem się do obsługi i nie chciał bym go zmieniać.
Ale co ciekawe... Mój amxbans raz banuje a raz nie.
Tzn. grałem dzisiaj na de_dust2 i dałem bana graczowi po czym w say nie pokazała sie żadna informacja i na stronie także. Chciałem zbanować go kolejny raz lecz nick tego gracza zrobił się przezroczysty tak jakby miał immunitet
Dołączona grafika
Po zmianie mapy na gracza było można już normalnie zbanować. I pytanie czego to może być przyczyna ?

Wspomnę także że posiadałem starszą wersje amx bans i nie było takich problemów.

Oto strona mojego amx bans : AMXBans: Gm 1.5 - Lista Ban&#243w

Strona do plików amxbans gm 1.5
[GmAMXBans] (1.5) GmAMXBans - Prawdopodobnie Final - AMXX.pl: Support AMX Mod X

Można coś na to poradzić ?

Dodano 22 luty 2011 - 20:02:
Tutaj są logi

L 02/22/2011 - 15:00:53: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "amxbans_main.amxx")
L 02/22/2011 - 15:00:53: [AMXX] Run time error 10: native error (native "SQL_ThreadQuery")
L 02/22/2011 - 15:00:53: [AMXX] [0] check_flag.inl::check_flagged (line 36)
L 02/22/2011 - 15:00:53: [AMXX] [1] check_player.inl::check_player_ (line 100)

Totalnie nie mam pomysłu co mam z tym zrobić...
  • +
  • -
  • 0

#2 michnior

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Wawa
Offline

Napisano 22.02.2011 20:09

Mam dokładnie ten sam problem... Czego może być to wina ? Hostingu ? Serwera ? Może samych plików amxbans ?
  • +
  • -
  • 0

#3 Dr R.I.P

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • GG:
  • Lokalizacja:Świdnica
Offline

Napisano 23.02.2011 01:05

Połączenie z bazą musi zrywać. Z jakiej wersji amxx masz moduł mysql?
  • +
  • -
  • 0

#4 Arthemjusz

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:67
  • Lokalizacja:Kobiór
Offline

Napisano 23.02.2011 22:28

jak sie okazało był włączony sqlite w modules.ini
Po wyłączeniu wszystko działa
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: GmAMXBans

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych