Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
* * * * * 2 głosy

Easy End Round SoundsŁatwy w obsłudze roundsound :)


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
160 odpowiedzi w tym temacie

#141 damianjoker

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:20
  • Lokalizacja:Libiąż
Offline

Napisano 30.12.2012 00:58

NWM czemu mi nie działa, pododawałem dzwięki, plugni został poprawnie zainstalowany a cvary poprawnie dodane, więc nwm o co chodzi.

#142 Lorenzo.

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 14.01.2013 19:59

Cześć ,mam problem z tym pluginem. Mianowicie ,wszystko jest ok ,poza tym że muza nie leci ! Pokazuje się że Gran jest teraz xxxxx(Tytuł mojej muzy) ,ale cisza ,nic nie leci...
Proszę o pomoć.
  • +
  • -
  • 0

#143 vEq.!

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:2
  • Imię:mateusz
  • Lokalizacja:koszalin
Offline

Napisano 22.01.2013 02:53

komendy działają /roundsound, /playlista
Ale juz muzyka nie leci
może źle scieżkę podałem?
cstrike/misc/CT
cstrike/misc/TT
proszę o pomoc.
  • +
  • -
  • 0

#144 xShellerinix

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:39
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 25.01.2013 22:41

mi to nie dziala
wszystko zrobione ok dopisane cvary wgrana muzyka do misc nawet nie pobiera jej przy wchodzeniu na serwa
  • +
  • -
  • 0

#145 Intex

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 59
Pomocny

  • Postów:525
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Waszawa
Offline

Napisano 28.01.2013 16:07

Plugin działa, jednak nie pobiera muzyczek.. tzn pobiera je co 2 mape xD
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#146 aQn

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 31.01.2013 16:42

error w logach ;[
L 01/26/2013 - 23:56:23: Couldn't write file "cstrike/"
L 01/26/2013 - 23:56:23: [AMXX] Run time error 10 (plugin "roundsound.amxx") (native "write_file") - debug not enabled!
L 01/26/2013 - 23:56:23: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

Dołączona grafika

Robię klasy cod na zamowienie PW :}

#147 9izik9

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Borawe
Offline

Napisano 04.02.2013 18:48

Ja mam taki problem . Po włączeniu serwa roundsoundy nie działają ale po zmianie mapy jest ok.

L 02/04/2013 - 18:35:14: [roundsound.amxx] Brak folderu z muzyka dla ct
L 02/04/2013 - 18:35:14: [roundsound.amxx] makow/ct

Zależy mi na tym aby po włączeniu serwera juz wszystko działało. Soundy TT sie wczytują a CT jak widać w logu.
Tytuły piosenek bardzo krótko się wyświetlają.
  • +
  • -
  • 0

#148 NoHit's

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Władysławowo
Offline

Napisano 07.02.2013 21:47

Mi również nie działa...tzn. nie leci muzyka
Działają komendy /roundsound i playlista
Muzyka jest pobierana przy wejściu na serwer, cvary dobrze ustawione. Co jest nie tak?
  • +
  • -
  • 0

#149 Asunio

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:19
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Giżycko
Offline

Napisano 22.02.2013 15:25

mozesz mi dac linijke do wklejenia w plugins.ini bo wpisalem easy_end_round_sound.amxx i nie dziala
  • +
  • -
  • 0

#150 Athrenaline

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:96
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 03.03.2013 11:15

roundsound.amxx

?!?!?
Zbieram +

#151 Grajek:)

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Imię:Marek
  • Lokalizacja:Ponice
Offline

Napisano 27.03.2013 17:38

nie dziala nie pobieraja sie nuty ani nic ;c

#152 opsik12345

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Imię:kamil
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 31.03.2013 09:48

:spadowa: mi nie działa
:(

nie jednak działa :banan_dance: :cwaniak: dobre rs
  • +
  • -
  • 0

#153 MaXeR

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Imię:Maks
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 01.06.2013 13:44

Siema mam problem otóż gdy wpisuje /playlist to pokazuje mi addons...../configs/ttplaymenu.txt o co chodzi??


  • +
  • -
  • 0

#154 Papryk :3

    Początkujący

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:19
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.10.2013 21:17

Logi : 
L 10/15/2013 - 22:09:02: [roundsound.amxx] Brak folderu z muzyka dla ct
L 10/15/2013 - 22:09:02: [roundsound.amxx] makow/ct
Cvary : 
//sciezka do folderu z muzyka dla CT podajemy bez sound/ wazna jest wielkosc liter
roundsound_ct_path misc/CT
//sciezka do folderu z muzyka dla TT podajemy bez sound/ wazna jest wielkosc liter
roundsound_tt_path misc/TT
 
Dlaczego tak mam ? Te foldery są zrobione .

 


-------------ZAPRASZAM NA SERWEROWNIE ---------------

-------------------RZEŹNIA PODKARPACIE !----------------------

 

b_350_20_000000_14574F_FFFFFF_EEE2E2.png  ----> [RANGI]

 

b_350_20_000000_0C3C2E_FFFFFF_000000.png----> [CODMOD]


#155 lew1

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:23
  • Lokalizacja:daleko :o
Offline

Napisano 08.11.2013 17:24

jesli mozna. Gdzie dodac cvary <jak trzeba dodac>


  • +
  • -
  • 0

#156 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 08.11.2013 18:23

do amxx.cfg


  • +
  • -
  • 0

#157 TheySon-Eveluti

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 21.12.2013 15:02

Jak zrobić to pokazywanie w prawym górnym rogu granej obecnie nutki?


  • +
  • -
  • 0

#158 pedro96

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:74
  • GG:
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:wielkopolska
Offline

Napisano 08.02.2014 14:02

Jak zainstaluje to ns nie moze wbic :(


  • +
  • -
  • 0

#159 Sztandar18

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 16.03.2014 22:17

Jak ustawić ten plugin, aby był widoczny dymek z piosenką widoczny na ostatnim screenshocie? Z góry dzięki za pomoc.


  • +
  • -
  • 0

#160 Guxi7

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:43
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Podhale
Offline

Napisano 02.04.2014 19:44

update
pliki zmtp to już nie problem http://img.amxx.pl/p..._DIR#/smile.gif


Ja mam nadal to .ztmp :( Co mam z tym zrobić? Usunąłem je i znowu się pojawiły. Gdy ich nie ma to w konsoli pokazuje, że poprawnie wczytano. Jakieś rady?
Tutaj roundsound.cfg: (dopisywałem .ztmp żeby działało, proszę o przerobienie tak jak ma to wyglądać)

Spoiler

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych