Easy End Round Sounds
przemeks
09.10.2011
Mi kiedyś nie wykrywało wszystkich muzyczek musiałem nazwe zmienić .
Kurcze, a coś myślalem, ze może to być przez nazwę. Chcialem, żeby estetycznie to wygladało i pisalem "Utwor nr. 1", po zmianie na "Utwor1", zaczeło mi zassysać, dzięki stary, leci karma. Już myślałem, że nie będę miał tego rs-a

miikes
19.10.2011
wotyas
26.11.2011
Wczoraj po kilku godzinach doszedłem do tego (myślałem, że ja robię coś źle, a tutaj po prostu kod jest troszkę inny niż powinien być).
Więc nasz problem jest bardzo łatwy do rozwiązania, mianowicie :
1) otwieramy plik roundsound.sma
2) szukamy w nim fragmentu kodu :
jak widać ścieżka do naszych plików muzycznych jest zła - zakładam, że wgraliście swoje mp3/wav to folderów sound\misc\CT oraz sound\misc\TT (bo tak było napisane w instrukcji).new ct = register_cvar("roundsound_ct_path","makow/CT")
new tt = register_cvar("roundsound_tt_path","makow/TT")
3) Teraz wystarczy zmodyfikować ten fragment kodu do postaci :
4) Zapisujemy plik .smanew ct = register_cvar("roundsound_ct_path","misc/CT")
new tt = register_cvar("roundsound_tt_path","misc/TT")
5) Kompilujemy go na .amxx
6) Nowe pliki -sma i amxx- wrzucamy odpowiednio do scripting i plugins
Mi teraz wszystko działa, mam nadzieję że wam również będzie

Pozdr.
Użytkownik wotyas edytował ten post 26.11.2011 19:57
Żuk
05.12.2011
Plugin się tak jakby gubi (gdy jesteś w TT to czyta muzyke z folderu TT i CT i na odwrót)
P.S
mam najnowszego amxmoda i metamoda-p
@Jasiu
daruj sobie takie posty
Użytkownik Żuk edytował ten post 05.12.2011 22:51
Pogodynka ;*
02.01.2012
Częstotliwość dowolna (prócz ultra i infra dzwięków)
tekuku
08.01.2012
Użytkownik tekuku edytował ten post 08.01.2012 20:28
zrobie3ode
14.01.2012

Użytkownik zrobie3ode edytował ten post 14.01.2012 04:42
Pan Nigel
19.01.2012
Proszę przekonwertować te niedziałające nutki w programie FormatFactory na mp3 i wszystko będzie pięknie

Dark dodaj to może do pierwszego postu bo spora część społeczności o tym nie wie a to pytanie się często powtarza
Jazz*
07.07.2012
U mnie wszystko działa. Dziękuje. Leci +

P@TrOl
14.07.2012
Verxuss
21.10.2012
BartoszOsw
03.11.2012
Zmieniłem muzyke w folderze ct 3 utowry na 3 utwory moje: gangan style modystep i hit na lato.
Zmeinielm je ale nei odtwarzaj sie podczas koneic rundy tylk osa pokazane w playlist i w hud na czacie itp.
Ale nie otwarzaja sie
Proszeo pomoc będę wdzieczny ;]
MarCinek44
03.11.2012
Kto mi pomożę ?
Zmieniłem muzyke w folderze ct 3 utowry na 3 utwory moje: gangan style modystep i hit na lato.
Zmeinielm je ale nei odtwarzaj sie podczas koneic rundy tylk osa pokazane w playlist i w hud na czacie itp.
Ale nie otwarzaja sie
Też tak miałem ale włączyłem i wyłączyłem serwer i działa

BartoszOsw
04.11.2012
Kto mi pomożę ?
Ale nie otwarzaja sie
Też tak miałem ale włączyłem i wyłączyłem serwer i działa
A moze byc to blad mojeje mp3 czyli ze zle zapisna ze ma wiecej niz 44khZ
djkaczorr
19.12.2012
Invalid file type...skipping download of sound/misc/CT/positive djs - jingle bell rock 2011 (original mi Invalid file type...skipping download of sound/misc/CT/scotty - christmas in the caribbean (splash bootl Invalid file type...skipping download of sound/misc/CT/laera feat. nike - all i want for christmas is yo Invalid file type...skipping download of sound/misc/CT/whitelabel - last christmas (benny benassi remix) Invalid file type...skipping download of sound/misc/TT/positive djs - jingle bell rock 2011 (original mi Invalid file type...skipping download of sound/misc/TT/basshunter - jingle bells (christmas version) 1!! Error: server failed to transmit file 'sound/misc/CT/sumptuastic' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/TCo mam zrobic ?