Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Ustawienia


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pan Pikus

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 26.01.2011 14:50

Witam. Mam problem

Na Serwerze nie działają podstawowe Komendy typu /rank itp. Nie wiem co się stało.
Ustawienia Statystyk nie działają więc nie ustawie.
  • +
  • -
  • 0

#2 JakubL

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:147
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Poland?
Offline

Napisano 26.01.2011 15:06

Yyyy...
A amxmodmenu (w konsoli wpisz)
I potem w ustawieniach musi działać :)

#3 Adam_

    FragNation.pl

  • Użytkownik

Reputacja: 77
Zaawansowany

  • Postów:53
Offline

Napisano 26.01.2011 15:54

tak jak kolega powiedział "amxmodmenu " 9->5 i tam ustawiasz
  • +
  • -
  • 0

#4 Pan Pikus

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 26.01.2011 17:47

No to ja wiem. Tylko To właśnie nie działa ;d
  • +
  • -
  • 0

#5 JakubL

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:147
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Poland?
Offline

Napisano 26.01.2011 17:59

Zrób screen albo pokaż dlaczego niby nie działa :)

#6 Pan Pikus

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 26.01.2011 18:08

No klikam ustawienia Statystyk i się nic się nie dzieje ;)
  • +
  • -
  • 0

#7 JakubL

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:147
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Poland?
Offline

Napisano 26.01.2011 18:10

Niemożliwe.
Mówię zrób SS.
Po naciśnięciu powinno być trochę rzeczy do ustawienia...

#8 Pan Pikus

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 26.01.2011 18:12

Właśnie nie wiem co się stało. Kliknę na To i wywala mnie z Amxmodmenu. ;) jak ja mam ci tego Screena zrobic ;d
  • +
  • -
  • 0

#9 Truposz WWL

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 41
Pomocny

  • Postów:159
  • Lokalizacja:Duczki
Offline

Napisano 26.01.2011 18:23

W plugins.ini
;statsx.amxx
zmień na
statsx.amxx

  • +
  • -
  • 0

#10 Pan Pikus

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 26.01.2011 18:27

Odblokowane jest.
  • +
  • -
  • 0

#11 Truposz WWL

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 41
Pomocny

  • Postów:159
  • Lokalizacja:Duczki
Offline

Napisano 26.01.2011 18:31

a error logi, odblokuj moduł csx
  • +
  • -
  • 0

#12 Pan Pikus

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 26.01.2011 18:33

Moduł odblokowany. Logi czyste
  • +
  • -
  • 0

#13 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 27.01.2011 10:01

Wyłącz dodatkowe pluginy i zrób restart z poziomu panelu
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych