Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem z zrobieniem servera steam+nonsteam


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Netif

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
  • Imię:paweł
  • Lokalizacja:weqwqe
Offline

Napisano 22.01.2011 23:23

a więc mój problem polega na tym że robię wszystko jak w poradnikach a mi nie chce działać pisze coś takiego
This server is using an older protocol ( 47 ) than your client ( 48 ).  If you believe this server is outdated, you can contact the server administrator at (no email address specified)
jak wpisze w konsoli meta list wyskakuje coś takiego

Currently loaded plugins:
      description      stat pend  file              vers      src   load  unlod
 [ 1] dproto_EF        fail load  dproto.dll        v0.9.87   ini   Start Never
 [ 2] AMX Mod X        RUN   -    amxmodx_mm.dll    v1.8.2-d  ini   Start ANY  
 [ 3] xdsopt           fail load  xds_opt.dll       v0.1      ini   Start Never
 [ 4] Fun              RUN   -    fun_amxx.dll      v1.8.2-d  pl2   ANY   ANY  
 [ 5] CStrike          RUN   -    cstrike_amxx.dll  v1.8.2-d  pl2   ANY   ANY  
 [ 6] CSX              RUN   -    csx_amxx.dll      v1.8.2-d  pl2   ANY   ANY  
 [ 7] Engine           RUN   -    engine_amxx.dll   v1.8.2-d  pl2   ANY   ANY  
 [ 8] FakeMeta         RUN   -    fakemeta_amxx.dl  v1.8.2-d  pl2   ANY   ANY  
8 plugins, 6 running

tutaj nie działają 2 pluginy
dproto_EF
xdsopt

jak ktoś by się pytał to nonsteam może wbić na serwer a steam nie

robiłem to zgodnie z tymi poradnikami
1. Dproto [0.9.87] - Instalacja i konfiguracja (NonSteam + Steam) - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
2. CIACH
3. CIACH

i jeszcze tam były para jak ktoś zna jaki to jest problem niech napisze

Użytkownik Pavulon edytował ten post 23.01.2011 12:07

  • +
  • -
  • 0

#2 WazzaP

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łęczna
Offline

Napisano 23.01.2011 10:18

A masz jakieś logi?
  • +
  • -
  • 0

#3 ZiuTeK

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 133
Zaawansowany

  • Postów:507
  • Lokalizacja:inąd
Offline

Napisano 23.01.2011 10:54

Albo ty sie pomyliles w tlumaczeniu albo jakis problem z serwerem. Dproto robi z serwera steam serwer steam/nonsteam. Jesli dproto sie nie wlaczy, serwer powinien byc only steam i to nonsteamowcy nie powinni wchodzic. Sprawdz to dobrze.
Druga sprawa to biblioteki xdsopt sa wbudowane w dproto od wersji 0.37 albo jakos tak, najnowesze wersje dproto nie potrzebuja tych bibliotek.

Jesli posprawdzasz juz tamte rzeczy sprawdz czy wgrales plik dproto.cfg do glownego katalogu serwera, tam gdzie masz katalog cstrike ( ale nie bezposrednio do cstrike)
Nastepnie sprawdz cstrike/addons/dproto/ powinien w tym katalogu byc plik dproto_i386.so, zwroc uwage na nazwy, jesli katalog jest inny to dproto sie nie wczyta.
wejdz w cstrike/addons/metamod/plugins/ i sprawdz czy w pliku plugins ini wszystko jest poprawnie
Powinny sie tam znajdowac linijki:
linux addons/dproto/dproto_i386.so
linux addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm_i386.so
  • +
  • -
  • 0

#4 Amxmodowiec

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:67
  • Imię:AMX
  • Lokalizacja:OSIEK MKS!
Offline

Napisano 23.01.2011 10:58

Dproto źle wgrałeś

[warn=Portek]A kolega wyżej to co napisał? Zaproszenie na kawe?[/warn]

#5 Netif

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
  • Imię:paweł
  • Lokalizacja:weqwqe
Offline

Napisano 23.01.2011 12:27

co do wazzap sprawdziłem logi i nic chyba mogę pokazać nawet

co do Ziutka to dproto dobrze wgrałem do folderu addons/dproto wgrałem tam 2 pliki bo jak wgrałem dla winodws nie działalo jak linux też więc dwa wgrałem nazwa :
dproto_i386.so dproto.dll
jak mówiłeś usunołem tom biblioteke co do dproto.cfg wgrałem do do głownego folderu nie do
cstrike
jeszcze ten plugin ja go mam w cstrike/addons/metamod i tu mam tego plugin.txt a w nim zawartość
win32 addons\dproto\dproto.dll
linux addons/dproto/dproto_i386.so
win32 addons\amxmodx\dlls\amxmodx_mm.dll
linux addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm_i386.so
ale jedno po drugim

co do amxmodowiec to jak mam błąd to zapewne coś zrobiłem źle

Użytkownik Pavulon edytował ten post 23.01.2011 20:04

  • +
  • -
  • 0

#6 reklama**-**.PL

    Początkujący

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:11
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 23.01.2011 19:48

u mnie jak wrzuciłem dwa formaty(.dll i .so) to też nie działało, musisz wrzucić pod os-a jaki jest u ciebie na serwerze

#7 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 23.01.2011 20:04

W logach musi być informacja. Może zły config.
  • +
  • -
  • 0

#8 Sniper Elite

    Master

  • Power User

Reputacja: 167
Profesjonalista

  • Postów:981
  • GG:
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Skryptolandia
Offline

Napisano 23.01.2011 20:51

jeszcze ten plugin ja go mam w cstrike/addons/metamod i tu mam tego plugin.txt a w nim zawartość

plugins.ini a nie plugin.txt
  • +
  • -
  • 0

Kontakt:

Steam: CSnajper

GG: 4394855

 

Na steam i GG pomagam wyłącznie odpłatnie.


#9 Netif

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
  • Imię:paweł
  • Lokalizacja:weqwqe
Offline

Napisano 23.01.2011 21:24

jak chcieliście oto moje

L 01/01/2007 - 09:39:03: Start of error session.
L 01/01/2007 - 09:39:03: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20070101.log")
L 01/01/2007 - 09:39:03: [AMXX] Run time error 4 (plugin "Wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 09:39:03: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 09:44:19: Start of error session.
L 01/01/2007 - 09:44:19: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20070101.log")
L 01/01/2007 - 09:44:19: [AMXX] Run time error 4 (plugin "Wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 09:44:19: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 10:17:59: Start of error session.
L 01/01/2007 - 10:17:59: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20070101.log")
L 01/01/2007 - 10:17:59: [AMXX] Run time error 4 (plugin "Wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 10:17:59: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 10:23:10: [AMXX] Run time error 4 (plugin "Wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 10:23:10: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 10:28:21: [AMXX] Run time error 4 (plugin "Wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 10:28:21: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 10:38:26: Start of error session.
L 01/01/2007 - 10:38:26: Info (map "de_dust") (file "addons/amxmodx/logs/error_20070101.log")
L 01/01/2007 - 10:38:26: [AMXX] Run time error 4 (plugin "Wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 10:38:26: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 10:43:37: [AMXX] Run time error 4 (plugin "Wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 10:43:37: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 13:20:50: Start of error session.
L 01/01/2007 - 13:20:50: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20070101.log")
L 01/01/2007 - 13:20:50: [AMXX] Run time error 4 (plugin "Wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 13:20:50: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 13:52:38: Start of error session.
L 01/01/2007 - 13:52:38: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20070101.log")
L 01/01/2007 - 13:52:38: [AMXX] Run time error 4 (plugin "Wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 13:52:38: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 13:57:49: [AMXX] Run time error 4 (plugin "Wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 13:57:49: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 14:03:00: [AMXX] Run time error 4 (plugin "Wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 14:03:00: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 01:32:56: Start of error session.
L 01/01/2007 - 01:32:56: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20070101.log")
L 01/01/2007 - 01:32:56: [AMXX] Run time error 4 (plugin "Wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 01:32:57: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 01:38:07: [AMXX] Run time error 4 (plugin "Wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 01:38:07: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 02:11:10: Start of error session.
L 01/01/2007 - 02:11:10: Info (map "de_dust") (file "addons/amxmodx/logs/error_20070101.log")
L 01/01/2007 - 02:11:10: [FUN] Item "ammo_308" failed to create
L 01/01/2007 - 02:11:10: [AMXX] Run time error 10 (plugin "admin_weapon.amxx") (native "give_item") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 02:11:10: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 02:57:54: Start of error session.
L 01/01/2007 - 02:57:54: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20070101.log")
L 01/01/2007 - 02:57:54: [AMXX] Run time error 4 (plugin "Wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 02:57:54: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 04:56:45: Start of error session.
L 01/01/2007 - 04:56:45: Info (map "deathrun_projetocs") (file "addons/amxmodx/logs/error_20070101.log")
L 01/01/2007 - 04:56:45: [FUN] Invalid player 1
L 01/01/2007 - 04:56:45: [AMXX] Run time error 10 (plugin "GHW_Toggleable_Noclip.amxx") (native "set_user_noclip") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 04:56:45: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 05:45:46: Start of error session.
L 01/01/2007 - 05:45:46: Info (map "de_inferno") (file "addons/amxmodx/logs/error_20070101.log")
L 01/01/2007 - 05:45:46: [AMXX] Run time error 4 (plugin "Wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 05:45:46: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 07:30:31: Start of error session.
L 01/01/2007 - 07:30:31: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20070101.log")
L 01/01/2007 - 07:30:31: [AMXX] Plugin file open error (plugin "admin_screen2.amxx")
L 01/01/2007 - 07:51:27: Start of error session.
L 01/01/2007 - 07:51:27: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20070101.log")
L 01/01/2007 - 07:51:27: [AMXX] Plugin file open error (plugin "admin_screen2.amxx")
L 01/01/2007 - 08:12:01: Start of error session.
L 01/01/2007 - 08:12:01: Info (map "de_nuke") (file "addons/amxmodx/logs/error_20070101.log")
L 01/01/2007 - 08:12:01: [AMXX] Plugin file open error (plugin "admin_screen2.amxx")
L 01/01/2007 - 08:14:34: Start of error session.
L 01/01/2007 - 08:14:34: Info (map "de_nuke") (file "addons/amxmodx/logs/error_20070101.log")
L 01/01/2007 - 08:14:34: [AMXX] Plugin file open error (plugin "admin_screen2.amxx")
L 01/01/2007 - 08:14:34: [AMXX] Plugin file open error (plugin "amx_super_menu")
L 01/01/2007 - 08:16:20: Start of error session.
L 01/01/2007 - 08:16:20: Info (map "de_nuke") (file "addons/amxmodx/logs/error_20070101.log")
L 01/01/2007 - 08:16:20: [AMXX] Plugin file open error (plugin "admin_screen2.amxx")
L 01/01/2007 - 08:16:20: [AMXX] Plugin file open error (plugin "amx_super_menu.amx")
L 01/01/2007 - 08:18:24: Start of error session.
L 01/01/2007 - 08:18:24: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20070101.log")
L 01/01/2007 - 08:18:24: [AMXX] Plugin file open error (plugin "admin_screen2.amxx")
L 01/01/2007 - 08:18:41: Invalid array handle provided (0)
L 01/01/2007 - 08:18:41: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amx_super_menu.amxx") (native "ArrayGetCell") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 08:18:41: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 08:18:50: Invalid array handle provided (0)
L 01/01/2007 - 08:18:50: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amx_super_menu.amxx") (native "ArrayGetCell") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 08:18:50: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 08:19:39: Invalid array handle provided (0)
L 01/01/2007 - 08:19:39: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amx_super_menu.amxx") (native "ArrayGetCell") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 08:19:39: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 08:19:43: Invalid array handle provided (0)
L 01/01/2007 - 08:19:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amx_super_menu.amxx") (native "ArrayGetCell") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 08:19:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 08:19:54: Invalid array handle provided (0)
L 01/01/2007 - 08:19:54: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amx_super_menu.amxx") (native "ArrayGetCell") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 08:19:54: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 08:20:00: Invalid array handle provided (0)
L 01/01/2007 - 08:20:00: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amx_super_menu.amxx") (native "ArrayGetCell") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 08:20:00: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 08:21:05: Invalid array handle provided (0)
L 01/01/2007 - 08:21:05: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amx_super_menu.amxx") (native "ArrayGetCell") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 08:21:05: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 08:25:15: Start of error session.
L 01/01/2007 - 08:25:15: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20070101.log")
L 01/01/2007 - 08:25:15: [AMXX] Plugin file open error (plugin "admin_screen2.amxx")
L 01/01/2007 - 08:25:53: Invalid array handle provided (0)
L 01/01/2007 - 08:25:53: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amx_super_menu.amxx") (native "ArrayGetCell") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 08:25:53: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 08:25:54: Invalid array handle provided (0)
L 01/01/2007 - 08:25:54: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amx_super_menu.amxx") (native "ArrayGetCell") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 08:25:54: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 08:26:12: Invalid array handle provided (0)
L 01/01/2007 - 08:26:12: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amx_super_menu.amxx") (native "ArrayGetCell") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 08:26:12: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 08:27:58: Invalid array handle provided (0)
L 01/01/2007 - 08:27:58: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amx_super_menu.amxx") (native "ArrayGetCell") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 08:27:58: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 08:29:53: Invalid array handle provided (0)
L 01/01/2007 - 08:29:53: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amx_super_menu.amxx") (native "ArrayGetCell") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 08:29:53: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 08:29:54: Invalid array handle provided (0)
L 01/01/2007 - 08:29:54: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amx_super_menu.amxx") (native "ArrayGetCell") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 08:29:54: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 08:29:55: Invalid array handle provided (0)
L 01/01/2007 - 08:29:55: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amx_super_menu.amxx") (native "ArrayGetCell") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 08:29:55: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 08:29:56: Invalid array handle provided (0)
L 01/01/2007 - 08:29:56: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amx_super_menu.amxx") (native "ArrayGetCell") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 08:29:56: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 08:39:08: Invalid array handle provided (0)
L 01/01/2007 - 08:39:08: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amx_super_menu.amxx") (native "ArrayGetCell") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 08:39:08: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 08:55:14: Start of error session.
L 01/01/2007 - 08:55:14: Info (map "awp_india") (file "addons/amxmodx/logs/error_20070101.log")
L 01/01/2007 - 08:55:14: [AMXX] Plugin file open error (plugin "admin_screen2.amxx")
L 01/01/2007 - 08:56:04: Invalid array handle provided (0)
L 01/01/2007 - 08:56:04: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amx_super_menu.amxx") (native "ArrayGetCell") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 08:56:04: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 09:14:47: [AMXX] Run time error 4 (plugin "Wynik.amxx") - debug not enabled!
L 01/01/2007 - 09:14:47: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/01/2007 - 09:17:04: Start of error session.
L 01/01/2007 - 09:17:04: Info (map "de_dust") (file "addons/amxmodx/logs/error_20070101.log")
L 01/01/2007 - 09:17:04: [AMXX] Plugin file open error (plugin "admin_screen2.amxx")

exe onlysteam juz wszystko próbowałem 1 1 plikiem dll i z so
  • +
  • -
  • 0

#10 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 23.01.2011 22:04

ale nie logi AMXX bo te nie mają nic do dproto, a logi z uruchamiania się serwera.
  • +
  • -
  • 0

#11 Netif

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
  • Imię:paweł
  • Lokalizacja:weqwqe
Offline

Napisano 23.01.2011 22:38

a gdzie je szukać tych logów ?
  • +
  • -
  • 0

#12 WazzaP

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łęczna
Offline

Napisano 23.01.2011 22:48

Chyba konsola.
  • +
  • -
  • 0

#13 Netif

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
  • Imię:paweł
  • Lokalizacja:weqwqe
Offline

Napisano 23.01.2011 23:00

jak to konsola to proszę :)



Server logging data to file logs\L0101001.log
L 01/01/2007 - 11:00:10: Log file started (file "logs\L0101001.log") (game "cstrike") (version "47/1.1.2.6/3647")
L 01/01/2007 - 11:00:14: World triggered "Round_Start"
Could not establish connection to Steam servers.
   VAC secure mode is activated.
L 01/01/2007 - 11:00:48: Server cvar "sv_region" = "255"
No masters loaded
Using default master
SV_RemoveId_f:  invalid slot #1











już nie trzeba szukać sam znalazłem problem a wiec o co chodziło
miłem cs nonsteam jak robiłem server to był nan nonsteam a wszystko co robiłem to z servera steam robiło server nonsteam+steam
to zainstalowałem od nowa cs z tego poradnika : Instalacja HLDS dla Windows - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
tym razem był server steam
zainstalowałem amxmodx i zrobiłem dproto z tego poradnika :http://amxx.pl/dproto-0987-instalacja-konfiguracja-t20498.html
dziękuje wszystkim za odpowiedzi ale to był mój wielki błąd i mam nadzieje że ci co będom mieli ten sam problem to polecicie to co ja teraz mówie ^^

Użytkownik Netif edytował ten post 23.01.2011 23:55

  • +
  • -
  • 0

#14 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7171
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 24.01.2011 08:14

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: ZiuTeK napisał o tym na samym początku - "Dproto robi z serwera >>steam<< serwer steam/nonsteam"

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych