Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Stary

Serwer się crashuje przy dużej ilości osób

CoD Stary

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Milek

    Powracam..

  • Power User

Reputacja: 96
Zaawansowany

  • Postów:528
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Anglia
Offline

Napisano 08.01.2011 15:43

Witam.

Cos sie nagle stalo i crashuje mi serwer co chwilke. Nie wywala mi zadnych bledow z CoD debug. DarkDL pomogl mi je naprawic.

Wywala mi takie cos czasem. Zauwazylem ze tylko jak jest duzo osob.

FATAL ERROR (shutting down): MSG_ONE or MSG_ONE_UNRELIABLE with no target entity
./hlds_run: line 207: gdb: command not found 
email debug.log to linux@valvesoftware.com 

Sat Jan 8 15:44:23 CET 2011: Server restart in 10 seconds


a jak zmienia sie mapke to wywala takie cos. Crashuje serwer i wraca do mapy startowej

FATAL ERROR (shutting down): Host_Error: WriteDest_Parm: not a client 
./hlds_run: line 207: gdb: command not found 
email debug.log to linux@valvesoftware.com 

Sat Jan 8 15:49:35 CET 2011: Server restart in 10 seconds

Użytkownik Pavulon edytował ten post 08.01.2011 16:25

  • +
  • -
  • 0

#2 b0niek

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 87
Zaawansowany

  • Postów:133
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Tuż przed tobą
Offline

Napisano 08.01.2011 16:03

Miło by było jakbyś nam podał plik debug.log i logi z amxx. Tutaj widać tylko że nie ma na serwerze zainstalowanego GDB i że masz wysłać plik debug.log do valvesoftware lecz możesz pokazać to najpierw tutaj, zapewne znajdzie się ktoś kto Ci pomoże. Jeśli jest to na twoim serwerze dedykowanym bądź VPS to poczytaj na necie o debuggerze GDB i zainstaluj go.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
Dołączona grafika
AVE SOAD!


#3 Milek

    Powracam..

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 96
Zaawansowany

  • Postów:528
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Anglia
Offline

Napisano 08.01.2011 16:51

Errory

L 01/08/2011 - 11:28:29: Start of error session.
L 01/08/2011 - 11:28:29: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20110108.log")
L 01/08/2011 - 11:28:29: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 01/08/2011 - 11:28:29: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 01/08/2011 - 11:28:29: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/08/2011 - 12:40:39: Start of error session.
L 01/08/2011 - 12:40:39: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20110108.log")
L 01/08/2011 - 12:40:39: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 01/08/2011 - 12:40:39: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 01/08/2011 - 12:40:39: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/08/2011 - 13:39:25: Start of error session.
L 01/08/2011 - 13:39:25: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20110108.log")
L 01/08/2011 - 13:39:25: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 01/08/2011 - 13:39:25: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 01/08/2011 - 13:39:25: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/08/2011 - 13:39:25: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 01/08/2011 - 13:39:25: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 01/08/2011 - 13:39:25: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/08/2011 - 15:54:43: Start of error session.
L 01/08/2011 - 15:54:43: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20110108.log")
L 01/08/2011 - 15:54:43: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/08/2011 - 15:54:43: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/08/2011 - 15:54:43: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/08/2011 - 15:54:43: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/08/2011 - 15:54:43: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/08/2011 - 15:54:43: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/08/2011 - 15:54:43: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/08/2011 - 15:54:43: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/08/2011 - 15:54:43: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/08/2011 - 15:54:43: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/08/2011 - 15:54:43: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/08/2011 - 15:54:43: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/08/2011 - 15:54:43: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/08/2011 - 15:54:43: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/08/2011 - 15:54:43: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/08/2011 - 15:54:43: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/08/2011 - 15:54:43: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_main.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 01/08/2011 - 15:54:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).


Dzis w nocy na zabijaka.pl byl update HLDS i od tej pory tak sie dzieje...

Dodano 11 styczeń 2011 - 21:03:
Od wczoraj wywala taki log.

[font=monospace][size=2][color=#000000]L[/color] 12[color=#CE5C00][b]/[/b][/color]31[color=#CE5C00][b]/[/b][/color]2010 [color=#CE5C00][b]-[/b][/color] 10[color=#000000][b]:[/b][/color]11[color=#000000][b]:[/b][/color]53[color=#000000][b]:[/b][/color] [color=#000000][b][[/b][/color][color=#000000]AMXX[/color][color=#000000][b]][/b][/color] [color=#000000]Run[/color] [color=#000000]time[/color] [color=#000000]error[/color] 10 [color=#000000][b]([/b][/color][color=#000000]plugin[/color] "0[color=#000000]_qtm_codmod[/color][color=#000000][b].[/b][/color][color=#000000]amxx[/color]"[color=#000000][b])[/b][/color] [color=#000000][b]([/b][/color][color=#000000]native[/color] "[color=#000000]entity_set_int[/color]"[color=#000000][b])[/b][/color] [color=#CE5C00][b]-[/b][/color] [color=#000000]debug[/color] [color=#000000]not[/color] [color=#000000]enabled[/color]![/size][/font]

Użytkownik Milek edytował ten post 08.01.2011 16:52

  • +
  • -
  • 0

#4 Leihto

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 150
Profesjonalista

  • Postów:452
  • Lokalizacja:Rabka
Offline

Napisano 11.01.2011 22:13

Te logi wskazuja tylko na walniety amxbans.. a nie na cod..
Co do amxbansa to masz jakis blad w polaczeniu z mysql
:P
  • +
  • -
  • 0
Portek: Za 20zł, to ja nawet notatnika nie otworze..

Nowe portfolio. Ciekawe artykuły, ciekawe przykłady: WojtusDEV.pl

#5 Milek

    Powracam..

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 96
Zaawansowany

  • Postów:528
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Anglia
Offline

Napisano 12.01.2011 02:19

Tyle to i ja widze.

Moze mi ktos zapodac dobre binarki HLDS
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Stary

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych