Witam
Spolszczyłem sobie superhero moda tylko mam na nim strasznie niski exp.
W cvarach znalazłem sh_bombhostxp ale to ustawie ilość expa za pake.
Nigdzie nie mogę znaleść gdzie ustawić exp za fraga.
Ktoś pomoże?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07.01.2011 14:29
Napisano 07.01.2011 14:43
Wszystko konfigurujesz w addons/amxmodx/configs/shero/ w plikach superhero.ini oraz shconfig.cfg
AVE SOAD!
Napisano 07.01.2011 14:48
No ja wiem że tam tylko nie mam pojęcia który cvar odpowiada za ilość expa za fraga
Napisano 07.01.2011 14:53
superhero.ini:
NUMLEVELS - ilość wszystkich leveli do zdobycia XPLEVELS - Ilość expa wymagana na poszczególne levele XPGIVEN - ilość expa która dostaje się za zabicie poszczególnych leveli LTXPLEVELS - to samo co XPLEVELS tylko używane przy włączonej opcji sh_savexp 1 LTXPGIVEN - to samo co XPGIVEN tylko używane przy włączonej opcji sh_savexp 1
AVE SOAD!
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: SuperHeroMod
SuperHeroMod
SHM 1.2, rejestracja bohatera w kilku językachNapisany przez ogieR8, 23.01.2015 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
SuperHeroMod
HeroModmodyfikacja Napisany przez Tulalan, 03.05.2014 ![]() |
|
![]() |
||
SuperHeroMod
czarny ekran dla afk bombyNapisany przez slavo, 07.02.2013 ![]() |
|
![]() |
|||
SuperHeroMod
Zmienienie leweli herosów - Super hero modNapisany przez Hius Von Betton, 08.11.2012 ![]() |
|
![]() |
|||
SuperHeroMod
Brak nowych herosów w menu wybierania.Napisany przez Gucio(DJ)!, 07.11.2012 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych