Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Roundsound dobrze wgrany, a pomimo tego nie dzialaRoundsound dobrze wgrany, a pomimo tego nie dziala


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 yeo

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.12.2010 15:05

Witam :)
mam pewien problem z roundsoundem. Jest on zainstalowany na serverze w 100% tak jak jest napisane w instrukcji, a pomimo tego nie muzyka nawet nie chce się ściągać. Plugin Alternative End Round, również jest zainstalowany, a ja nie mam pojęcia w czym tkwi problem... Wszystko jest zrobione tak jak należy, a pomimo tego nic się nie ściąga... Instalowałem 3 roundsoundy i żaden nie działa. Przejrzałem również inne tematy, lecz nie znalazłem odpowiedzi. Proszę o pomoc :) oraz z góry dziękuje.

Użytkownik yeo edytował ten post 28.12.2010 15:06

  • +
  • -
  • 0

#2 Zafahix

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:29
  • Imię:Jarek
  • Lokalizacja:Cze-wa
Offline

Napisano 28.12.2010 17:05

• Wyłącz wszystkie pluginy od muzyki zostaw tylko włączony Alternative End Round Sounds.
w amxmodx/configs/roundsound.ini dodaj nazwy piosenek i nie zapomnij zmienić końcówki na .mp3 jeżeli je masz w tym formacie. Najlepiej do CT i TT dodaj wszystkie nazwy piosenek.

• Ściągnij program AudaCity i otwieraj każdą piosenkę po kolei i Plik/Eksportuj jako MP3, wtedy pojawi się okienko z formatem ID3v1 i ID3v2. Wybierz ID3v1 (bardziej kompatybilne) i zapisz. Jeżeli Ci się nie pojawi to okno, to znaczy że piosenka już jest w formacie MP3 ID3v1 i będzie działała.

• Wrzuć piosenki do folderu który napisałeś w pliku roundsound.ini np.
"sound/misc/PE/CsPE1.mp3" "CT"
Czyli piosenkę należy wrzucić do folderu PE w misc.

• Próbowałem różnie ustawiać Cvary, ale tylko na tak ustawionych wszystko mi działało poprawnie, polecam Tobie też tak ustawić cvary.
ers_enabled "1"
ers_player_toggle "1"
erc_time_ads "120"
erc_random_precache "0"

Użytkownik Zafahix edytował ten post 28.12.2010 17:06

  • +
  • -
  • 1
forum1.jpgforum2.jpg
forum3.pngforum4.png

#3 yeo

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.12.2010 23:05

kurde;/ zrobilem tak no i koledze sie sciaga ale pomimo to nic nie gra;/
  • +
  • -
  • 0

#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 28.12.2010 23:08

Wpisz w konsoli "mp3 play sciezka/do/muzy.mp3" i sprawdź czy ci odtwarza
  • +
  • -
  • 0

#5 yeo

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.12.2010 23:36

L 12/28/2010 - 23:18:23: -------- Mapchange to aim_map_usp --------
L 12/28/2010 - 23:18:23: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 12/28/2010 - 23:18:23: [alt_end_round_sounds.amxx] Wczytywanie pliku: "addons/amxmodx/configs/roundsound.ini"
L 12/28/2010 - 23:18:23: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 12/28/2010 - 23:18:23: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 7 CTs Sounds ]
L 12/28/2010 - 23:18:23: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/RS/RSbyPianne1.mp3
L 12/28/2010 - 23:18:23: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/RS/RSbyPianne2.mp3
L 12/28/2010 - 23:18:23: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/RS/RSbyPianne3.mp3
L 12/28/2010 - 23:18:23: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/RS/RSbyPianne4.mp3
L 12/28/2010 - 23:18:23: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/RS/RSbyPianne5.mp3
L 12/28/2010 - 23:18:23: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/RS/RSbyPianne6.mp3
L 12/28/2010 - 23:18:23: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/RS/RSbyPianne7.mp3
L 12/28/2010 - 23:18:23: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 12/28/2010 - 23:18:23: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 7 Ts Sounds ]
L 12/28/2010 - 23:18:23: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/RS/RSbyPianne8.mp3
L 12/28/2010 - 23:18:23: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/RS/RSbyPianne9.mp3

L 12/28/2010 - 23:18:23: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/RS/RSbyPianne10.mp3
L 12/28/2010 - 23:18:23: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/RS/RSbyPianne11.mp3
L 12/28/2010 - 23:18:23: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/RS/RSbyPianne12.mp3
L 12/28/2010 - 23:18:23: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/RS/RSbyPianne13.mp3
L 12/28/2010 - 23:18:23: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/misc/RS/RSbyPianne14.mp3
L 12/28/2010 - 23:18:23: [alt_end

Dodano 28 grudzień 2010 - 23:39:

Wpisz w konsoli "mp3 play sciezka/do/muzy.mp3" i sprawdź czy ci odtwarza


wpisalem i nic nie odtwarza o co chodzi? ..
  • +
  • -
  • 0

#6 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 29.12.2010 00:31

Zły konwert
  • +
  • -
  • 0

#7 Adam_

    FragNation.pl

  • Użytkownik

Reputacja: 77
Zaawansowany

  • Postów:53
Offline

Napisano 29.12.2010 10:50

Ściągnij program Free Audio Converter i ustaw szybkość 192 kb/s i / stereo/ 44100
  • +
  • -
  • 0

#8 yeo

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 29.12.2010 11:12

juz dziala :) teraz mam tylko inny problem;/ u innych osob sciaga a u mnie nie chce, dopiero poprzez moje wgrane w sound/misc/RS dziala co zrobic, aby samo sciagalo?
  • +
  • -
  • 0

#9 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 29.12.2010 11:14

Usunąć, bo zapewne pobrało Ci tamte stare nie działające, a nowe które są już ok nie nadpiszą się.
  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#10 Adam_

    FragNation.pl

  • Użytkownik

Reputacja: 77
Zaawansowany

  • Postów:53
Offline

Napisano 29.12.2010 11:16

a z innych serwerów ci ściąga ?
Jeżeli nie wpisz w cfg
cl_allowdownload 1

  • +
  • -
  • 0

#11 yeo

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 29.12.2010 21:06

tak, z innych serverow mi pobiera, jedynie z tego cos nie chce ;/
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych