Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Inny

Wykres - userbar.

Inny

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 09.12.2010 19:30

Potrzebuję funkcji na wykres graczy w userbarze, jeśli ktoś ma takową to poproszę o zapodanie :)
  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#2 G[o]Q

    I'm G[o]Q

  • Przyjaciel

Reputacja: 1339
Godlike

  • Postów:3556
  • Steam:steam
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:C: / program Files / Valve / Cstrike / G[o]Q.dem
Offline

Napisano 09.12.2010 22:04

hmm ale chcesz jakis generator czy tylko 1 obrazek :?: bo jak jeden obrazek to w zasadzie powinien wystarczyc cron tab i skrypt rysujacy(sa klasy ktore ulatwiaja tworzenie wykresow :D)
  • +
  • -
  • 1
Manual ponad wszystko, konsola ponad manual :D :&

Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka

GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD) :D

#3 kur3k

    Założyciel forum ;)

  • Przyjaciel

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:134
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 09.12.2010 22:46

Klasy nie ułatwiają rysowania, tylko biblioteka/funkcja wbudowana :)
  • +
  • -
  • 1

#4 kasza

    Godlike

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 09.12.2010 23:10

Bardziej chodzi mi o skrypt żeby działało na więcej userbarach :)
  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#5 MaDaFaKa

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 59
Pomocny

  • Postów:96
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 10.12.2010 07:37

To zrób w php i tyle... ;-)

#6 kasza

    Godlike

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 10.12.2010 09:54

To ma być w php, ale potrzebuję taką funkcję..
  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#7 G[o]Q

    I'm G[o]Q

  • Przyjaciel

Reputacja: 1339
Godlike

  • Postów:3556
  • Steam:steam
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:C: / program Files / Valve / Cstrike / G[o]Q.dem
Offline

Napisano 10.12.2010 10:59

Kur3k no tak bo zapomnialem ze klasy nie maja funkcji skladowych przepraszam :P

Graphics - PHP Classes //szukaj pod ch
FAQ - Jak dynamicznie wygenerować wykres na stronie ? [MOJA PASJA - PROGRAMOWANIE]
Przykład 3. Generowanie wykresów w PHP / Generowanie grafiki w PHP / Biblioteki / PHP / Artykuły / Wortal / Home - php.pl
  • +
  • -
  • 1
Manual ponad wszystko, konsola ponad manual :D :&

Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka

GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD) :D

#8 MaDaFaKa

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 59
Pomocny

  • Postów:96
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 10.12.2010 11:53

Jeszcze tutaj łap parę linków/poradników do stworzenia wykresu:

1. [PHP]Wykres
2. [PHP]Wykres liniowy
3. [PHP]Wykres - libchart

Użytkownik MaDaFaKa edytował ten post 10.12.2010 17:44


#9 kur3k

    Założyciel forum ;)

  • Przyjaciel

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:134
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 23.12.2010 16:46

Pisząc funkcja wbudowana miałem na myśli zaimplementowane podstawowe funkcje np. split() ? Taki wykres możesz śmiało rysować w kodzie strukturalnym ... Ino język Ci narzuca stylu pisania, piszesz jak chcesz, ważne aby był kompilowany/interpretowany ...
  • +
  • -
  • 1





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Inny

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych