Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

startround?


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 06.03.2008 11:17

Witam :P szukam plugins ktory dziala na poczatku rundy a nie na koncu :P jak sie zaczyna i jest np. ten freezetime to zeby wtedy muzyka leciala jakies kilka sekund ;P ogólem muzyczka na początku rundy jest takie cos?
  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 06.03.2008 17:09

No gdybym to ja umiał pisać pluginy :D Czekaj zrobię to co muszę i pomyśle nad tym :)
  • +
  • -
  • 0

#3 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 06.03.2008 17:18

ok czekam ;d
  • +
  • -
  • 0

#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 06.03.2008 18:18

Niestety, czarna magia, nie mogę zrobić... :(
  • +
  • -
  • 0

#5 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 06.03.2008 18:52

Chcesz by plug jaki gdzies tam pewnie masz co dziala na koncu rudny, dzialal na poczatku? Jesli tak, to daj go w [ code] a ja go przerobie.
  • +
  • -
  • 0

#6 baku

    [M]anchester[U]nited

  • Przyjaciel

Reputacja: 452
Wszechobecny

  • Postów:1054
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 06.03.2008 18:56

Mu chodzi na pewno o to że jak masz amx_restart_round i dojdzie juz 45 s to jest restart i leci muza a on chce żeby ta muzyka leciała np w trakcie albo na poczatku rundy :P
  • +
  • -
  • 0

#7 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 06.03.2008 19:24

Baku nie nie :P Miczu ma racje :P juz daje

roundsound


#include <amxmodx>

public plugin_init() 
{ 
  register_plugin("RoundSound","1.0","PaintLancer")
  register_event("SendAudio", "t_win", "a", "2&%!MRAD_terwin")
  register_event("SendAudio", "ct_win", "a", "2&%!MRAD_ctwin")  
}

public t_win()
{
  new rand = random_num(0,2)

  client_cmd(0,"stopsound")

  switch(rand)
  {
    case 0: client_cmd(0,"spk misc/twinnar")
    case 1: client_cmd(0,"spk misc/twinnar2")
    case 2: client_cmd(0,"spk misc/twinnar3")
    case 3: client_cmd(0,"spk misc/twinnar4")
} 

  return PLUGIN_CONTINUE
}

public ct_win()
{
  new rand = random_num(0,2)

  client_cmd(0,"stopsound")

  switch(rand)
  {
    case 0: client_cmd(0,"spk misc/ctwinnar2")
    case 1: client_cmd(0,"spk misc/ctwinnar3")
    case 2: client_cmd(0,"spk misc/ctwinnar4")
    case 3: client_cmd(0,"spk misc/ctwinnar5")
  }

  return PLUGIN_CONTINUE
}

public plugin_precache() 
{
  precache_sound("misc/ctwinnar2.wav")
  precache_sound("misc/ctwinnar3.wav")
  precache_sound("misc/ctwinnar4.wav")
  precache_sound("misc/ctwinnar5.wav")
  precache_sound("misc/twinnar.wav")
  precache_sound("misc/twinnar2.wav")
  precache_sound("misc/twinnar3.wav")
  precache_sound("misc/twinnar4.wav")
  

  return PLUGIN_CONTINUE
}


  • +
  • -
  • 0

#8 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 06.03.2008 19:34

Dobra terasz opszi co kiedy ma sie wlaczyc, bo ct win nie przewidze na starcie rundy :]
  • +
  • -
  • 0

#9 Inferno

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
Offline

Napisano 06.03.2008 19:41

http://www.forum.wiaderko.com/topics35/muzyka-na-poczatku-rundy-vt4399.htm?highlight=muzyka++poczatku+rundy
  • +
  • -
  • 0

#10 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 06.03.2008 20:09

Miczu chodzilo mi ze kazdemu leci na początku rundy :P ale juz chyba mam to co dal inferno



#include <amxmodx>
#include <amxmisc>

#define PLUGIN "NewRoundSound"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "Sn!ff3r"

public plugin_init(){
    register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
    register_event("ResetHUD","newRound","b")
    }
   
public newRound(id){
    client_cmd(0,"spk misc/newround")
    return PLUGIN_HANDLED
}

public plugin_precache(){
    precache_sound("misc/newround.wav")
    return PLUGIN_CONTINUE

  • +
  • -
  • 0

#11 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 06.03.2008 20:15

#include <amxmodx> 

public plugin_init() 
{ 
  register_plugin("RoundSound","1.01","Edited by Miczu") 
  register_event("ResetHUD","NewRound","b")  
} 

public NewRound() 
{ 
  new rand = random_num(0,7) 

  client_cmd(0,"stopsound") 

  switch(rand) 
  { 
    case 0: client_cmd(0,"spk misc/twinnar") 
    case 1: client_cmd(0,"spk misc/twinnar2") 
    case 2: client_cmd(0,"spk misc/twinnar3") 
    case 3: client_cmd(0,"spk misc/twinnar4") 
    case 4: client_cmd(0,"spk misc/ctwinnar2") 
    case 5: client_cmd(0,"spk misc/ctwinnar3") 
    case 6: client_cmd(0,"spk misc/ctwinnar4") 
    case 7: client_cmd(0,"spk misc/ctwinnar5") 
  } 

  return PLUGIN_CONTINUE 
} 

public plugin_precache() 
{ 
  precache_sound("misc/ctwinnar2.wav") 
  precache_sound("misc/ctwinnar3.wav") 
  precache_sound("misc/ctwinnar4.wav") 
  precache_sound("misc/ctwinnar5.wav") 
  precache_sound("misc/twinnar.wav") 
  precache_sound("misc/twinnar2.wav") 
  precache_sound("misc/twinnar3.wav") 
  precache_sound("misc/twinnar4.wav") 
  

  return PLUGIN_CONTINUE 
}

W tym przypadku bedzie leciec losowa muzyczka z tych 8
  • +
  • -
  • 0

#12 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 07.03.2008 15:20

ale ja chce wlasnie jeden :P hehe

a to nie dziala mi ;/

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>

#define PLUGIN "NewRoundSound"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "Sn!ff3r"

public plugin_init(){
    register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
    register_event("ResetHUD","newRound","b")
    }
   
public newRound(id){
    client_cmd(0,"spk misc/newround")
    return PLUGIN_HANDLED
}

public plugin_precache(){
    precache_sound("misc/newround.wav")
    return PLUGIN_CONTINUE

  • +
  • -
  • 0

#13 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 07.03.2008 15:24

new rand = 0 i bedzie tylko uruchamiac misc/twinnar, ale chyba mozna bylo napisac to wczesniej czego chcesz :/
  • +
  • -
  • 0

#14 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 07.03.2008 15:27

Miczu zalezy jak kto rozumie to co piszę :P mozna juz zamknąć niechce mi sie bawić juz z tym newround ;P
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych