Paczka spoko leci +,
Ale jak byśmógł do niej dodać klasy lub mi napisać jak to zrobić..
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 09.05.2014 12:53
Paczka spoko leci +,
Ale jak byśmógł do niej dodać klasy lub mi napisać jak to zrobić..
Napisano 06.03.2016 11:22
AMX pack DeathRun by Keno
Paczka zawiera:
- Chciałbym przedstawic Wam moją drugą paczkę AMX Deathrun.
- Wprowadziłem pewne przydatne dla Was poprawki.
- Ostatnio zauważyłem, że gracze deathrun chętnie wykorzystują moją starą paczkę, co za tym idzie kopiują ją na inne strony.
Nie życzę sobie kopiowania mojej pracy !- Jeśli masz problem z paczką pisz w tym temacie, bądź na 10055455 gg
- Paczka w 100%'ach działa, sam mam ją na własnym serwerze
- Paczka 1.8.1 pod Linux
- Download: >>KLIK<<
; AMX Mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx ; admin base (required for any admin-related) ;admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx) ; Basic admincmd.amxx ; basic admin console commands adminhelp.amxx ; help command for admin console commands adminslots.amxx ; slot reservation multilingual.amxx ; Multi-Lingual management ; Menus menufront.amxx ; front-end for admin menus cmdmenu.amxx ; command menu (speech, settings) plmenu.amxx ; players menu (kick, ban, client cmds.) ;telemenu.amxx ; teleport menu (Fun Module required!) mapsmenu.amxx ; maps menu (vote, changelevel) ; Chat / Messages adminchat.amxx ; console chat commands antiflood.amxx ; prevent clients from chat-flooding the server scrollmsg.amxx ; displays a scrolling message imessage.amxx ; displays information messages adminvote.amxx ; vote commands ; Map related nextmap.amxx ; displays next map in mapcycle timeleft.amxx ; displays time left on map ; Configuration pausecfg.amxx ; allows to pause and unpause some plugins statscfg.amxx ; allows to manage stats plugins via menu and commands ; Counter-Strike ;restmenu.amxx ; restrict weapons menu statsx.amxx ; stats on death or round end (CSX Module required!) ;miscstats.amxx ; bunch of events announcement for Counter-Strike ;stats_logging.amxx ; weapons stats logging (CSX Module required!) ; Enable to use AMX Mod plugins ;amxmod_compat.amxx ; AMX Mod backwards compatibility layer ; Custom - Add 3rd party plugins here bunnyhop.amxx ; AutoBH DeathrunManager.amxx ; Główny plugin Deathrun DRM_trigger_hurt_fix.amxx ; Główny plugin Deathrun team_join.amxx ; Automatyczne dołączenie do teamu CT afkkicker.amxx ; Wywala afkujących graczy BestSpeed_Edition_v2.amxx ; Rekord szybkości na mapie speedometer.amxx ; Pokazuje naszą prędkośc mutemenu.amxx ; Umożliwia mutowanie graczy reconnect_features.amxx ; Zakaz reconnekta Galileo.amxx ; Mapchooser extreme_bancfg2.amxx ; Lepszy od minibans adminlisten.amxx ; Admin widzi wszystkie wiadomości amx_gag.amxx ; Admin może gagowac graczy 50hp.amxx ; Wszyscy mają po 50hp hpk.amxx ; Wywala graczy z pingiem max 95 use_button_once.amxx ; TT włącza 1 raz pułapkę specinfo.amxx ; Widzisz obserwujących Cię graczy Allow_round_finish.amxx ; Pozwala dokończyc rundę ad_manager.amxx ; Reklamy w say amx_ip.amxx ; Pokazuje IP graczy tl_fix.amxx ; Gdy TT ucieknie, czas się nie zmieni
Napisano 06.03.2016 11:23
Jak mam to dodać na serwer który jest na hostingu pukawka.pl???
Napisano 08.06.2020 16:35
Mi nie działa jak klikam v bo mam pod tym klawiszem zbindowane amxmodmenu i nie chce mi się włączyć w users wszystko zmieniłem i nic prosiłbym o odpowiedź
Napisano 08.06.2020 18:41
Załóż nowy temat w odpowiednim dziale, opisz tam dokładnie swój problem.
Napisano 25.05.2022 10:47
No i po paczce
Paczka AMXX
Stworzenie paczki DeathrunNapisany przez księgowy, 22.05.2024 paczka amxx, deathrun, zlecenie i 1 więcej |
|
||||
DeathRun
DeathRun by Leqally [2k20]Paczka DeathRun 201 LvL | EXP | RANGI | SKINY Napisany przez Leqally, 23.10.2020 deathrun |
|
||||
|
[ROZWIĄZANE] Szukam pluginuNapisany przez PiraT_, 21.08.2020 deathrun |
|
|||
Nowy Plugin
Prośb DRDeathrun+Klasy Napisany przez Don Houdini, 31.03.2020 nowy plugin, prośba, deathrun i 1 więcej |
|
||||
DeathRun
DRM_triggers & entities_fixNapisany przez Vakos, 14.12.2018 deathrun |
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych