Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Tutorial

Dźwięk i tekst przy zdobyciu levelu

Tutorial

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
25 odpowiedzi w tym temacie

#21 Noo3?!

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:50
  • Lokalizacja:Wroclaw
Offline

Napisano 04.03.2011 12:11

Przepraszam bardzo za odkopanie ale mam pytanie. Czy dało by się zrobić zeby dzialalo to dopiero od np 500lvl'a i powiedzmy co 50lvli? Czyli 500->550->600 itd..?
  • +
  • -
  • 0

#22 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 04.03.2011 12:25

if(player_lvl[id]==500){
wykonuj wunkcję
}



tylko nie wiem jaka w diablo mod jest funkcja od lvl gracza, chyba ta
  • +
  • -
  • 1

#23 FreZZy

    Guru

  • Zbanowany

Reputacja: 210
Profesjonalista

  • Postów:716
  • GG:
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Wwa
Offline

Napisano 04.03.2011 16:44

chyba raczej

if(player_lvl[id]%XX == 0)
{
funkcja
}


XX - co ile lvli ma wyskakiwać

#24 verman

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 37
Życzliwy

  • Postów:204
  • GG:
  • Lokalizacja:Bielsko-Biała
Offline

Napisano 26.12.2011 23:24

Czy moge prosic o kod dla .wav?
  • +
  • -
  • 0

#25 Onyke

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 705
Guru

  • Postów:2178
Offline

Napisano 26.12.2011 23:29

dla wav
client_cmd(id, "spk folderek/dzwiekwav");
dla mp3
client_cmd(id, "mp3 play sound/folder/nuta")
  • +
  • -
  • 0

#26 Damex

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:98
  • GG:
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Belsk
Offline

Napisano 13.01.2012 17:53

Czy mógłby ktoś ząlączyś jakiś pliczek drzwięku do tego dzwięku przy zdobywaniu lvl ? ;) Dam +
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Tutorial

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych