Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
GmAMXBans

Mini Modyfikacja AMXBans (v0.3.2.1)by MisieQ & Szyfrant (Nie działa z 1.5)

GmAMXBans

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
79 odpowiedzi w tym temacie

#41 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 11.10.2010 18:16

Update 0.3 Wydane!
  • +
  • -
  • 0

#42 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 11.10.2010 18:24

Polecam - NARESZCIE 5 OSTATNICH BANÓW NA FORUM :)
  • +
  • -
  • 0

#43 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 11.10.2010 19:22

Reup paczek, zmieniony format na zip, poprawka bany.tpl w v3
  • +
  • -
  • 1

#44 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 11.10.2010 20:03

no brawo misiu i Szyfrant :)
dałbym wam plusa ale nie ma tej opcji xD

[uwaga='MafiaDL']Jak nie ma.... zawsze mozna dac +[/uwaga]
  • +
  • -
  • 0

#45 JasiK

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:47
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 22.10.2010 22:16

wo wo wo :))

z apdejtowałem sobie i już na forum mam te 5 ostatnich baników :)
  • +
  • -
  • 0

#46 dziadek15

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:157
  • GG:
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Gołdap
Offline

Napisano 30.10.2010 10:20

dzialą na dpproto?

#47 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 30.10.2010 10:39

Tak.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#48 bakaczysko

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:171
  • Lokalizacja:lolandia
Offline

Napisano 15.11.2010 11:53

Wyszla niedanwo poprawka bezpieczenstwa czy pliki modyfikacji zawieraja ja? Bo wgralem teraz latke a nastepnie chce ta modyfikacje, jednak widze ze będę znowu nadpisywal pliki z latki, niech ktos uzupelni pliki o latke.
  • +
  • -
  • 0

#49 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 15.11.2010 13:31

Witaj, dziś postaram się wgrać tą poprawke :P

Dodano 15 listopad 2010 - 18:39:
Wersja v.3.1 wydana :)
  • +
  • -
  • 1

#50 bakaczysko

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:171
  • Lokalizacja:lolandia
Offline

Napisano 15.11.2010 22:30

propozycja moja jest taka zeby zamiast flag dostepu mozna bylo range komus dac, do wyboru do stworzenia np. senior admin, H@, slot za cos tam
  • +
  • -
  • 2

#51 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 15.11.2010 22:35

OK :) thx
  • +
  • -
  • 1

#52 miki182

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:32
  • Imię:miki
  • Lokalizacja:Krk
Offline

Napisano 02.12.2010 03:10

A ja mam pytanie gdzie znależć "index_body.tpl lub overall_header.tpl" czyli w jakim folderze??
  • +
  • -
  • 0

#53 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 02.12.2010 11:43

folder templates
  • +
  • -
  • 0

#54 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 06.12.2010 20:52

Wydano v.0.3.2 :P dużo ludzi skarżyło się na ten błąd ;)
  • +
  • -
  • 0

#55 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 20.12.2010 12:48

Wydano wersja 0.3.2.1

Aktualizacja wersji Multi Language z wersji 0.3 do 0.3.2.1
  • +
  • -
  • 0

#56 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 25.12.2010 15:19

Mini Modyfikacja AMXBans DZIAŁA TYLKO NA GM AMXBANS 1.4!!

NIE INSTALOWAĆ NA 1.5 BO SIĘ WYSYPIE!!

AKTUALNIE TRWAJĄ PRACE NAD AKTUALIZACJA DZIAŁAJĄCĄ Z 1.5


PS. W nowej wersji będzie status Skype/GG, za aktualizowana baza geoip oraz funkcje geoip :), oraz kilka nowości :)

Użytkownik MisieQ edytował ten post 25.12.2010 15:24

  • +
  • -
  • 0

#57 miki182

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:32
  • Imię:miki
  • Lokalizacja:Krk
Offline

Napisano 30.12.2010 19:29

Jesli mozecie dodac mozliwosc rezerwacji slota na zakres ip. :)
  • +
  • -
  • 0

#58 Kawon

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 884
Czempion

  • Postów:5165
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Dzierzgoń
Offline

Napisano 30.12.2010 19:38

Jesli mozecie dodac mozliwosc rezerwacji slota na zakres ip. :)

hah teraz to dowaliłeś xD
wpisujesz normalnie jak admina tylko z flagą b i masz rezerwację slot.
  • +
  • -
  • -1

DarkGL to mój autorytet.


#59 tomuss

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:28
  • Lokalizacja:Z CSa
Offline

Napisano 30.12.2010 20:00

Kawon i kto tu dowalil? Probowales kiedys operowac zakresem na GM AMX BANS? Sproboj zbanowac na zakres i daj znac czy dziala ..
  • +
  • -
  • 0

#60 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 31.12.2010 13:36

Kawon i kto tu dowalil? Probowales kiedys operowac zakresem na GM AMX BANS? Sproboj zbanowac na zakres i daj znac czy dziala ..


da sie banowac na zakres i slot dawac na zakres ;)

po prostu banujesz amx_addban 123.456.789 i po sprawie slota tez dajesz na pierwsze 3 ;]
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: GmAMXBans

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych