Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Diablomod WWW Stats ver 1.2


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
35 odpowiedzi w tym temacie

#21 DK

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 49
Pomocny

  • Postów:411
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:KrK / Wadowice
Offline

Napisano 31.10.2008 07:06

napisz do mnie na gg to ci pomoge
  • +
  • -
  • 0

#22 ` ManieK

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:194
  • GG:
  • Lokalizacja:Ciechanów
Offline

Napisano 15.11.2008 15:00

elo :D



mam pytanie

ma ktos moe już zrobione i dobrze działa ??? chodzi mi mniej wiecej jak to wyglada. prosił bym o link na pw badz tutaj

#23 PEREF

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:201
  • GG:
Offline

Napisano 15.11.2008 15:21

Jest błąd w statystykach np. kiedy kliknę na typa który ma 40 lvl Barbarzyńcą (inne postacie też) to pokazuje, że ma 40 lvl Magiem...

Fix it ;P


elo :D



mam pytanie

ma ktos moe już zrobione i dobrze działa ??? chodzi mi mniej wiecej jak to wyglada. prosił bym o link na pw badz tutaj


PM

#24 ` ManieK

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:194
  • GG:
  • Lokalizacja:Ciechanów
Offline

Napisano 15.11.2008 15:45

hmm a jest jakas prawidłowa wersja??


i czy mozna zmienic szate graficzna?

#25 DK

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 49
Pomocny

  • Postów:411
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:KrK / Wadowice
Offline

Napisano 15.11.2008 18:51

mozna
  • +
  • -
  • 0

#26 GuTeK

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 29
Życzliwy

  • Postów:76
  • GG:
  • Lokalizacja:Trzebnica
Offline

Napisano 15.11.2008 21:03

Naprawie to ale w tej chwili za duzo czasu nie mam wiec moze to troche zajac
  • +
  • -
  • 0

#27 ` ManieK

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:194
  • GG:
  • Lokalizacja:Ciechanów
Offline

Napisano 15.11.2008 22:16

z tego co czaje to te statystyki sa chyba na nick?? a na steam_id juz nie

#28 PEREF

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:201
  • GG:
Offline

Napisano 16.11.2008 15:46

z tego co czaje to te statystyki sa chyba na nick?? a na steam_id juz nie


nic nie czaisz...

#29 FlameS

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:97
  • GG:
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 22.11.2008 23:52

Może ktoś napisac pelna instrukcje i faq jak to zainstalowac i jak radzic sobie z poszczegolnymi bledami bo mam problemy i dac sobie rady nie mogę!
  • +
  • -
  • 0

#30 TastyB

    Zaawansowany

  • Girl

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:147
Offline

Napisano 29.11.2008 08:09

Ja poprosze o instrukcje krok po kroku z wyjasnieniem gdzie mam to wrzucic - na moja strone/forum serwera czy na strone tam gdzie mam baze SQL do DiabloModa..? A jezeli juz na moja strone badz forum to gdzie..?

Tylko proszę => bez zbednych komentarzy - niewiem wiec sie pytam ;-)



Pozdrawiam


/edit by TastyB

poradzilam sobie... ;>

niestety po wyszukaniu konkretnego gracza statystyki zle sie szereguja => do poprawy
  • +
  • -
  • 0

#31 kownat

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
Offline

Napisano 20.12.2008 14:32

Siema mam problemik mały

Wszystko wgralem pozmieniałem w config php i taki błąd wyskakuje

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /home/accounts_g/gumisie/public_html/diablostats/index.php on line 4

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/accounts_g/gumisie/public_html/diablostats/index.php on line 5
  • +
  • -
  • 0

#32 Woodi

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:61
  • GG:
  • Lokalizacja:Praszka(PSK)
Offline

Napisano 23.12.2008 09:38

Bedziesz musial chyba to przeinstalowac ;]
  • +
  • -
  • 0

#33 mavernh

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:167
Offline

Napisano 23.12.2008 15:14

ej jak sie uzywa kuszy ??
  • +
  • -
  • 0

#34 Ziemson

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 23.12.2008 17:58

Wybierasz nóż i wciskasz przycisk "R" (zależy od tego, pod którym przyciskiem klawiatury masz komendę przeładowania broni, jeżeli pod innym, to naciskasz przycisk przeładowania).

Przeładowujesz kuszę przytrzymując prawy przycisk myszy.

PS. Nie jestem pewien, jakby co, ale 99%

EDIT:
Sorry...
:spam: :spam: :spam:
  • +
  • -
  • 0

#35 FlameS

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:97
  • GG:
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 26.12.2008 13:03

Tasty a jak sobie poradziłeś bo ja już mam dość męczę się z tym 3 tygodnie ;] i nic! Pomożesz?
  • +
  • -
  • 0

#36 Ooze

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:82
  • GG:
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 25.01.2009 22:11

niestety po wyszukaniu konkretnego gracza statystyki zle sie szereguja => do poprawy


ma chlop racje... zle szereguje lvl do postaci :/
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych