Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Inny

Diablo II LOD 1.7 Mod (Spolszczony przez G3mlina i Fatall1tego)

Inny

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
29 odpowiedzi w tym temacie

#21 bakmjp

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:54
  • Imię:patryk
  • Lokalizacja:Łomza
Offline

Napisano 08.01.2011 18:15

jak potwory przywolac?? pls
  • +
  • -
  • 0

#22 Intex

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 59
Pomocny

  • Postów:525
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Waszawa
Offline

Napisano 16.01.2011 12:00

Hmm może to i działa, wszystko wgrałem i tak: Potworów nie ma chociaż jest ten HvM mod, żadnych skrzyń, ponadto wbiłem 20lvl druidem i nie mogę użyć żądnego czaru pokazuje się Unknnow Command +skill.
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#23 Mistrzsz

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Przy biurku
Offline

Napisano 29.01.2011 20:28

Intex komendą na skilla nie jest +skill tylko +skills
w HvM jest tak że w Paczce do Windowsa są wszystkie modele itp a ja niestety mam serwer na Linuxie a w tamtych plikach nie ma żadnych modele więc wydaje mi się to dziwne próbowałem dać te modele i dopisać do plugins.ini w metamodzie nazwe i lokalizacje pliku .so jednak to nic nie daje może ktoś pomóc ?
  • +
  • -
  • 0

#24 ptasiek

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:68
  • Imię:lolololol
  • Lokalizacja:Gołdap
Offline

Napisano 20.03.2011 21:05

jak wyciągnołem z pluginu te monstery to nie działa.Jak to zrobić?
  • +
  • -
  • 0

#25 Itachi

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:41
  • Imię:Lukasz
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 01.05.2011 22:47

od razu przepraszam ze odkopuje temat sprzed roku, lecz nie działają mi potwory

Instaluje wszystko, lecz gdy ustawiam spawny one mi się nie tworzą


Ma ktoś sposób jak to wgrać poprawnie??

Wgrałem monsterspawner

monsterspawncfg czy jakos tak

monster_cfg tez mam

Dla każdego chętnego który mi pomoże poleci reputacja
  • +
  • -
  • 0

#26 gagarin17

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:271
  • Steam:steam
  • Imię:azin
  • Lokalizacja:ooo
Offline

Napisano 15.05.2011 13:54

zapisuje na nick?
bez bazy danych ?:)

#27 Bogdan71

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Imię:Eryk
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 08.06.2011 21:25

WGŁ MNIE to jest poprostu do d*py straciłem tylko czas
  • +
  • -
  • 0

#28 Intex

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 59
Pomocny

  • Postów:525
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Waszawa
Offline

Napisano 18.06.2011 11:51

Czy jest do tego komenda na dawanie itemków? Expa? Złota?
  • +
  • -
  • 1
Dołączona grafika

#29 Pan Bartek :)

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:17
  • Lokalizacja:Racławice-Kraków
Offline

Napisano 06.10.2012 15:40

To jest skopiowane to nie oni spolszczyli a spolszczenie to jest CAŁEGO MODA a nie tylko napisy które są przed nami gdy otworzymy folder sma. Ja jestem w trakcie robienia pluginu dzięki któremu za potworki będzie leciała także kasa jak zrobię wrzucę na serwer i dam ip . Komu pomóc z potworkami niech założy oddzielny temat i wyślę mi linka do niego w wiadomości pomogę .

Użytkownik Pan Bartek :) edytował ten post 06.10.2012 15:41

  • +
  • -
  • 0

#30 awwent

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 09.09.2014 15:35

Dobra robota ale ciagle mnie respi co 5 sekund i nie ma mobow i respa.


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Inny

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych