Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
- - - - -

DeathRun Timer + Save Records


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
92 odpowiedzi w tym temacie

#61 szwinguś

    trololololo

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:195
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 02.02.2011 23:28

Ma ktoś gotowca na mysql ?
Podczas komplikacji na mysql wyskakuje takie coś: [code]Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler.
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team

timer.sma(13) : fatal error 100: cannot read from file: "timer/buttons.inl"

Compilation aborted.
1 Error.

Użytkownik szwingel edytował ten post 02.02.2011 23:42


#62 Gufinsky

    oh, srsly?

  • Power User

Reputacja: 266
Wszechwidzący

  • Postów:591
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:localhost
Offline

Napisano 03.02.2011 15:26

W załączniku masz na mysql.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 2

#63 szwinguś

    trololololo

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:195
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 03.02.2011 16:49

Thx ^^ +, a te pliki z folderem timer to do głównego folderu cstrike ?

Użytkownik szwingel edytował ten post 03.02.2011 16:59


#64 Gufinsky

    oh, srsly?

  • Power User

Reputacja: 266
Wszechwidzący

  • Postów:591
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:localhost
Offline

Napisano 03.02.2011 18:02

do scripting
  • +
  • -
  • 0

#65 ;((

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 347
Wszechpomocny

  • Postów:1157
  • Lokalizacja:Aha
Offline

Napisano 03.02.2011 18:22

One potrzebne są tylko do kompilacji.
  • +
  • -
  • 0

#66 ziomekyoyo

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • Imię:sdadsasa
  • Lokalizacja:dsaasd
Offline

Napisano 24.02.2011 18:08

ja ustawiłem na mysql i mam cały czas, jak wpiszę /best:

"ladowanie rekordu, proszę czekac"
Baza dobrze ustawiona.
  • +
  • -
  • 0

#67 ludozyad

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
  • Imię:Błażej
  • Lokalizacja:Leżajsk
Offline

Napisano 24.02.2011 20:14

Jak usunąć rekord z tej poprawionej wersji ?
  • +
  • -
  • 0

#68 Gufinsky

    oh, srsly?

  • Power User

Reputacja: 266
Wszechwidzący

  • Postów:591
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:localhost
Offline

Napisano 24.02.2011 22:41

W wersji mysql musisz się do bazy zalogować
W wersji nvault chyba kasuje się plik w data.
  • +
  • -
  • 0

#69 ziomekyoyo

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • Imię:sdadsasa
  • Lokalizacja:dsaasd
Offline

Napisano 25.02.2011 22:22

Czy mogę prosić o starszą wersję?
tzn. 2.0
bo teraz jak ktos zbuguje timer, to nie można go wyzerowac z poziomu serwera.
  • +
  • -
  • 0

#70 Gufinsky

    oh, srsly?

  • Power User

Reputacja: 266
Wszechwidzący

  • Postów:591
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:localhost
Offline

Napisano 25.02.2011 23:20

Post Knopersa

Po zabiciu CT ma nie stawać tylko po zabiciu TT to jest jedyna wersja jaką posiadam nie bawię się w przechowywanie dziurawych wersji.


  • +
  • -
  • 0

#71 ziomekyoyo

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • Imię:sdadsasa
  • Lokalizacja:dsaasd
Offline

Napisano 26.02.2011 12:45

Cofam to co napisałem, chodzi oto, że mam propozycje czy jest to zrobienia.
Czasy poniżej 20sek nie będą zaliczane.

*******************************************************
Czy mógłby ktoś wrzucić plugin z wersją 2,0 ??

Użytkownik ziomekyoyo edytował ten post 26.02.2011 12:55

  • +
  • -
  • 0

#72 Gufinsky

    oh, srsly?

  • Power User

Reputacja: 266
Wszechwidzący

  • Postów:591
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:localhost
Offline

Napisano 26.02.2011 16:19

A ja mam taką propozycje.

Do /drtimermenu dodać opcje "Resetuj rekord".
Na danej mapie, bądź wszędzie.
Ale to jeżeli będziesz miał czas i chęci.
  • +
  • -
  • 0

#73 ziomekyoyo

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • Imię:sdadsasa
  • Lokalizacja:dsaasd
Offline

Napisano 26.02.2011 21:46

Mój pomysł wydaję się być lepszy, nie bedzie żadnych problemów z resetami, bo nie trzeba będzie ich robić.

******************************************************************
na razie znalazłem starą wersję 2.0, jeżeli ktoś potrzebuje to niech pisze na GG: 8171299
  • +
  • -
  • 0

#74 Pro Noob

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:148
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 27.02.2011 22:41

Opis przycisków: Jeśli postawicie start a konca nie to koniec będzie w momencie zabicia TT, jeśli postawicie koniec a początku nie to początek będzie po zrespieniu się, jeśli żadnego nie ustawicie będzie wszystko po staremu.


Czyli jeżeli nie ustawie żadnego przycisku to start będzie w momencie zrespienia się, a koniec w momencie śmierci lub zabicia TT?
  • +
  • -
  • 0

#75 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 27.02.2011 23:11

Tak, jeśli używasz deathrun managera to aby poprawnia plugin działał to należy go umieścić nad deathrun managerem w plugins.ini
  • +
  • -
  • 0

#76 nowy1986

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Imię:adrian
  • Lokalizacja:gdansk
Offline

Napisano 28.02.2011 22:47

witam zainstalowalem plugin wszystko ok dziala 0 problemu jednak mam prozbe czy da rade zrobic to tak aby np po wpisaniu jakiejs komendy w say zeby pokazywalo np 15 najleprzych wynikow ? jak ktos moglby to dla mnie zroic oczywiscie nie za free to proszę o jakis kontakt na pw albo na gg 3401012 albo odpowiedz tutaj
  • +
  • -
  • 0

#77 Pro Noob

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:148
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 01.03.2011 18:01

a u mnie jest problem.
Rekordy nie zawsze się zapisują...

//EDIT:
Z tego co widzę to w bazie tworzą się kolejne wpisy z nazwami map, ale wszystkie są z czasem 0...
Raptem tylko 5 map mi zapiało rekordy (na około 140).. cała reszta na 0

Zresztą sam zobacz KLIK

//EDIT:
Rozgryzłem to poniekąt. Problem tkwi w tym że plugin nie za dobrze działa jeżeli niema ustawionego przycisku końca.
Przez ten cały czas nie miałem żadnego guzika ustawionego i rekordy zapisywały się od czasu do czasu. Teraz postawiłem guzik końca i każde naciśnięcie jest brane pod uwagę, sprawdzane i ewentualnie zapisywane jako rekord.

//EDIT:
Statystyki WWW są niedopracowane.
Gracz przeszedł mapę w np: 48sekund, a na www pisze 1 min 48 sek lub 2 min 48 sek.

Użytkownik Pro Noob edytował ten post 02.03.2011 23:19

  • +
  • -
  • 0

#78 nowy1986

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Imię:adrian
  • Lokalizacja:gdansk
Offline

Napisano 06.03.2011 14:05

zaglada tu ktos czasem ?

zainstalowalem plugin wszystko ok dziala 0 problemu jednak mam prozbe czy da rade zrobic to tak aby np po wpisaniu jakiejs komendy w say zeby pokazywalo np 15 najleprzych wynikow ? jak ktos moglby to dla mnie zroic oczywiscie nie za free to proszę o jakis kontakt na pw albo na gg 3401012 albo odpowiedz tutaj
  • +
  • -
  • 0

#79 D@ruc

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:201
  • Lokalizacja:Ostrowiec Św.
Offline

Napisano 15.03.2011 14:55

Przydały by się statystyki też na nvault.
  • +
  • -
  • 0

#80 xandis

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Imię:merek
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 16.03.2011 17:57

mam problem. podczas kompilacji aby zmienić plugin z podstawowych modeli na własny wyskakuje mi błąd

Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler.
Copyright © 1997-2006 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team

timer.sma(13) : fatal error 100: cannot read from file: "timer/buttons.inl"

Compilation aborted.
1 Error.

Nie wiem jak go naprawic.
To kompiluje, a chodzi o fragment //#define _CustomButtons na #define _CustomButtons

Użytkownik Knopers edytował ten post 16.03.2011 21:46
Kod dajemy w tagach code oraz kod nie moze zawierać więcej nić 200 linijek

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych