[VIP] Ultimate Hot v2.7
Abes Mapper
12.08.2011
Ogólnie nie polecam instalować pluginów tego autora gdyż nie był on obeznany w PAWN
Jego pluginy mogą (a nawet na pewno) zawierać bugi. Jeżeli chodzi o powyższe problemy to przypominam że:
Jego pluginy mogą (a nawet na pewno) zawierać bugi. Jeżeli chodzi o powyższe problemy to przypominam że:
Nie proś o pomoc w tym miejscu. Nie opisuj tu swoich problemów.
Dział służy tylko do umieszczania nowych pluginów i dyskusji o nich.
Pełny regulamin działu dostępny pod adresem: Regulamin Działu - AMXX.pl: Support AMX Mod X
GLobaL
11.11.2011
Mam taki problem... Gdy mam pake i używam vipa Paka znika i nikt jej niema!
d0x
11.11.2011
a jak otworzyć to menu z bronią ?
ponieważ mi się nie otwiera samo na początku rundy
ponieważ mi się nie otwiera samo na początku rundy
Kogut
22.12.2011
bugi są na razie nie polecam zabiera pake jak sie bierze bron z menu broni
Tapip#
30.12.2011
Witam a mozecie mi zmienic sma tak aby dawało HE,2Flashe,Smoke i aby wszycy mieli dostep do AWP i usunać wybor: Shotgun i awp ?
Dam + oczywiscie.
Dam + oczywiscie.
Miłek
22.02.2012
Ustawiłem:
vip_awp "0"
W menu /cmd, rowniez zmienilem ale nic to nie zmienia klikam zapisz. Po zmianie mapy wciaz tylko vip moze uzywac AWP. Dodatkowo gdy VIP ma pake ona znika. nie raz przy zabiciu kogos samo daje slaya chociaz nie widze o tym info.
Jak ustawic aby kazdy mogl uzywac AWP?
I jeszcze pytanko, te cvary maja byc tylko w pliku vip...cfg tak? Zreszta jak dawalem do amxx to nic to nie zmienialo.
vip_awp "0"
W menu /cmd, rowniez zmienilem ale nic to nie zmienia klikam zapisz. Po zmianie mapy wciaz tylko vip moze uzywac AWP. Dodatkowo gdy VIP ma pake ona znika. nie raz przy zabiciu kogos samo daje slaya chociaz nie widze o tym info.
Jak ustawic aby kazdy mogl uzywac AWP?
I jeszcze pytanko, te cvary maja byc tylko w pliku vip...cfg tak? Zreszta jak dawalem do amxx to nic to nie zmienialo.
nex7
26.11.2012
Najlepszy vip jakiego miałem
Mam jeden mały problem.
Jak wyłączyć modele dla vipa?
Mam jeden mały problem.
Jak wyłączyć modele dla vipa?
rozu1910
01.03.2014
Ja mam problem. Można z wami sie skontaktować jakoś ? np gg ? proszę o pomoc
Nostro
24.02.2015
sory za odkopanie ale vip ma poważny błąd , po wyborze broni jako terrorysta z paką paka znika i nikt jej niema LOL