Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

"Client error, check logs" - ktoś zna przyczynę/ro


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
22 odpowiedzi w tym temacie

#1 BeLikeU

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
Offline

Napisano 15.02.2008 19:07

Witam
Otóż mam problem dotyczący programu SXE Injected. Polega on na tym iż po wejściu na serwer chroni0ny tym programem po kilku sekundach wyrzuca mnie z serwera i wyskakuje mi taki oto komunikat:
Dołączona grafika

(Oczywiście przy odpalonym SXE w odpowiedniej wersji co do serwera)
Próbowałem różnych opcji..
Format dysku i na czysto zainstalowany CS non-steam i CS Steam i sxe i zawsze to samo
Próbowałem z firewallami, antywirusami, service pack-ami.. i nic nie pomogło...
Na innych forach nie udzielono mi żadnej odpowiedzi..
Liczę, że ktoś będzie w stanie mi pomóc...

Dzięki i pozdrawiam
BeLikeU :- )
  • +
  • -
  • 0

#2 Libre

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 107
Zaawansowany

  • Postów:70
  • GG:
  • Lokalizacja:Poniec
Offline

Napisano 15.02.2008 19:23

Błąd klienta...Sprawdź logi...

Jaki masz system operacyjny???
Wklej tutaj plik z głównego folderu z Sxe chodzi o plik ,,sXe Injected"

Pozdro
  • +
  • -
  • 0

#3 BeLikeU

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
Offline

Napisano 15.02.2008 19:59

System operacyjny: Windows xP Professional + S2

Wyciąg z pliku tekstowego "sXe Injected":

2008/02/15 13:37:38 -
2008/02/15 13:37:38 - sXe Injected starting...
2008/02/15 13:37:38 - Win xP (5.1.2600 Dodatek Service Pack 2)
2008/02/15 13:37:38 - version: 4.6 (Fix 1.0)
2008/02/15 13:37:38 - Starting Device Driver
2008/02/15 13:37:38 - service [C]
2008/02/15 13:37:38 - [35][7C90D7D2]
2008/02/15 13:37:38 - [32][7C90D793]
2008/02/15 13:37:38 - [115][7C90EA32]
2008/02/15 13:37:38 - [74][7C90DCFD]
2008/02/15 13:37:38 - [AD][7C90E1AA]
2008/02/15 13:37:38 - [7A][7C90DD7B]
2008/02/15 13:37:38 - [D5][7C90E4F2]
2008/02/15 13:37:38 - [89][7C90DEB6]
2008/02/15 13:37:38 - [FE][7C90E84F]
2008/02/15 13:37:38 - Waiting for game...
2008/02/15 13:38:00 - Proceso [steam.exe](1548) injecting on PID (2892) -> (ALLOW)
2008/02/15 13:38:00 - Intercepting game... [2892][hl.exe]
2008/02/15 13:38:00 - Injecting: [C]
2008/02/15 13:38:04 - Injected OK
  • +
  • -
  • 0

#4 Libre

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 107
Zaawansowany

  • Postów:70
  • GG:
  • Lokalizacja:Poniec
Offline

Napisano 15.02.2008 20:08

Usuń starą wersję sxe tak i wgraj tą która jest na dole...
Pozdro

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#5 BeLikeU

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
Offline

Napisano 15.02.2008 20:15

Niestety ten sam komunikat... na każdej wersji mam ten sam komunikat..
Jakieś inne pomysły?
  • +
  • -
  • 0

#6 Libre

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 107
Zaawansowany

  • Postów:70
  • GG:
  • Lokalizacja:Poniec
Offline

Napisano 15.02.2008 20:26

Hmm, cs z jakąś dziurą??? Ale to tylko hipoteza :((
Nie wiem co Ci poradzić, ja przez to nie lubię sxe, kumpel dostał bana od VACka ale wystarczyło reset kompa zrobić...
  • +
  • -
  • 0

#7 BeLikeU

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
Offline

Napisano 15.02.2008 20:55

"CS z jakąś dziurą" hehe.. wątpie bo Steam. Nie działa ani na Steamie ani na non-steamie... :-S
Czekam na dalsze propozycje...
  • +
  • -
  • 0

#8 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 16.02.2008 02:50

ja ostatni raz widziałem taki komunikat jak wchodziłem z czitem na serwer :P jeżeli na 100% jesteś czysty, masz zainstalowane jakiś programy zmieniające wygląd systemu albo coś w tym stylu?

#9 BeLikeU

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
Offline

Napisano 16.02.2008 08:56

Gdybym wchodził z "czitami" na taki serwer to sprawdziłbym i oczywiscie czy działa bez "czitów"... - nie używam takowych więc niestety to nie to.. :- )
Używam rozjaśniacza ekranu.. lecz próbowałem wchodzić również bez niego.. i też ten komunikat wyskakiwał...
Żadnych innych programów nie używam.... nawet gg wyłączam i inne duperele..
  • +
  • -
  • 0

#10 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 16.02.2008 09:23

To moze zainstaluj cs'a z innego zrodula i innego patha :P

Moze masz zainfekowana instalke :P
  • +
  • -
  • 0

#11 BeLikeU

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
Offline

Napisano 16.02.2008 09:40

Również próbowałem...
Tak jak pisałem wcześniej.. nawet na Steamie nie działa..
  • +
  • -
  • 0

#12 Libre

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 107
Zaawansowany

  • Postów:70
  • GG:
  • Lokalizacja:Poniec
Offline

Napisano 16.02.2008 09:46

Trudna sprawa, a może po prostu jakieś pliki cs-a w rejestrze zanotowały jakieś zmiany od tego rozjaśniacza, lub innych dupereli... Ja nie wiem w czym rzecz leży :((
Pozdro
  • +
  • -
  • 0

#13 BeLikeU

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
Offline

Napisano 16.02.2008 09:57

Wątpie... bo tak jak pisałem.. próbowałem nawet zaraz po formacie (zainstalowałem tylko serowniki) na czysto CS + sxe (wpierw na service pack 1 i potem na service pack 2) i za każdym razem to samo.. :P
Niestety jak do tej pory nikt nie potrafi mi pomóc... pisałem na wielu forach i nikt nie wie jaka może być przyczyna..
  • +
  • -
  • 0

#14 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 16.02.2008 10:47

A odpalasz przez hl.exe (cos takiego hl.exe -nomaster -game cstrike)
  • +
  • -
  • 0

#15 BeLikeU

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
Offline

Napisano 16.02.2008 11:29

Miczu: tak przez HL.exe -nomaster - cstrike

Libre: format dysku na którym znajduje się windows (u mnie jest to dysk C) przy czym CS-a instaluje właśnie zawsze na dysku C
  • +
  • -
  • 0

#16 Libre

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 107
Zaawansowany

  • Postów:70
  • GG:
  • Lokalizacja:Poniec
Offline

Napisano 16.02.2008 12:16

Ja się poddaję, ja już bym sxe nie używał :) Skoro masz steam :)
  • +
  • -
  • 0

#17 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 16.02.2008 15:12

Miszczu: tak przez HL.exe -nomaster - cstrike

nie "Miszczu" tylko Miczu, nie "HL.exe -nomaster - cstrike" tylko hl.exe -game cstrike

#18 BeLikeU

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
Offline

Napisano 16.02.2008 15:29

Sorka za pomyłkę w nicku.. :- ) (już poprawiam)
Próbowałem obu opcji.... i również nic..
Jestem otwarty na kolejne propozycje.. :-P
  • +
  • -
  • 0

#19 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 16.02.2008 18:28

Miszczu: tak przez HL.exe -nomaster - cstrike

nie "Miszczu" tylko Miczu, nie "HL.exe -nomaster - cstrike" tylko hl.exe -game cstrike


q2 ja mam -nomaster i dziala mi sxe wiec dalem jak mialem (i tak sobie odpuscilem linike do botow :P

PS. dzięki, nie lubie jak ludzie przekrecaja mi nick ;]
  • +
  • -
  • 0

#20 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 16.02.2008 18:42

Miczu, nie chodzi mi o -nomaster bo to jest neutralne dla sXe chodziło mi raczej o "- cstrike"




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych