Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[Zombie Plague] Nowe itemki się nie łądują..


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 zielu001

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:90
  • Lokalizacja:Zator
Offline

Napisano 29.04.2010 17:42

Witam,


Mam otóż taki problem. Wgrywam sobie do mojego Zombie Plague 4.3 nowe itemy, wszystko pięknie do czasu sprawdzenia czy są one na serwerze.

Wszystko inne ( Klasy ) da się wgrać ale tych Nowych Extra Itemów za chiny nie da się wgrać.

Daję plik plugins-zplague.ini:

zombie_plague40.amxx
;zp_bank_sql.amxx
zp_server_addon_countdown.amxx
zp_zclass_ghost_zombie_fix.amxx
;zp_climbing_zombie.amxx
zp_class_climb.amxx
zp_sub_rewards.amxx
zp_bank_name.amxx
; Default zombie classes
zp_zclasses40.amxx
zp_plague_50_50.amxx

Daję plik zp_extraitems.ini:
zp_extra_teleport_nade.amxx
zp_extra_unlimited_clip.amxx
zp_extra_multijump.amxx

Próbowałem do zp_extraitems oraz plugins-zplague.ini ale nic to nie daje

W logach nic nie ma o niepoprawnym załadowaniu, a moduły mam wszystkie odblokowane.

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam!
  • +
  • -
  • 0

#2 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 29.04.2010 21:39

a dodałeś może coś do pliku zp_extraitems_new.ini

#3 igor2-10

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 111
Zaawansowany

  • Postów:525
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Byczyna
Offline

Napisano 30.04.2010 11:52

Dlaczego masz
zombie_plague40.amxx
i
zp_plague_50_50.amxx

To są chyba główny plugin ZP więc tylko jeden z nich powinien być włączony .
  • +
  • -
  • 0

#4 zielu001

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:90
  • Lokalizacja:Zator
Offline

Napisano 30.04.2010 11:54

Igor, zp_plague_50_50 to plugin który zamienia zwyły mod Plague na 50% Nemesis i 50% Survivor, on działa.

@UP

Nie mam takiego pliku jak zp_extraitems_new.ini ;/
  • +
  • -
  • 0

#5 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 30.04.2010 13:34

yyy Zielu a jaką wersje masz ZP ??? tą najnowszą czy jaką zapodaj

#6 zielu001

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:90
  • Lokalizacja:Zator
Offline

Napisano 30.04.2010 14:31

Najnowszą.. Zombie Plague 4.3
  • +
  • -
  • 0

#7 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 30.04.2010 16:35

to dodawaj tutaj to o_O zp_extraitems.ini

#8 zielu001

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:90
  • Lokalizacja:Zator
Offline

Napisano 30.04.2010 16:40

A jak napisałem..

Dodawałem tam i nic ;/
  • +
  • -
  • 0

#9 igor2-10

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 111
Zaawansowany

  • Postów:525
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Byczyna
Offline

Napisano 30.04.2010 17:28

Pluginy do ZP dodaje się do plugins-zplague.ini ale w zp_extraitem się je konfiguruje .Zielu001, wejdź na serwer --> Menu Admina --> 9 --> Zatrzymaj Pluginy i sprawdź pokazuje ci te Itemy jako załadowane .
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych