Parę miesięcy temu próbowałem walczyć z tym problemem ale poddałem się i przeszedłem na Non-Steam, dziś jednak chciałbym was poprosić o pomoc w tym.
Pisałem już podobny temat pt: "Myszka się zacina" ale problem nie został rozwiązany, więc może inaczej ujmę ten problem.
Od czasu kiedy mam nowy monitor i ustawienie rozdzielczości 1920 na 1080 pikseli (Chodź nie mówię że to przez to bo nie wiem) zacina mi się CS na steam, na non-steam nie ma tego problemu.
Myszka ciężko chodzi a nie raz w ogóle nie chcę skręcić odczuwam zacinanie się gry. Kiedy miałem nowy monitor miałem też popsutą klawiaturę więc pożyczyłem chwilowo klawiaturę od kolegi, była ona strasznie zniszczona i klikały się różne klawisze i ciężko się grało i wtedy właśnie się chyba zaczął się problem ale myślałem po prostu że to przez tą klawiaturę ale kiedy kupiłem nową problem był nadal być może to przez tamtą klawiaturę?
Myszkę wymieniałem na inną korzystająca także z innego portu ale to na nic.
FPS mam średnio 50-70 nie raz 30 ale to stoi np. przy ściąganiu jakiś plików.
Mogę wrzucić dxdiag (Narzędzie diagnostyczne DirectX) ale wątpię że to wina systemu gdyż wcześniej przecież było dobrze. Steam reinstalowałem ale na nic
Za pomoc odwdzięczę się w możliwy sposób!!

Dodatki SourceMod

Temat jest zamknięty