Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Małe Problemy


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Czarus

    Nowy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Dom
Offline

Napisano 22.12.2009 17:30

Witam.
Jestem nowy na forum, mam 3 pytanka
1.Instaluje amxx x wszystko spoko wchodze sobie w cs new game i nie moge wejsć czemu??
2.Wchodze na laptopa robie to samo instaluje i wchodze w cs a tu coś takiego:

LoadLibrary failed on E:\Counter Strikes\cstrike\dlls\hl.dll (126)
Host_Error: Couldn't get DLL API from E:\Counter Strikes\cstrike\dlls\hl.dl

3.Mój kolega zrobił sobie to co ja i jemu wchodzi cs ale nie ma pluingów wpisuje /admin niema /me nie ma nic nie ma ;/


proszę o wyrozumiałość jestem nowy i zielony :(

#2 igor2-10

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 111
Zaawansowany

  • Postów:525
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Byczyna
Offline

Napisano 22.12.2009 18:27

2.Wchodze na laptopa robie to samo instaluje i wchodze w cs a tu coś takiego:

LoadLibrary failed on E:\Counter Strikes\cstrike\dlls\hl.dll (126)
Host_Error: Couldn't get DLL API from E:\Counter Strikes\cstrike\dlls\hl.dl


Podmieniłeś liblist.gam ?
  • +
  • -
  • 1

#3 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 22.12.2009 19:22

Ty stawiaj server przez dedicated server a nie new game....
  • +
  • -
  • 0

#4 igor2-10

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 111
Zaawansowany

  • Postów:525
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Byczyna
Offline

Napisano 22.12.2009 20:02

Czemu? Jeśli chce pograć sam albo z botami może przez New Game. Ja u siebie testuje nowe mody i wszystko działa.
  • +
  • -
  • 1

#5 Czarus

    Nowy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Dom
Offline

Napisano 22.12.2009 23:19

Igor nie podmieniełem liblist.gam bo nie wiem jaki kod dać ;/ a i jeszcze jedno jak juz wgram wszystko spoko to biore compile robie w scripting to dobrze?

#6 igor2-10

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 111
Zaawansowany

  • Postów:525
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Byczyna
Offline

Napisano 23.12.2009 10:40

Bez prawidłowego Liblist.gam nie będzie ci działać metamod a bez metamoda amxx . Liblist.gam może znaleźć w jakimś amxx Packu.
  • +
  • -
  • 1

#7 Czarus

    Nowy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Dom
Offline

Napisano 23.12.2009 13:27

dobra igor dzięki pomogles ale teraz zainstalowalem biohazarda i botów nie moge dodać ;/
poradzicie cos ;/??




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych