Witam mam problem z zapisywaniem statystyk mianowicie po kazdym restarcie serwera lub rundy znika mu hp chociarz dodal w statystyki np 18 czyli razem powinnien miec 118 przykladowo ale on tego nie ma tylko ma caly czas 100 ale ja jako admin nie mam czegos takiego i te punkty w statystykach sa ale hp znika z hud i na dole w pasku ludziom na serwerze sam spraawdzalem tutaj kolega mial taki sam problem https://amxx.pl/topi...cej-niż-100-hp/ale usunal plugin i mu pomoglo ja wylaczylem wszystkie pluginy i problem nadal wystepowal co moze to byc takiego ?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Problem z zapisywaniem statystyk (HP BUG)
Napisano 14.04.2023 22:03
Napisano 15.04.2023 09:29
Napisano 15.04.2023 13:05
jako vip dostaje hp w moim przypadku bylo to 60hp i to działało ale pytanie co to powoduje że tak jakby blokowalo hp na starcie bo potem działa to normalnie a i zapomnialem dodać jest to tylko na poczatku rundy pokazane że mam hp ale po restarcie rundy hp znika
Napisano 15.04.2023 16:06
można zamknąć temat rozwiązany poprzez zmiane paczki na inna
Napisano 17.04.2023 11:52
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Temat zamknięty na prośbę użytkownika.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych